- 28 Ekim 2016
- 153
- 156
- 18
- Konu Sahibi asagimahalle01
-
Merhaba herkese iyi gunler. Baslikta da goruldugu gibi ben bu cumlenin ne anlama geldigini merak ediyorum fikirlerinizi almak istiyorum.
Birisi size sen eger o sehirde degilde bu sehirde yanimda olsaydin 1 ay icinde sadece benim iznimde olurdun derse ve bu kisi yeni yeni tanisip karsilikli hoslandiginiz kisi ise ne anlam yuklerdiniz bu cumleye?iyi niyetli mi anlamaliyim yoksa nedir bu ?
Herhangi bi tartisma aninda falan soylenen birsey degil konusma arasinda soylenmis bir soz bu.. fikirlerinizi bekliyorum arkadaslar.
Kendisine neden sormadın ne demek istediğini?
İzninde olmak diye kelime grubu yok aslında. Anlamını ben yorumla getirmeye çalışacağım. Büyük ihtimalle ayrı şehirlerde yaşıyorsunuz. Eğer benim şehrimde yaşasaydın seni öyle etkilerdim ki etkimden çıkamazdın, seni esir alırdım gibi bir şey demek istemiş olabilir. Olmayabilir de. İzninde yerine başka bir kelime seçseymiş net anlaşılır cümle kurmuş olurmuş.
Yat dediğinde yatacak, kalk dediğinde kalkacak ,zıpla dediğinde ne kadar yukarı diye sormanızı istemiş.
Benim size tavsiyem efendi köle ilişkisi yaşamak istemiyorsanız görüşmeyin bir daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?