sadece benim iznimde olurdun..

Benden izinsiz nefes bile alamazsin demek bence. benin iznim olursa disariya cikarsin iznim olmazsa cikamazsin, benden izinli olursan ozgursun yoksa degilsin. ben bunu anladim yani psikopatça.. fazlasiyla baskin karakter.. sahiplenmek olarak algilamayin sizi kölesi yapmak istediginin gostergesi..

Iyi dusunmeye calisiyorum fakat gelen yorumlar hep tam tersi yonde

Demek istedigi şeyi diyememis gibi sanki...benden izinsiz bişey yapamzdinmi demk istedi acaba

Öncelikle ne gibi bir konu konuşuluyordu onu bilmek gerek ona göre bir bağlantı kurulabilir

Arkadaslar aslinda kendisine soracaktim tabiki ama o ara laf kaynadi ve suan baska bir sebepten dolayi konusmama karari aldik.. onun icin soramiyorum
Nereli kendisi. Mesela benim trakyalı bir tanıdığım var. Bir gün çanta almış kızı. Al götur bunu deki bu çanta dertli değistiricem de dedi. Orda dertli defolu anlamında kullanılıyormuş. Nereli olduğunu soylersen belki daha yardımcı olan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…