Sadece bir çıkış yol...

Imsh3kill

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
803
303
323
Kırklareli
merhaba,

biliyorumki herkesin böylesine canını sıkan, hayattan bezmesine sebep bunlar ne dertleri var... benim tek sorunum bi çıkış yolu bulamamak. bunun için sizden yardım istiyorum.
lise son sınıftayım üniversiteye hazırlanıyorum. okulumda geçen sene sınıfım değişti. senenin sonuna doğru birisiyle çıkmaya başladım.. çok sevdik birbirimizi artık bu aşk diyorduk. birlikte olabilmek için benim gittiğim dersaneye kaydoldu sınava birlikte hazırlanıp izmiri kazanmaktı hedefimiz. ağustosta dersanemiz başladı ne öyle büyük kavgalarımız oldu ne birşey. çünkü sınıftaki herkesi tanımıyorduk birbirimizin odak noktasıydık.. okullar açıldı sınıfta birlikte oturmaya karar verdik. fakat arkadaş ortamından mıdır bilmiyorum tepkiler cıvık hareketler herşeyle bi dalga geçme çabası. ne olduğuhnu anlayamadım. ayrıca hoşlanmadğım terbiyesiz bir kankası var onunla samimi olmasını istemiyordum. 4 yıllık sınıf arkadaşı ama mesafeli olmalıydı gitti bugün yanına dip dibe ders çalışp durdular ben sırada yalnız başıma kaldım. sınıfa yeni geldğim için herkesle muhabbetim de yok fazla hepsi kaynaşmış durumdalar çünkü bende içime kapanığım biraz.. bugün kızdım ona böyle yaptğı için. geldi aşkım canım demeye başladı fzla konuşmadım. nasıl tepkiler sonra... yanına oturtmadı resmen. arkadşına benim için şuna söyle gelsin çantasını alsın. bilmem ne .. bu duruma geldik. sevgisini nasıl hissederken böyle davranşları herşeyi alt üst etmeye yetiyor. ayrıca böyle oldğunda onu eskisi kadar sevemediğimi düşünüyorum. napmalıyım bilmiyorum. ayrılık düşüncesi ürkütüyor. onsuz yapmaya çalışsam alışırım desem 7 gün aynı sınıf hatta aynı sıra.. sonra sınıfta hep onunlaydım en samimi arkadşım bu sene gitti. o kızla zaten anlaşamıyorum. çok yalnız hissettim bugün kendimi. çok fazlaa... sınava konsantre olmam gerekirken bunlar öyle canımı acıtıyorki...

fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim:bbo:

canım ben bunu sadece şuna bağlıyorum, erkekler kızlara göre daha geç olgunlaşırlar. biraz çocukça davranmış.
eğer dediğin gibi gerçekten aşksa sen onun yanına oturmadın, o başka arkadaşıyla oturdu diye birden sevmemeye başlamazsın. bence bunu bi düşün.. ya şu anki duygularını yanında başka arkadaşın yok diye aşk sanıyosun, ya da küçük bir olaya çok fazla tepki verip soğuduğunu düşünüyorsun.
sana hak vermiyorum değil. sevgilinin davranışı sana hitabı hoş olmamış.
sevgilin en iyi arkadaşın olsun tamam ama başka arkadaşların da olsun, yoksa birbirinizden çabuk sıkılırsınız. sevgilin seni çok seviyor olabilir ama o da başka arkadaşlar ister. izin ver erkek erkeğe muhabbet etsinler vs. tabiki sana olan ilgisinde azalma olmayacak şekilde (senin de ona) başkalarıyla zamanlar geçirin.... a.s.

tatlım bir kere sınava hazırlanırken aynı dershaneye gtmeniz yanlış olmuş bence. çünkü malesef sevgililer birbirlerini sizin yaşlarınızda yanlış etkileyebiliyor yanlış yönlendirebiliyor. o senin istediğin gbi biri olamaz. ya olduğu gbi çevresi tavırları herşeyiyle kabul edeceksin ya da ayrılacaksın. ki bence sen bu kadar etkileniyorsan ayrılmasın ve sınava odaklanmalısın. unutma geleceğini kurmak için adım atıyosun şu an. bunları düşünürsen işin çok zor. bence önceliğin kendi hayatın geleceğin olmalı

Haklısın ama zaten tuhaf bi sınıftayım hoşlandğım arkadaşımı olmasını istediğim tek 1 kız bile yok bana göre anormaller çünkü. sadece bu yüzden olmasa da sınıfta dersanede ikiye bölünmekten huzursuzluk çıkmasından korkuyorum. erkek arkadaşlarıyla tabiki edebilir. ama kalitesiz seviyesiz bir kızla otursun bile istemiyorum... beraberken nasıl güzel herşey hayallerimiz fikirlerimiz nasıl güzel uyuşuyo. başkaları yüzünden böyle tavır sergilemesine dayanamıyorum

tabiki.. bende bunu düşünüyorum. ama ayrılırsak hergün aynı ortam, benim yalnızlığım, gözgöze gelmeler. zaten takıntılı kendimi yıpratan biriyim. dayanabilir miyim bilmiyorum:gitme:

aynı dersanenin olumsuzluğuna ben de katılıyorum.
ama dengeleri kurduktan sonra sınavını etkileyeceğini sanmıyorum hayatında birinin olması.
benim son senemde şimdiki sevgilimle beraberdik ama aynı okulda ya da dersanede değil.
sonra onunla kısa bi ayrılık yaşadık, yine aynı dönemlerde başka biriyle görüştüm. aynı okul ve dersanedeydik. bu iyi değildi. yorucuydu, çalışmam biraz sekteye uğramıştı.
sonra onunla ayrılıp şu anki (yani eski) sevgilimle tekrar barıştım. ve onun desteği sayesinde gayet de iyi bi üniversite ve bölüm kazandım.
ben ders çalışmadan msjlarıma bile cevap vermiyordu. bence iyi denge kur.. kafaya takıp dersleri boşlama. ben ne zaman tartışsak kavga etsek kitaplara gömülüyordum. kafamı boşaltmak için ders çalışıyordum, tavsiye ederim olumunekankayizsmile

dove kesinlikle haklısın canım. benim sevgilimde her zaman destek olmuştur ama herkes öyle değil işte. kimi de tersine çok kötü etkiliyor. özellikle sürekli aynı ortamlarda bulunmak da etkiler diye düşünüyorum

O sana nasılsa sen de ona öyle ol. Tanıs kaynas birileriyle rahat görün umursamaz ol. İstersen evde agla zırla uzul ama sakın gözlerının onunde bunu ona belli etme.

bence sizin kendinize olan guveniniz eksik...
eger oyle olmasaydi sen de kim oluyorsun da beni disliyorsun be cocuk diye dusunur ve kendinizi boyle caresiz hissetmezdiniz...
kimseye ihtiyaciniz yok bunu unutmayin...
suan derslerinize konsantre olun ve erkek arkadasiniz olacak o 5 yasindaki cocugunda ne yuzune bakin, ne yaptigi cocukluklara karsilik verin ne de konusun...
hatasini anlarsa ozur diler yaniniza gelir zaten, dilemezse de siz de salagin tekinden erkenden kurtulmussunuz demektir zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…