Sadece bir ic dokme

Zooni19

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2017
93
69
38
Kendimi cok yalniz hissediyorum.Resmen annem disinda hic kimsem yok.
Hic kimse beni sevmiyor ve takmiyor.Gercekten kotu biride degilim.Hic arkadasim yok olanlarda zamanla uzaklasiyorlar.Neden sevilmiyorum.Babam bile sevmiyor beni olsem anca 1 ay sonra ogrenir o da merak ederse.
Bazen dusunuyorum da ya annem olmasa o da olmasa yasayamam herhalde.
Hayat cok zor ve cok bos keske hic dogmasaydim.Bu hayatta iz birakmadiktan sonra insanlarin hafizalarinda yer edinmedikten sonra yasamanin anlami var mi

Kimseyle konusmak istemiyorum hem bana benden baska kim yardim edebilir ki

Konu sahibi konuyu biraz acarminiz? Neden boyle bi depresyona girdiniz?

Sevdiğin bir etkinliği seç. Yemek kursu , pasta kursu, müzik, resim , spor , nakış, folklor vs vs mutlaka seni oyalayacak bir etkinlik bulursun.
Sagolun tavsiye icin kucuk bi ildeyim su anda bakayim varsa giderim

Ondan da sıkılırim diye dusunuyorum insanlarla dogru duzgun iletisim kuramiyorum ki cevre edineyim
Yapmadan bilemezsiniz ki. Ve bir şeyler yapmadan da bu hissiyattan kurtulamazsınız. En azından yürüyüş yapmaya başlayın. Psikolojik sorunlarda uzmanlar açık havada yürüyüşü muhakkak önerirler çünkü mutluluk hormonu salgılarsınız.

Yapmadan bilemezsiniz ki. Ve bir şeyler yapmadan da bu hissiyattan kurtulamazsınız. En azından yürüyüş yapmaya başlayın. Psikolojik sorunlarda uzmanlar açık havada yürüyüşü muhakkak önerirler çünkü mutluluk hormonu salgılarsınız.
Haklisiniz tesekkur ederim

Kendimi cok yalniz hissediyorum.Resmen annem disinda hic kimsem yok.
Hic kimse beni sevmiyor ve takmiyor.Gercekten kotu biride degilim.Hic arkadasim yok olanlarda zamanla uzaklasiyorlar.Neden sevilmiyorum.Babam bile sevmiyor beni olsem anca 1 ay sonra ogrenir o da merak ederse.
Bazen dusunuyorum da ya annem olmasa o da olmasa yasayamam herhalde.
Hayat cok zor ve cok bos keske hic dogmasaydim.Bu hayatta iz birakmadiktan sonra insanlarin hafizalarinda yer edinmedikten sonra yasamanin anlami var mi
Bana depresyonda gibisiniz gibi geldi destek almaniz gerekiyor sanki. Bence kendinizi sevin once kendinisle barisik olmadiktan ve kendinizle iletisim kuramadiktan sonra baskalariyla hicbir sey yapanazsiniz. Girisken olun tatli dilli olun guler yuzlu olun sinirlarinizi belirleyin ne biliym bu sekildeki bir insani herkes sever gibime geliyor

Bana depresyonda gibisiniz gibi geldi destek almaniz gerekiyor sanki. Bence kendinizi sevin once kendinisle barisik olmadiktan ve kendinizle iletisim kuramadiktan sonra baskalariyla hicbir sey yapanazsiniz. Girisken olun tatli dilli olun guler yuzlu olun sinirlarinizi belirleyin ne biliym bu sekildeki bir insani herkes sever gibime geliyor
Aslinda gercekten asik suratli degilim ama karsimdaki insan konusmadan konusmam ve insanlar benimle konusmuyolar uzaklasiyolar

Birikmisler aslinda insanlarin tavirlarimdan dolayi tanidik biri gorur diye cokta yazamiyorum
Olaylari fazla dusunmemeye takmamaya calisin her yasadiginiz sknti size bi ders cikarmaniz icin vardir kimsenin hayati sonucta dort dortluk degil..

Ben çok zor zamanlar atlattım. İnanın kendiniz istemediğiniz sürece bu durumdan kurtulamazsınız. Hayat her şeye rağmen güzel.
Sevgiler...
Evet dogru istemek onemli ve nefes aldigimiz surece bu hayati yasamaliyiz sizede sevgiler

Sizce nedeni ne peki bunu neye yoruyorsunuz
Sanirim iletisim kuramiyorum sıkıcı geliyorum eglenceli de degilim hani sicakkanli derler ya oyle degilim iste benimle insanlar konuscak konu bulamiyolar ki bide gercekten yasitlarimla anlasamiyorum benim hissettigim yas cok daha buyuk

Back
X