Sadece bir iç dökme..

asabihatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
530
359
103
Bugün doğum günüm ve kendimi çok değişik hissediyorum.Akşam annem geldi doğum günün kutlu olsun dedi hani sadece laf olsun diye denir ya öyle işte.Nişanlım aradı iftardan sonra dışarı çıkalım diye çıktık oturduk bir yerde öyle çay kahve falan içtik.Doğum günün kutlu olsun dedi uzun cümleler kurdu ama benim aklım başka yerdeydi sanki mutlu değildim.
Babam annem kardeşim hiç sıcak samimi şekilde doğum günü kutlaması yapmadılar bana bugüne kadar.
Belki de nişanlımdan güzel bir şey bekliyordum dışarda olmasa da evde bana bir süpriz yapmasını falan ne bileyim.
Annesi de hiç aramadı kutlamak için buna ayrı takıldım.Başkalarının doğum günü olduğunda kendimi parçalıyorum ya ararım ya pasta alır hediye alır gider kutlarım ama tek bir mesaj gelmedi yakın bir arkadaşımdan başka kimseden.Çok mutsuzum kendimi yalnız hissediyorum

Yakınlarınıza,sevdiklerinize aynen bunları söyleyin.
Doğum günün kutlu,mutlu olsun.
Sağlık olsun gerisi zaten güzel olur.
Hayalinden bile daha güzel yaş günlerin olsun inşallah :KK200:

Ben doğum günümü kendim yaptım arkadaşlarımı çağırdım gelirken hediye getirmemelerini söyledim ona rağmen getirenler oldu. Bence de beklentilerinizi düşürün.

Ikizim vefat ettigi icin aklim basima geldiginden beri yaklasik 18 yildir kutlamam digum gunu annem pasra alirdi kardeslerime ufletirdim. Esimlede aramizda 2 gun var onumkini cok guzsl kutlarim cunku gormemis kucukken. Kimseden de beklemem digum gunumu kutlasin gereksiz detay

Doğum günün kutlu olsun canım :)
sen kimin kutlayıp karşılığını alamadıysan sende onlarınkini kutlama artık. onlarda beklentiye girip sendn bişey alamayınca seni anlarlar en azından

Nice güzel yıllarınız olsun inşallahh :KK200:
Benim de ailem ve nişanlımdan başka kimse doğum günümü kutlamaz. Mesaj atarlar , yazarlar evet ama kimse kimse bir şey yapmaz. Zaten beklemiyorum da kimseden bir şey. Çünkü ben de kimseye bir şey yapmam. Ondan dolayı hiç sorun teşkil etmiyor. Ha kutlamışlar , ha kutlamamışlar . İnanın umurumda bile değil.
Ama siz sanırım nişanlınızın size bir hediye almaması ve özensiz bir kutlama yapmasından şikayetçisiniz. Bunu onunla tatlı bir şekilde konuşmayı denediniz mi ?

Sorun tamamen Mayıs'in.

Bu ay kim doğdu ise doğum günü hatırlanmiyor kutlanmiyor hediye alınmıyor..

Kaçıncı benzer konudur 🥴

Doğum günü demek bir yaş daha büyümek demek değil mi? Eee insan büyüdükçe bunlara bu kadar kafa yormamali ya hu...

Allah sağlıklı nice yaşlar versin... Sadece bu günlerde değil her gün kıymet gören değer görenlerden etsin.
Değerinizi tek güne endekslemeyin 🥰

Bugün doğum günüm ve kendimi çok değişik hissediyorum.Akşam annem geldi doğum günün kutlu olsun dedi hani sadece laf olsun diye denir ya öyle işte.Nişanlım aradı iftardan sonra dışarı çıkalım diye çıktık oturduk bir yerde öyle çay kahve falan içtik.Doğum günün kutlu olsun dedi uzun cümleler kurdu ama benim aklım başka yerdeydi sanki mutlu değildim.
Babam annem kardeşim hiç sıcak samimi şekilde doğum günü kutlaması yapmadılar bana bugüne kadar.
Belki de nişanlımdan güzel bir şey bekliyordum dışarda olmasa da evde bana bir süpriz yapmasını falan ne bileyim.
Annesi de hiç aramadı kutlamak için buna ayrı takıldım.Başkalarının doğum günü olduğunda kendimi parçalıyorum ya ararım ya pasta alır hediye alır gider kutlarım ama tek bir mesaj gelmedi yakın bir arkadaşımdan başka kimseden.Çok mutsuzum kendimi yalnız hissediyorum

Allah'tan başka kimseden bir şey beklemeyin, bazen kendinizden bile...Ben özel günleri önemsemem kutlamam ama doğumgununu çok önemserim.
İnsan tabi neden değer görmesin nişanlınız şöyle güzel bir hediyeyle gönlünüzü hoş etmeliydi.
Artık siz de yapmayacak pastanızı kendiniz alığ hakır hukur yiyeceksiniz.
Siz kimse için değil, kendiniz için değerlisiniz bunu unutmayın
Yeni yaşınız hayırlar getirsin...

Hep bu tv deki dizilerden, yok gelin evindeki pempiş gelinlerden yüzünden yeni nesil hep böle özel olmak istiyor..anne babalar prenses kizlarini dogum gününü kutlamali yada eş kişisi tüm inst.da sevgilim diye bağırmalı tek taş pırlanta almali göstere göstere olmalı yoksa öle kuru dogum günun kutlu olsun kimseyi kesmiyor artık ...

Ikizim vefat ettigi icin aklim basima geldiginden beri yaklasik 18 yildir kutlamam digum gunu annem pasra alirdi kardeslerime ufletirdim. Esimlede aramizda 2 gun var onumkini cok guzsl kutlarim cunku gormemis kucukken. Kimseden de beklemem digum gunumu kutlasin gereksiz detay
İkizinizin kaderi ayrı, sizinki ayrı..
Kendinizi böyle sabote etmeyin.
Hayat devam ediyor.
Siz de güzel güzel yaşayacak, daha nice güzel sağlıklı yaşlar alacaksınız.
Bunu da kutlamak en doğal hakkınız.
Herkes kendi kaderini yaşar.
Allah'tan büyük değiliz ki..

İnsanlara fazla değer vermemek gerekiyor demek ki. Boş verin siz de onlarınkini kutlamazsınız olur biter...

Back
X