- 11 Eylül 2018
- 246
- 409
- 103
- 31
- Konu Sahibi Visnereceli24
O zaman bunu açıkca söyle nişanlınaUzuldugum nokta su da var aslinda. Biz kac kere nisanlimi cagirdik ramazan basindan beri ama kayinvalidem bi kere olsun iftara gel demedi bana.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman bunu açıkca söyle nişanlınaUzuldugum nokta su da var aslinda. Biz kac kere nisanlimi cagirdik ramazan basindan beri ama kayinvalidem bi kere olsun iftara gel demedi bana.
Nişanlı konumundayken sizin ailenizin davet edilmesi çok daha mühim bence.Evlendikten sonra her iki tarafın ailesiyle de ayrı ayrı çıkılabilir, lakin nişanlılık sürecinde daha siz tam olarak ailenizden çıkmamış oluyorsunuz Ben olsam sizin gibi takılırdım bu mevzuya.Hanımlar iyi geceler. Bir sorum olacak, lütfen önceki konularimdan bağımsız sadece bu konu üzerinden ve objektif yanıtlayın.
Planlanan bir iftar davetinde nişanlınızın annesi babası, evli kardeşleri, nişanlınız ve siz olsanız, sizin aileniz söz konusu bile olmasa bu davette, ne düşünürdünüz, bu sizi üzer miydi, tutumunuz nasıl olurdu ? Teşekkür ederim şimdiden.
Evli kardeşlerinin kayınaileleri oluyorsa tabii ki söz komusu ol alı. Onlar yoksa sizinkiler de olmaz.Hanımlar iyi geceler. Bir sorum olacak, lütfen önceki konularimdan bağımsız sadece bu konu üzerinden ve objektif yanıtlayın.
Planlanan bir iftar davetinde nişanlınızın annesi babası, evli kardeşleri, nişanlınız ve siz olsanız, sizin aileniz söz konusu bile olmasa bu davette, ne düşünürdünüz, bu sizi üzer miydi, tutumunuz nasıl olurdu ? Teşekkür ederim şimdiden.
Evli olsaydım zaten buna bu kadar takılmazdım, evimiz ayrı su an, evlenince her davette ailemi cagirmak zorunda degiller. Ama henuz aileler birbirini yeni yeni taniyorken ince dusunulmemesi beni incitti, ben de gitmedim zaten kendilero yaptilar iftarlarini.Nişanlı konumundayken sizin ailenizin davet edilmesi çok daha mühim bence.Evlendikten sonra her iki tarafın ailesiyle de ayrı ayrı çıkılabilir, lakin nişanlılık sürecinde daha siz tam olarak ailenizden çıkmamış oluyorsunuz Ben olsam sizin gibi takılırdım bu mevzuya.
Şu anda böyle bi söylemleri yok. Planlayacaklarini da sanmiyorum acikcasi.Bir dahakine bakın bakalım sizin ailenizle de dışarıda iftar organizasyonu düzenlenecek mi?
Evli olsaydım zaten buna bu kadar takılmazdım, evimiz ayrı su an, evlenince her davette ailemi cagirmak zorunda degiller. Ama henuz aileler birbirini yeni yeni taniyorken ince dusunulmemesi beni incitti, ben de gitmedim zaten kendilero yaptilar iftarlarini.
Evet gitmedim gerçekten, pişman da değilim cunku ailesinin bi kac konuda ayıbı oldu yani ayni zamanda kız tarafı olarak erkek tarafindan bi incelik bi jest göremedik dogru durust, buna bozuldugumu fark ettigi icin hic sorun etmedi cunku hak veriyor ve alttan aldi. Haklisiniz haksizsizniz demiyorum ama ayrinti bilmediginiz icin boyle diyorsunuz ama haklisiniz yorumunuzda, asil aileci olan da ben degilim esasinda ve ilk defa boyle birsey yapiyorum.Nasil yani? Davet edildiginiz yere gitmediniz mi gercekten? Insanlar sizi onemseyip cagirmis. Siz sirf aileniz cagirilmadi diye gitmediniz mi?
Biz burda bazen aileci adamlara sutten kesilmemis, gobek bagi kesilmemis diyoruz ya kadinlarimizdan da oyle olanlar varmis demek ki.. Siz ayri bir bireysiniz. Ailenizden ayri tek basina 1 birey. Gitmemek icin gercekten ne gibi bir sebep soylediniz nisanliniza merak ettim dogrusu? Benim esim nisanliyken boyle bir davranista bulunsa onu affetmezdim ve evlilik kararimi bir daha dusunurdum. Cok da fazla aileci olmamak lazim.
Nereye davet edildigine bagli acik yazmamissinizHanımlar iyi geceler. Bir sorum olacak, lütfen önceki konularimdan bağımsız sadece bu konu üzerinden ve objektif yanıtlayın.
Ortada yanlış bir durum var sayin seyirciler.. bu kız NİŞANLI EVLİ DEĞİL.. nişanlı iken erkek tarafi davet ediyorsa kizin ailesini de çağırmalı. Kizin babasi dese ki hayir göndermiyorum haklı sonuna kadar. Kiz evli olsaydi o zaman ailecek plan yapsalardi bu kiz demicekti ailem niye çağrılmadı diye.. nişanlına konuyu ac ve rahatsizligini dile getir. Ben de nisanliyken gorumcem ailesini kayinvalidesini ve benim ailemi davet etmişti sadece beni değil. Simdi evliyim ailemi davet etmez sadece beni ve eşimi davet eder ve normaldir yani. Sizde nişanlı oldugunuz için bu durum ters geliyor
Yaşayan sensin, eminim daha iyi biliyorsun ve doğrusunu hissediyorsundur. Ben seni çok iyi anladım. Ailen onlara hürmet göstermiş, ancak onlar senin aileni önemsediklerini hissettirmiyorlar. Aile konusunda baştan nasıl alıştırırsan öyle gider.Evet gitmedim gerçekten, pişman da değilim cunku ailesinin bi kac konuda ayıbı oldu yani ayni zamanda kız tarafı olarak erkek tarafindan bi incelik bi jest göremedik dogru durust, buna bozuldugumu fark ettigi icin hic sorun etmedi cunku hak veriyor ve alttan aldi. Haklisiniz haksizsizniz demiyorum ama ayrinti bilmediginiz icin boyle diyorsunuz ama haklisiniz yorumunuzda, asil aileci olan da ben degilim esasinda ve ilk defa boyle birsey yapiyorum.
Ama bu eksikliklerin telafisi yapilirsa eğer tabi ki boyle birsey asla yapmam tek basina bi birey oldugumun farkindayim. Bugun telafi adina bi adim attilar sanirim gitmemis olmamla bazi seylerin farkina varip, umarim bundan sonrasi da gelir.
Evet tam olarak anlatmak istedigim buydu. Derdim yemek falan da değil verilen değerin karsiligini görememek. Yoksa daha once defalarca tek basina gittim ben hic bieini mesele yapmadim yapmam sacma olur zaten. Ama ilk defa aileler bu kadar ic iceyken biraz ince dusunulmesini beklerdim hepsi buYaşayan sensin, eminim daha iyi biliyorsun ve doğrusunu hissediyorsundur. Ben seni çok iyi anladım. Ailen onlara hürmet göstermiş, ancak onlar senin aileni önemsediklerini hissettirmiyorlar. Aile konusunda baştan nasıl alıştırırsan öyle gider.
Diğer dünürler davetli mi?Bizde zaten bi annem babam ve de bekar bi kardesim var. Onlar tum aile kalabalik iftar yaparken icinde bende dahil, annemlerin evde olmasi icime sinmedi.
Ramazan boyunca aileni yemeğe hiç davet etmediler mi?Evet tam olarak anlatmak istedigim buydu. Derdim yemek falan da değil verilen değerin karsiligini görememek. Yoksa daha once defalarca tek basina gittim ben hic bieini mesele yapmadim yapmam sacma olur zaten. Ama ilk defa aileler bu kadar ic iceyken biraz ince dusunulmesini beklerdim hepsi bu
Biz davet edince ettiler.Ramazan boyunca aileni yemeğe hiç davet etmediler mi?
Cagirdik zaten ama nisanlimi tek daha sık cagriyorum vakit gecirmek icin. Nisanlimi her cagirdgimda ailesini cagrirsam haftada en az 2 kere mutlaka cagirmam lazim o zaman o da olmuyorSiz nişanlınızı çağırırken, ailesini neden çağırmıyorsunuz? Onlar ailenizi neden çağırsın ki?
Nişanlı olduğunuz için her iki aile de birbirini davet etmeli. Bahsi geçen davete ise ailenizin davet edilmemesi gayet normal bir durum.