Sadece bir soru...

Beni cok iyi anlamissiniz benim de takildigim nokta buydu. Sartlar oldukca musait malesef. Ve benim annem cok kiymet verir her cagirdiginda dört döner damadının etrafinda. Disarda iftara davet edildim dedim annesini falan da sayinca bi yuzu dustu. Ama bana bisey demedi hayatta da demez annem.
Nişanlınızla konuşun bir günde anne baba be kardeşinizi davet etsin.

Daha once hic yapilmamis bir organizasyon. Bizim bu sehirde son iftarimiz. Annem babam benim icin ne kadar onemliyse nisanlim icin de oyle olmali.
Neden nişanlınız için de öyle olmalı ? Anneniz mi doğurdu nişanlınızı. Abartmayın . Saygı elbette olacak . Sizin kadar sevmesi sayması mümkün mü ? Siz peki kv ve kp aynı sevgi ve saygı içinde olabilecekmisiniz ? Hiç sanmıyorum . Bakın bir yemek olayını nekadar abarttınız artık burdan pay biçin kendinize.

Daha neler okuyacagiz kim bilir. Bunda uzulecek kirilacak ne var cidden cok merak ediyorum. Aile arasinda planlanmis birsey sizin ailenizi niye davet etsinler yahu. Bu kadar bariz bir sekildede bahane aranmaz pes yani. Aciyorum bazi erkek ailelerine.

Daha neler okuyacagiz kim bilir. Bunda uzulecek kirilacak ne var cidden cok merak ediyorum. Aile arasinda planlanmis birsey sizin ailenizi niye davet etsinler yahu. Bu kadar bariz bir sekildede bahane aranmaz pes yani. Aciyorum bazi erkek ailelerine.
Yorumlarin tumunu okuyun aralarda aciklamalarim var burda karsi tarafa aciyacak bi durum yok kusura bakmayin da ortaligi ayaga kaldirmis heryeri birbirine katmisim gibi yorumlar kirici oluyor, kendileri sizin gibi dünür bulunmaz derken ayni muameleyi bize gostermemelerini elbette problem yapacagim. Siz de yapmasaydiniz diyeceksiniz kesin evet haklisiniz derim bende bu durumda yapmasaydik keske.

Neden nişanlınız için de öyle olmalı ? Anneniz mi doğurdu nişanlınızı. Abartmayın . Saygı elbette olacak . Sizin kadar sevmesi sayması mümkün mü ? Siz peki kv ve kp aynı sevgi ve saygı içinde olabilecekmisiniz ? Hiç sanmıyorum . Bakın bir yemek olayını nekadar abarttınız artık burdan pay biçin kendinize.
Abarttigim nokta basindan beri gosterdigimiz kiymet ve hurmetin karsiligini gorememek evet aileme olan sayginin aynisini gosteriyorum kendileri benden de ailemden de cok memnunlar.

Önceki konulardan bağımsız yorum yapın dediğiniz için önceki konulara bakıp öyle yorum yapacağım. Hiç de bakasım yok çok üşeniyorum ama bakıcam. Çünkü gıcıklık.

Yazdılar mı bilmiyorum şöyle düşün sen daveti veriyorsun aile ve aile olacağın nilaşanlınla rahat rahat siz size keyifli bir iftar düşünüyorsun kaynananı kayın babanı kayınlarını görümcelerini dahil etmek istemiyorsun buna hakkın var mı varsa onunda var kasmayın derim

Yazdılar mı bilmiyorum şöyle düşün sen daveti veriyorsun aile ve aile olacağın nilaşanlınla rahat rahat siz size keyifli bir iftar düşünüyorsun kaynananı kayın babanı kayınlarını görümcelerini dahil etmek istemiyorsun buna hakkın var mı varsa onunda var kasmayın derim
Tesekkur ederim. Takilmiyorum zaten artik herkes nasil davraniyorsa oyle davranip fazla beklenti icine sokmuyorum kendimi.

Abarttigim nokta basindan beri gosterdigimiz kiymet ve hurmetin karsiligini gorememek evet aileme olan sayginin aynisini gosteriyorum kendileri benden de ailemden de cok memnunlar.
Me mutlu size aileniz kadar sevip sayıyorsanız, hayırlı gelin . Kıymet gösteriyorsunuz diye insanlar her şeyi ailenizle birkikte yapacak diye bir şey yok. Şimdi diyeceksiniz ki ben herşeyimi dedim. Neyse sizin fikriniz sabit . Böyle herşeyin büyütüldüğü sürekli beklenti içine girildiği,artık işin karşılık boyutuna geçildiğine göre çok ta sağlıklı bir ilişki içinde olmayacaksınız eşinizin ailesiyle.

Yorumlarin tumunu okuyun aralarda aciklamalarim var burda karsi tarafa aciyacak bi durum yok kusura bakmayin da ortaligi ayaga kaldirmis heryeri birbirine katmisim gibi yorumlar kirici oluyor, kendileri sizin gibi dünür bulunmaz derken ayni muameleyi bize gostermemelerini elbette problem yapacagim. Siz de yapmasaydiniz diyeceksiniz kesin evet haklisiniz derim bende bu durumda yapmasaydik keske.
Hani nerde saygı hürmet ? Ailenize verdiğiniz değerin aynısını verme falan ? Bakınız 1 karşılık alamadığınızda hemen problem yarattınız . Kendinizi kandırmaktan vazgeçin.

Aile iftarında sizin ailenizin ne işi var ki?
Siz hepiniz bir aile değilsiniz, ayrı ayrı 2 aileniz var, çoğu planınız ayrı olacak elbette.

Anneniz o kadar her şeye katmamalı nişanlınızın ailesini asıl.

Cagirdik zaten ama nisanlimi tek daha sık cagriyorum vakit gecirmek icin. Nisanlimi her cagirdgimda ailesini cagrirsam haftada en az 2 kere mutlaka cagirmam lazim o zaman o da olmuyor
Tamam. Onlar ailenizi çağırmadı mı? Gelinlerle ailece bir davet düzenlemişlerdir. Ailelerinize gerek yok. Sizi aileniz göndermiyorsa gitmezsiniz. Bu tarz bir sorununuz yoksa gidin. Bir takıntı oluşmuş sizde aileme değer verilmiyor tarzı. Konuyu bu yönüyle irdeleyip içinizde çözmenizi öneririm.

Bizde zaten bi annem babam ve de bekar bi kardesim var. Onlar tum aile kalabalik iftar yaparken icinde bende dahil, annemlerin evde olmasi icime sinmedi.
Bence normal ailesi ile sizin kaynaşmanızı istemiş olabilir nişanlınız. Evli olan kardeşlerin eşlerinin ailesi gelip sizinkini çağırmasa tepki vermeniz normaldi ama aile arasında bişey sonuçta yakında sizinde o aileye dahil olacağınızı düşünürsek her organizasyonda ailenizi davet etmesi beklenemez

Back
X