• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece bir soru

Dediğim gibi aynı durumda siz farklı davramırsınız o beni alakadar etmez.
Eğer bi yük alıyorsam sırtıma bir senaryo yazıp tüm masraflarıda yükleniyorsam. Oyazdığım senaryoya ıyacak olan kadın hakkında yorum yapmaya isteyip istememeye hakkımda vardır. Kimse ayılıp bayılmadı ilk başta kendisi istedi zorladı. Bende uygun bulmadım. Ayrıca eşimin yeni seçtiği kadın için benden daha güzel diyebilirim alımlı ve daha önce yüz mankenliği yapmış biri. Öyle olsa onuda istemezdim. Lütfem amlayıp anlamadan tuhaf tuhaf yorumlar yapıp sinir bozmayım

He ayrıca tabiki bu iş için bakmak incelemekte gerekiyor görsel sanat sonuçta. Eşimin yeni seçtiği kadını öok beğendim mesela bacak boyu uzun enazından role uyacak saçları uzun mesela öyle olmalı vs. Anlayamadığınız şeyler hakkında yorum yapmayın

Bi aile kadının oynayacak bir kadının saçını pembe mor olmamalı benşm yazdığım şeye göre he standart hayatta olamaz mı olur ama bu bir kamu spotu olmaz. Senaryoda saçla ilgili bir kısım var ama kadınım saçı küt. Çocuğu olacak olan kişiyşe aynı boyda halbuki çocuğa yukardan çekim var olmaz. Zaten yaşı itibariyle o role de olmuyor. Ama nrymiş başını bağlarmış kilosuda büyük göstertirmişmişmişmiş. Neyse gerek kalmadı 1 aydır bu iş için uğraşıyoruz açıları dahi detaya kadar yazana dek dirsek çürütmüşüm. Siz hala ladını kıskanmış tarzında tek ve sığ bir düşünceye odaklanın yapılan işe saygınız olmasın

Ben kendim başörtülüyüm öyle dekolteyi bırak dizimin üstünde tunik giymemeye çalışırım ama keşke hemcinslerimize konuşma tarzından vE kıyafetlerinden dolayı "hoppa" etiketi yapıştırmasak. Kızdan hoşlanmamış olabilirsin,eşinle muhattap olmasını istememiş olabilirsin bunlar senin en doğal hakkın kimse karışamaz. Ama insanlara etiket vermeye başlayınca orda ben çok üzülüyorum Çünkü kızla samimiyetin Yok belki gerçekten çok iyi niyetli ve samimi biridir

:KK200::KK19::KK15::KK60::KK37:

Bi kadın bi kadını bu kadar detaylı incelediyse gerçektn kıskanmıştır:halay:

velev ki kıskandı istemedi. eee ne var bunda? eleştirilecek ya da dalga geçilecek ne var bunda? kocamı bi kadından kıskanmam yanlış mı şimdi? kadınlarda iki türlü düşünce yapısı vardır, birisi der ki ''kıskanmam çünkü güveniyorum, kıskançlık güvensizlikten gelir''
diğer türlü kadın da der ki ''kıskanırım çünkü seviyorum, bana göre güvenle alakası yok,kıskanç bi yapım var'' der.

bunun ikisi de yanlış değil, ikisi de eleştirilecek bi şey değil. o yüzden konu sahibi velev ki kıskandı o yüzden istemedi, burda ben eleştirebileceğiniz bi nokta göremiyorum. aynı şekilde hiç kıskanmayan bir kadın olsaydı ve müdahele etmeseydi, yine eleştirilecek bi nokta görmezdim. tiye alacağınız bi durum yok yani.

ayrıca detaylı inceleme dediğiniz facebook profiline bakmak. kaldı ki kocamın muhatap olduğu kadını detaylı inceleyebilirim, bu da eleştirilecek bi şey değil. ve o facebook profilinde aşırı derecede açık ve rahat bi yaşam tarzı olduğunu görüyorsam, üstelik o kadının şöyle bi fotoğrafını görüyorsam, bi mekanda normal bi erkek arkadaşının kafasını, aşırı dekolteli memelerine bastırmaya çalışıyorsa, o arkadaşı da dilini uzatmış bi şekilde duruyorsa, bu şekilde fotoğraf çekiyorlarsa, pek tabii kocamın öyle biriyle görüşmesini istemem. ha kadının nasıl yaşadığı zerre umurumda olmaz, isterse çıplak gezsin, ben sadece kocamın onla görüşmesini istemem bu kadar basit. konu sahibi de böyle düşünüyor zaten. kadının yaşamına karıştığı falan yok, ama kocasının kimle görüşeceğine karışabilir.
güvensizlikten ya da kocamın ona uçkur çözeceğinden değil, kadının kocamla muhatap olması bile benim gıcığıma gider.

üstüne bi de kadının iyi niyetli olmadığını şuradan anlıyoruz, adam diyor ki ''eşim seninle görüşmemi istemedi, bi daha konuşmayalım işi başkasıyla yapacağız'' diyor, (ki bunu söylememesi gerekirdi, başka bi bahaneyle uzaklaşmalıydı, her neyse) , ve o kızın cevabı da şu oluyor: ''sevgilin, sözlün, nişanlın olsaydı takmazdım bile ama evlisiniz o yüzden bi şey diyemem''

şu cümledeki art niyeti sadece ben mi görebildim? ne demek ''sevgili nişanlı olsanız takmazdım''?
adam konu sahibiyle sevgili iken ne kadar değer vermiş ki evlenmiş, o kadın kim oluyor da sevgili nişanlı olsalardı takmıyor? açık açık diyor ki ''evli olmasanız takmazdım ve seninle görüşmeye devam ederdim''
sanki adam onunla görüşecekte, karar mercii kendisiymiş gibi.

kaldı ki sevgili olsun, nişanlı olsun, evli olsun, adamın hayatındaki kadına ve adamın ilişkisine hangi hakla değer biçiyor? hangi hakla sevgili nişanlı olsaydınız umursamazdım diyebiliyor? adam umursamış ki onunla iletişimi kesmek istiyor, o hangi hakla takmazdım diyebiliyor? ki takmasa ne değişir? hiçbir şey.

ha siz belki kıskanç biri değilsinizdir, kocanızın böyle bi kadınla görüşmesine ses etmezsiniz, ''aman nolacak kocama güveniyorum, kız istediğini yapsın farketmez'' diyebilirsiniz, ben bunu eleştiremem, kimse eleştiremez, sonuçta sizin yapınız, huyunuz, zihniyetiniz budur ve kimsenin haddine değil sizi eleştirmek. ama konu sahibinin zihniyetini, kıskançlığını, vs eleştirmekte kimsenin haddi değil.

Yani şu konuda yerden göğe kadr haklı olmasam bende şurda kusur işledim dicem ama bildiğin tuzu kuru insanların arasında kaldım.
Kaç sayfa yazı var hiçbiri okunmuyor okunmadan yorum yapılıyor. Empati kurulmuyor. İşin doğrusuna bakmadan ortaya bir salata yapılıyor.
Evet hoppa yaşam tarzını benimsemiş emeğimi karşılayamayacak birini istemedim. Bu konuda da haklıyım sonuna kadar. Kadına takılanlarda siz sırf birileri üzülmesin diye emeğinizi çöpe atabilirsiniz o sizin kararınız ama aynı zamanda da sizin için yanlış olandır. Yeri gelecek gece gündüz beraber olucaz. Bu kişiyi seçmekte hakkımdır. Kendime yakın hissetmemde önemlidir. Ben kadını eve çağırdım beraber yrmek yiyelim diye ne yaptı biliyor musınuz? O dışarda buluşma olayı varya ilk mesajda yazdığım o ondan çıkmıştı. Demişki eşime senle birebir konuşalım dışarda birer bira içelim. Yahu konuşması gereken kişi benim. Herşeyi ben anşatıcam ona eşim sadece teknik kısımda. Eşimde diğer erkek olanıda çağırmış. Somrası gelişen olaylar zaten sayfalarda yazıyor. Neyse çok uzadı. Siz izin verirsiniz ben vermem ezdirmem emeğimi kimseye eşimde olsa. Siz herşeyi eşinizin tekeline verin olur mu herşeye o karar versin batırsada olsun sizin kocalar şah gibi herşeyi doğru yapar sizde çok güvenirsiniz.
Yorum yapan iyi kötü olsun farketmez herkese teşekkür ederim fikirlere saygım var herzaman ama bilinçli yaralamak sinir bozmak laf sokmak için yapılan yorum yapanlara iyi insan diyemeyecek olsamda yine de teşekkür ederim

Ben kadını eve çağırdım beraber yrmek yiyelim diye ne yaptı biliyor musınuz? O dışarda buluşma olayı varya ilk mesajda yazdığım o ondan çıkmıştı. Demişki eşime senle birebir konuşalım dışarda birer bira içelim.

şu kadarcık alıntıladığım kısımdan bile kadının art niyeti belli oluyor. ama herkes öyle bi kadını savunmaya geçiyor burda, anlamıyorum cidden. o savunanlar bütün yorumları okuyup detayları bilmedikleri için sırf açık giyiniyor diye hoppa diyorsunuz zannetti sanırım. başka açıklaması olamaz çünkü. her ayrıntıyı okuyan birisi hala o kızı savunuyorsa ben o savunanlara da kendi hayatlarında art niyetlilermiş demekki böyle derim. ama yok ya her ayrıntıyı okudukları halde o kızı savunuyor olamazlar. bence sadece açık giyindiği için hoppa dediğinizi zannetti burdakiler.

kaldı ki ben de açık giyiniyorum. ama hiç normal bi erkek arkadaşımın kafasını göğüslerime gömüp resim çektirmiyorum. ya da benimle iş için konuşmaya çalışan kadının yemek davetini reddedip o kadının kocasına ''senle dışarda iki bira içelim başbaşa'' demiyorum.

Sizin yaradılışınız size de sormadım:))
He he dedik işte. Siz haklısınız. Biz cahil kesimiz. Bi mesajdada diğer kız için bacak boyu uzun diyerek eşinizi kıskanmadığınızı kendi çapınızda belli etmeye çalışmışsınız ya orda olay kapandı benim için. Hadi çav :)

@huzurgizemmm teşekkür ederim. Kadından da değil sırf mevzu ama bahsettim okumuşsunuzdur erkek karakteride istemedim. Oda hoppaydı:) dövmeli uzun saçlı biri:) sizce aile babası rolü olur muydu? Normal zamanda kötümüdür belkide hayır ama oda olmazdı. Hadi bide bunu yazayımda faydasız faydasız eleştirsinler.
Eşim fazla heyecan yaptı bu iş için mantıklı düşünemedi olur olmaz bisürü kişiyle görüştü ben sinir küpü oldum. Ve gerçekten kıskançlık olsa bulduğum kadın yüz mankenliği yapmış benden uzun 1.70in üzerinde boyu düzgün fizikli bakımlı bir kadın.Bi kadın neyi kıskanır. Evet kıskandım ama kadını değil yaptığım işi kıskandım o benim yazım benim planım öyle herkese yakıştıramam. He kadın eşimle sanimiyet kurmak istedi mi istedi kızdım yüzdüzlüğe kızdım

@huzurgizemmm teşekkür ederim. Kadından da değil sırf mevzu ama bahsettim okumuşsunuzdur erkek karakteride istemedim. Oda hoppaydı:) dövmeli uzun saçlı biri:) sizce aile babası rolü olur muydu? Normal zamanda kötümüdür belkide hayır ama oda olmazdı. Hadi bide bunu yazayımda faydasız faydasız eleştirsinler.
Eşim fazla heyecan yaptı bu iş için mantıklı düşünemedi olur olmaz bisürü kişiyle görüştü ben sinir küpü oldum. Ve gerçekten kıskançlık olsa bulduğum kadın yüz mankenliği yapmış benden uzun 1.70in üzerinde boyu düzgün fizikli bakımlı bir kadın.Bi kadın neyi kıskanır. Evet kıskandım ama kadını değil yaptığım işi kıskandım o benim yazım benim planım öyle herkese yakıştıramam. He kadın eşimle sanimiyet kurmak istedi mi istedi kızdım yüzdüzlüğe kızdım

diyelim ki kıskandınız. bi kadının kocasını kıskanması çok normal. eleştirmek kimin haddine?

şu kadarcık alıntıladığım kısımdan bile kadının art niyeti belli oluyor. ama herkes öyle bi kadını savunmaya geçiyor burda, anlamıyorum cidden. o savunanlar bütün yorumları okuyup detayları bilmedikleri için sırf açık giyiniyor diye hoppa diyorsunuz zannetti sanırım. başka açıklaması olamaz çünkü. her ayrıntıyı okuyan birisi hala o kızı savunuyorsa ben o savunanlara da kendi hayatlarında art niyetlilermiş demekki böyle derim. ama yok ya her ayrıntıyı okudukları halde o kızı savunuyor olamazlar. bence sadece açık giyindiği için hoppa dediğinizi zannetti burdakiler.

kaldı ki ben de açık giyiniyorum. ama hiç normal bi erkek arkadaşımın kafasını göğüslerime gömüp resim çektirmiyorum. ya da benimle iş için konuşmaya çalışan kadının yemek davetini reddedip o kadının kocasına ''senle dışarda iki bira içelim başbaşa'' demiyorum.

Bende aynı kanıdayım ya okumuyorlar ya da okumalarına rağmen hoşlarına gitti iddialaşmak

Su laflardan sonra ne desek bos.Hani erkeklere cok kiziyoruz ama, yemin ederim kadinin kadina yaptigini da kimse yapmiyor
Açık giyinmek ayrı teşhir için uğraşmak ayrıdır. evet kadın ne yapıyorsa kendine yapıyor. Ben şahsen teşhirci olsam bu kemdi kadın vücuduma saygısızlıktır. Benim düşüncem.

Back
X