sadece biraz tesellli istiyorum :((

umarım dediğiniz gibi olur. zaten evimin içinde çok mutlu olacağımdan eminim (sadece içinde :)) bana suçlu hissettiriyor. az önce bir arkadaşın da dediği gibi, sen istedin tuttuk, sakın bana en ufak şikayetle gelme senin yüzünden bu eziyeti çekiyorum diye söyleniyor

off Allah'ım var mı böyle bi mantık! eve yerleşip eşin baş köşeye geçip yayılmış bi vaziyette çayını yudumlarken bu sözlerini hatırlat ona... şimdi böyle diyor ama yerleşince senden çok sevinecek eminim :34: kolay gelsin:33:

Canım benim inanırmışın ben yaklaşık 1,5 yıllık evliyim bu zaman zarfında tam 3 kez taşındık son olarakta Rabbim nasip etti bu oturduğumuz evi aldık ve İnan senin şu yazdıklarının hepsini yaşadık hatta hiç kavga etmeyen bir çift olmamıza rağmen son taşınmada birbirimize girdik yaşadıkların ve aksilikler gayet normal canını sıkma 1 hafta sonra hersey düzelir üzülme olur mu ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok teşekkür ederim, Allah herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin. siz de mutlulukla oturun inşallah evinizde. Adama yaklaşamıyorum zaten barut gibi geziyor ortada :) bir yandan sevdim güzel olacak diyor, bir yandan bana iş çıkardın senin yüzünden oldu diyor. bir de beyfendiyi alttan almakla uğraşıyoruz :)

İlk başlarda böyle tatsız, uğraştırıcı durumlar çıkar ortaya ama sonra her şey yoluna girer inşallah. Yeni eviniz hayırlı olsun, güle güle oturun bu arada.

çok teşekkür ederim, Allah herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin. siz de mutlulukla oturun inşallah evinizde. Adama yaklaşamıyorum zaten barut gibi geziyor ortada :) bir yandan sevdim güzel olacak diyor, bir yandan bana iş çıkardın senin yüzünden oldu diyor. bir de beyfendiyi alttan almakla uğraşıyoruz :)

Merak etme sen içini ferah tut baktın eşin sinirli seni çok seviyorum canım Kocacım de sarıl benimkinde işe yarıyor :) birde çok koşturduğu zamanlar canım kocam senin hakkını ödeyemem Bitanesin sen diyorum o zamanda sakinleşiyor önemli olan bazen bu koca bebekleri pohpohlamak özellikle böyle gergin zamanlarda unutma tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır❤️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Taşınma konusunda inanılmaz tecrübeli biri olarak, bu süreci gözünde büyütme derim. Annen varmış, temizlikçi de tutmuşsun daha ne.

Sana tavsiyem eşyaları gruplayarak kolilemen. Mesela banyo dolabını ayrı kolile, mutfak çekmecelerini ayrı, bardakları ayrı, kitapları, dosyaları, çeyizleri ayrı. Ve eğer elden geçirmen ayıklaman gereken eşyalar varsa eski evinde yap. Yeni evine atılacak ya da başkasına verilecek eşya götürme.

Su ve elektriği kullanabilirsin, sakıncası yok. Zaten sen üzerine aldığında eski kiracının çıktığı günden itibaren kesecekler faturayı. Bir şey farketmez yani.

Hayırlı olsun diyorum, güle güle otur. Site de oturmak güzeldir, pişman olma, hemen alışırsın :)

Back
X