Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzmana görünmen şart tabi ama şizofreniye benziyo.ilaçlar bu sesleri surturuyo yada kontrol altına alıyo
diye biliyorum.yakın bi akrabamda takip edildiğini,kötü insanların peşinde olduğunu,abisini öldüreceklerini
falan sanıyodu,neyse şizofreni teşhisi konuldu ve ilaçlarla falan düzeldi..
Sıradan biriyseniz sıradan yaşayacaksınız, öyle boyunuzu aşan işlere dikkatsiz, edepsiz bulaşmayacaksınız...
Senin diğer laf kalabalığını görmezden geliyorum... Amacım sıradan insanlarla polemik değil, sorununu buralara kadar aktarmış bir hemcinsime elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışmak...
Arkadaşlar camlarımı silmek istiyorum. Ama eşim salon camını tek parça gibi birşey yapmış ve çok ama çok büyük ve 4. kattayım ben kasaya falan çıkamam korkarım, bana yardımcı olabilecek fikirleriniz varmı acaba. Sopayla falan ama ortalara zar zor ulaşıyorum nasıl silerim???
Ablam 33 yaşında,inşaat mühendisi ve nişanlı.Önümüzdeki kış evlenicek..Buruşuk falan değil
Laflarınızı biraz tartın !!!
27 yaşındasınız 3 yılınız kalmış o zaman işinizin bitmesine,yazık..adınıza
üzüldüm-tatlicadiarzu-
Ben bayanların neden kapandığını anlamıyorum. Sadece eşleri için süslenebilirlermiş,başkalarının ilgisini çekmemelilermiş vs. Makyaj yapıp,güzel elbiseler giyip,saçına fön çekip dışarı çıkmanın nesi kötü? Ya da dışarıdakilerin bakmasının? Sadece yüz,el ve ayaklar görünebilecekse,bu vücuda sahip olmanın ne anlamı var?? Sırf bu 5 parçaya sahip olarak doğsaydık o zaman... Mantıksız geliyor bana;ama tabii ki herkesin görüşüne saygılıyım dayatma olmadığı sürece...
Video için de teşekkürler. En yakın arkadaşım kapalı,ona gösteririm =))
Ben bayanların neden kapandığını anlamıyorum. Sadece eşleri için süslenebilirlermiş,başkalarının ilgisini çekmemelilermiş vs. Makyaj yapıp,güzel elbiseler giyip,saçına fön çekip dışarı çıkmanın nesi kötü? Ya da dışarıdakilerin bakmasının? Sadece yüz,el ve ayaklar görünebilecekse,bu vücuda sahip olmanın ne anlamı var?? Sırf bu 5 parçaya sahip olarak doğsaydık o zaman... Mantıksız geliyor bana;ama tabii ki herkesin görüşüne saygılıyım dayatma olmadığı sürece...
Video için de teşekkürler. En yakın arkadaşım kapalı,ona gösteririm =))
KIZLAR ORİFLAME ÜRÜNLERİNİ KULLANAN VARMI![]()