Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ek gıdaya geçtiğinizde; sütünüz kendiliğinden mi azalıyor yoksa hep full gelmeye devam ediyor da çocuga mı artık yetmiyor? ve sonra siz kestiğinizde kesiliyor?bilen var mı
Ek gıdaya geçtiğinizde; sütünüz kendiliğinden mi azalıyor yoksa hep full gelmeye devam ediyor da çocuga mı artık yetmiyor? ve sonra siz kestiğinizde kesiliyor?bilen var mı
Bende giderek azaldı. 6 aylıkken ek gıdaya başladığımızda ben de adet gördüm. Onun da etkisi var sanırım
. Şu anda 13 aylık, bitti sütüm. Çünkü ilgisi azaldı, süt gelmeyince ısırdı. Herşey üst üste geldi yani. İlk günkü gibi sütü gelen tanıyorum. Kişiye göre değişiyor yani.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende giderek azaldı. 6 aylıkken ek gıdaya başladığımızda ben de adet gördüm. Onun da etkisi var sanırım
. Şu anda 13 aylık, bitti sütüm. Çünkü ilgisi azaldı, süt gelmeyince ısırdı. Herşey üst üste geldi yani. İlk günkü gibi sütü gelen tanıyorum. Kişiye göre değişiyor yani.
Evet kesinlikle emzirmek sütü arttırıyor. Çok yemek yemeyle ilgisi yok. Emzirdiğim için doğru düzgün diyet yapamamıştım. Şimdi başlıyorum sıkı bir diyete ve spora.
Evet kesinlikle emzirmek sütü arttırıyor. Çok yemek yemeyle ilgisi yok. Emzirdiğim için doğru düzgün diyet yapamamıştım. Şimdi başlıyorum sıkı bir diyete ve spora.
ben de halen ek gıdaya geçmedik doğumdan sonraki kilomdayım, ne zaman rejim yapabilirim diye düşünüyorum da, rahat bir 6-7 ay daha bu kilodayım demekki, emzirirken az yemek imkansız sanki, çok da enerji sarf ediyoruz o da ayrı konu.
ben de halen ek gıdaya geçmedik doğumdan sonraki kilomdayım, ne zaman rejim yapabilirim diye düşünüyorum da, rahat bir 6-7 ay daha bu kilodayım demekki, emzirirken az yemek imkansız sanki, çok da enerji sarf ediyoruz o da ayrı konu.
Ben biraz dikkat ederek 4 kilo verdim emzirirken ama korkudan fazla yapamadım. Bence de çok aceleye gerek yok. İnsan emzirmeyi bitirince kafa olarak daha rahat ediyor.
Ben biraz dikkat ederek 4 kilo verdim emzirirken ama korkudan fazla yapamadım. Bence de çok aceleye gerek yok. İnsan emzirmeyi bitirince kafa olarak daha rahat ediyor.
sagol canım ya cok yardımcı oldun, ben de hep böyle kalıcam gıbı dunuyordum artık,
bebege de zarar vermesın dıye kesmıyorum da yemegımden, hem az yedıgımde enerjım de tukenıyor yerımden bıle kalkamıyorum ama demek 6-7 ay daha kalmış sonra rahatca kılolarımı verebılırım
arkadaslar konu başlığımı gördüm sonucu söyleyeyım hayır azalmıyor ınek gıbı sut ıcırmeye devam edıyorsunuz hatta cok zaman o kadar cok sut verıyorsunuz kı cocuk yemek yemıyor,
1, hatta 1,5 yasına kadar gunde bır avuc yemek yeyıp sureklı sut ıcenler var
yanı vermeyı kendınız azaltmalısınız eger azaltmak ıstıyorsanız, ama gelıyorsa verın,
bır de uykuya memede dalıyorsa azaltmak zorlasıyor. bılgı vereyım dedım, ınsan yaşamadan ogrenemıyor boyle seylerı, ya ablanız kardesınız bol olucak hep bılıp duyucaksınız ya da ınternetten işte böyle.