• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece eslerine 2. sansi veren bayanlara soruyorum

Son konusunda küstü bize kendisi ondan göya laf sokuyor :KK53: boşan diyoruz diye :KK51:
Öff hakikaten, tavşan dağ meselesine benziyor. Sen bize şikayetlerini söylüyorsun, dövüyor, hakaret ediyor diyorsun biz de ona göre bir şeyler söylüyoruz. Ne diyelim, çek otur mu diyelim ya da börek yap geçer mi:KK53:
Ama konu sahibi yanlış anlamazsa, bir adama güvenmeyip tam 6 yıl çocuk yapmadıysan eğer, o adamda bir yamuk vardır derim.
6 senelik bir şüphe yatıyor olayın temelinde zaten canım, bu durumda şimdi 4 aylık ayrılığın üzerine geri dönmek çok saçma. Gereksiz bir risk gibi geldi bana.

Öff hakikaten, tavşan dağ meselesine benziyor. Sen bize şikayetlerini söylüyorsun, dövüyor, hakaret ediyor diyorsun biz de ona göre bir şeyler söylüyoruz. Ne diyelim, çek otur mu diyelim ya da börek yap geçer mi:KK53:
Ama konu sahibi yanlış anlamazsa, bir adama güvenmeyip tam 6 yıl çocuk yapmadıysan eğer, o adamda bir yamuk vardır derim.
6 senelik bir şüphe yatıyor olayın temelinde zaten canım, bu durumda şimdi 4 aylık ayrılığın üzerine geri dönmek çok saçma. Gereksiz bir risk gibi geldi bana.
Valla kirginligim uzerimde zaten benim takintili oldugumu cogu kimse biliyor lutfen benim hakkimda yorum yapmayın

Valla kirginligim uzerimde zaten benim takintili oldugumu cogu kimse biliyor lutfen benim hakkimda yorum yapmayın
Ne yorum yapıp yapmayacağımı size sormayacağım. Ayrıca Samire mi dedim, dünya sizin etrafınızda dönmüyor, uyanın. Burası bdv, şiddet gören, eşiyle sorun yaşayan bir dünya insan var, kendinizi tek sanmayın.
Ayrıca sizin takıntılarınız beni hiç alakadar etmiyor, ortaya bir laf atmışsınız ve bu laf çok geniş bir kitleyi zan altında bırakıyor, size cevap verilmesini istemiyorsanız taş da atmayacaksınız. Yok atacağım diyorsanız da gelecek tepkilere de hazır olacaksınız.

Ne yorum yapıp yapmayacağımı size sormayacağım. Ayrıca Samire mi dedim, dünya sizin etrafınızda dönmüyor, uyanın. Burası bdv, şiddet gören, eşiyle sorun yaşayan bir dünya insan var, kendinizi tek sanmayın.
Ayrıca sizin takıntılarınız beni hiç alakadar etmiyor, ortaya bir laf atmışsınız ve bu laf çok geniş bir kitleyi zan altında bırakıyor, size cevap verilmesini istemiyorsanız taş da atmayacaksınız. Yok atacağım diyorsanız da gelecek tepkilere de hazır olacaksınız.
Siz beni anlamadiniz galiba ben orda konu sahibi ikinci sansi verenlere soruyorum deyince bende oyle yazdim oyle insanlar azdir dusuncesiyle yoksa istedigi yorumu yapabilirsin sen ne kadar burda istedigin yorumu yapabiliyorsan benimde hakkim sonucta

Siz beni anlamadiniz galiba ben orda konu sahibi ikinci sansi verenlere soruyorum deyince bende oyle yazdim oyle insanlar azdir dusuncesiyle yoksa istedigi yorumu yapabilirsin sen ne kadar burda istedigin yorumu yapabiliyorsan benimde hakkim sonucta
İyi de ben size yorum yapmayın demedim, yorum yapmışsınız ve birileri de yorumunuza karşılık vermiş. Ee burada sorun nerede?
Bu arada milletin konusunu mahvetmeye hakkımız yok, lütfen alıntı yapmayın daha fazla olur mu? Çünkü siz de kendi konunuzda başkalarının tartışmasını istemezdiniz.

aynı şey av. bir arkadaşımın başına geldi...
adam suan köpek oldu dıyebılırım:)

Ben ikinci sansi verdim yuvam dagilmasin diye aldatma degildi ilk ayrilma sebebim .. annesine duskun olmasi, psikolojik siddet, esimi bana karsi kiskirtmalari, vsvs derken uc hafta iceresinde huzurumun icine ettiler.. ve geri dondum temiz bir sayfa acalim dedik bu kezde bin beterini yaptilar bana.. sonuc bosandim keske hic donmeseydim daha kolay toparlanabilirdim..

eşlerine 2. şans veren hanımlar demişsiniz ama ben de yorum yapmak istiyorum.
benimki eş değil sevgiliydi.
nankörlük, egozim, narsizm, psikolojik şiddet, umursamazlık, yalan hele ki yalan.
bir değil defalarca şans verdim değiştim de dedi, büyüdüm de dedi, olgunlaştım da dedi. hepsi hikaye çıktı.
hani derler ya .....'nun yemini hendeği görene kadar aynı o hesap.
26-32 yaş arasını heba ettim hiç uğruna.
size de yazık değişeceğini sanmıyorum ben.

Herhalde bu soyledikleriniz banaydi ama haklısın birsey demek istemiyorum ben sadece orda öylesine dedim konu sahibi tabiki sans verebilir o esini bizden daha iyi bilir

Sana olduğu kadar başkalarına da lafım Samire. Senin konularına en çok üzülenlerden birisiyimdir inan burada ama sen haksızlık ediyorsun herkese, lütfen artık biraz daha mantığınla hareket ederek hayatını renklendir. Neyse burada konuşulacak yer değil bu, bir konun olursa yine yazacağım aynı şeyleri. Konu sahibi şans versin evet, eğer seviyorsa. Çünkü onun olayı ile senin olayların çok başka malesef ki.

Boşanmış olsaydın hiç geri dönme derdim ama.
Ayrı kalma aşamasında bir şans daha verebilirsin.
Çok ciddi bir sorun olmadığı için denemeye değer diye düşünüyorum.

Kaybedecek neyin var?

Baktın aynı gidiyor o zaman boşan..

Evet 2. şansı verdim. Boşanmayı 14 yıl ertelemiş oldum. Bu iyi bir şey mi yoksa kötü mü hala emin değilim

Denenmiş 1 insanı 1daha denemeyin lakin kendin ilerde acabamı diyeceksen dene gör. büyük ihtimal kalbinde hala azıcıkda olsa eşine karşı Sevgi kırıntısı varsa 1şansla onuda tüketir eşiniz sonrada kararını acabasız tek başına için rahat kendi yolunda gidersin umarım yanılırım ve sen eşinle çok mutlu olursunuz

eski eşimle 2 senelık evli iken 7 ay ayrı kaldık
ben evi boşalttım eşyalarımı tasıdım mahkemeye verdim ,eski eşim resmen kul köle oldu ne yaptı etti beni ikna etti ve yenıden barıstık davamı geri çektim.
boşalttıgım eve geri döndüm (salak gibi) bırkac ay hatta bır sene hersey yolunda idi hatta o zamanlar ıyıkı bosanmamısız dıye düşündüm ve 2 sene snr tek celsede bosandık....

denenmişin denemesi olmuyor ve huylu huyundan vazgecmıyor
benım eskı esımınde içki kumar kadın alıskanlıkları falan yoktu ama bana uygun bı ınsan olmadıgını sonradan algıladım

yani olmuyor ve kimse değişmiyor canım

Back
X