Sadece evliler!! Eşinizin isteği mi önceliğimiz yoksa kendi isteğiniz mi??

Bu şekilde devam ederse evi terkedeceginizi söyleyin. Bir kaç gün musade verin bakalım değişecek mi. Hala aynı devam.ederse annenizin yanına gidin ve irtibati kesin.
Kocası sürekli evi terkeden bı arkadaşım vardi. Kız bir ay ortadan kayboldu adam yalvar yakar geri cagirdi

problem sadece cinsellik mi yoksa geri kalan tüm istediğiniz şeylere de eşiniz yanaşmıyor mu -gezmek, film izlemek ve ya herhangi bir şey-? konu başlığına bakılınca genel algıladım. ama genele de bakarsak iki kişinin isteği önemli, cinselliğe bakarsak da aynı şekilde. siz istiyor eşiniz istemiyorsa, terapiyi ve ya konuşmayı teklif edebilirsiniz. ama sizde kafanızda boşanma yoksa düzelsin diye bir şeyleri blöf olarak söylerseniz de sizinle sırf boşanmamak için ilişkiye girmeye çalışan biriyle sizde keyif almazsınız. bence çoğu sorun iletişimsizlikten kaynaklanıyor. eşinizle oturup konuşup niye böyle olduğunu konuşmazsanız, ne siz ne biz anlayamayız, boşa konuşur dururuz. ama yok boşanmak var benim kafamda diyorsanız, oturup konuşun baktınız değişmiyor adımlarınızı ona göre atarsınız

Başlığa istinaden öncelikle tabiki kendi istediğim ön planda olur . O istiyor ve ben istemiyorum diye hiç bir kuvvet beni aynı yatağa bağlanamaz . Bence sizde bu şekilde düşünün. İstememesinin belliki altta yatan nedenleri var . Açık ve net konuşun derdinin ne olduğunu ...

Eşimle anlaşamıyoruz nerede bir hata yapıyorum gerçekten anlamaya çalışıyorum ama olmuyor.. 6 yıllık evliliğimiz var özellikle doğumdan itibaren eşimde değişiklikler başladı umursamıyor bile beni, kafayı yeme durumuna geldim. Bana yanaşmıyor evde arkadaş gibi yaşıyoruz artık. Bu şekilde nereye kadar gidecek düşünmekten migrenlerim tuttu. Kızlar sizce ne yapmalıyım
sadece evliler diyerek bizi dışlamışşsınız ama bir kadın olarak size özlüğünüze demem greken tek şey var;
Kendinize saygınızı yitirmeyin önceliğiniz kendiniz olun.
Koca gelip gecer o olmazsa başkası bulunur ... tabiki insan boşanmak için evlenmez ama kendinizi arka plana alırsanız üzeriize basa basa geçerler.

Eşimle anlaşamıyoruz nerede bir hata yapıyorum gerçekten anlamaya çalışıyorum ama olmuyor.. 6 yıllık evliliğimiz var özellikle doğumdan itibaren eşimde değişiklikler başladı umursamıyor bile beni, kafayı yeme durumuna geldim. Bana yanaşmıyor evde arkadaş gibi yaşıyoruz artık. Bu şekilde nereye kadar gidecek düşünmekten migrenlerim tuttu. Kızlar sizce ne yapmalıyım
Cinsellik yaşayamamaktan migreniniz mi tuttu? Başka rahatlama yöntemleri deneyin 😉 eşinizin durumuna onun için üzülüyor olmanızı beklerdim. Aldatılmaktan korkuyorsanız da takip edin

Bi kere gerçekten zor bir durum bu.. Bununla tek başına başa çıkmaya çalışmak daha da zor..

O yüzden eşinizi eve gelmeden "akşam seninle birşey konuşmam gerek çok önemli" deyip önden bir durumu önemsemesi için zaman verin.. Belki bu şekilde daha ciddiye alır

Akşam eve gelince de uygun bir zamanda gayet ciddi bir tavırla bu durumun artık canınızı sıktığını anlatın.. Yaşadığınız bunalımı anlaması için uygun cümleler seçin ve şikayetçi olduğunuz herşeyi sitem etmeden anlatın..

Bu durumu düzeltmek için bir çaba harcayıp harcamayacağını sorun.. "beni dinlemiyorsun o halde sen bir çözüm önerisi sun onu yapalım ya da benden beklediğin birşey var mı elimden geleni yapmak istiyorum" gibisinden birşeyler konuşun.. Eğer aynı umursamazlıkla size karlılık verirse bu şekilde devam etmek istemediğinizi ve boşanmak istediğinizi söyleyin..

Haaa tabi o karar sizin🙈 ben olsam ne yapardım diye yazdım.. Benimle sevişmeyen, dediğimi umursamayan bir adamla ben olsam yaşamak istemezdim çünkü.. Sadece eşim ve çocuğum için yaşamıyorum ben.. Sonuçta bizde insanız

Bi kere gerçekten zor bir durum bu.. Bununla tek başına başa çıkmaya çalışmak daha da zor..

O yüzden eşinizi eve gelmeden "akşam seninle birşey konuşmam gerek çok önemli" deyip önden bir durumu önemsemesi için zaman verin.. Belki bu şekilde daha ciddiye alır

Akşam eve gelince de uygun bir zamanda gayet ciddi bir tavırla bu durumun artık canınızı sıktığını anlatın.. Yaşadığınız bunalımı anlaması için uygun cümleler seçin ve şikayetçi olduğunuz herşeyi sitem etmeden anlatın..

Bu durumu düzeltmek için bir çaba harcayıp harcamayacağını sorun.. "beni dinlemiyorsun o halde sen bir çözüm önerisi sun onu yapalım ya da benden beklediğin birşey var mı elimden geleni yapmak istiyorum" gibisinden birşeyler konuşun.. Eğer aynı umursamazlıkla size karlılık verirse bu şekilde devam etmek istemediğinizi ve boşanmak istediğinizi söyleyin..

Haaa tabi o karar sizin🙈 ben olsam ne yapardım diye yazdım.. Benimle sevişmeyen, dediğimi umursamayan bir adamla ben olsam yaşamak istemezdim çünkü.. Sadece eşim ve çocuğum için yaşamıyorum ben.. Sonuçta bizde insanız

Çocuk ne kadarlık hiç mi ilişki olmadı eşiniz nasıl bir ortamda çalışıyor siz çalışıyor musunuz tüm gün evde misiniz bunların her biri çok önemli bilgiler

Kutsal annelik mertebesi verdiği için mi mesafeli seni çok yorgun gördüğü için mi mesafeli arada bebek ağlıyor diyip konsantrasyonu mu bozulacağına için mesafeli hayatında başka birisi olduğu için mi mesafeli

Çocuk küçükse bir kısım kopma olağanlaşıyor

Sabahın köründe çıkıp akşam işten geliyorduk zaten bebek tüm gün anneyi görmediği için akşam bütün zamanını ona ayırıyorsun

bebek uyurken de sen de sızıyorsun, bu ortamda sık sık ilişki düşünecek bir durum olamıyor

kalıyor bir pazar günü, o gün de bebek uyusun ilişkiye girelim diye beklemek çok cazip olmuyor

Sizde de böyle demiyorum ama eşinizle konuştum derken içeriğini de paylaşırsanız biz ona göre belki bir öneride bulunuruz

Başlığı sonradan gördüm, yorum yaptım ama ben de bekârdım tüh. Kimisi rahat bırakmıyor diye yakınıyor kimisi de yanaşmıyor diye hayat işte...

Aldatiliyor olabilir misiniz? Onun harici aranız iletisiminiz nasıl? Paylaşımlarınız neler ortak paydalarıniz var mı?

Back
X