Bi kere gerçekten zor bir durum bu.. Bununla tek başına başa çıkmaya çalışmak daha da zor..
O yüzden eşinizi eve gelmeden "akşam seninle birşey konuşmam gerek çok önemli" deyip önden bir durumu önemsemesi için zaman verin.. Belki bu şekilde daha ciddiye alır
Akşam eve gelince de uygun bir zamanda gayet ciddi bir tavırla bu durumun artık canınızı sıktığını anlatın.. Yaşadığınız bunalımı anlaması için uygun cümleler seçin ve şikayetçi olduğunuz herşeyi sitem etmeden anlatın..
Bu durumu düzeltmek için bir çaba harcayıp harcamayacağını sorun.. "beni dinlemiyorsun o halde sen bir çözüm önerisi sun onu yapalım ya da benden beklediğin birşey var mı elimden geleni yapmak istiyorum" gibisinden birşeyler konuşun.. Eğer aynı umursamazlıkla size karlılık verirse bu şekilde devam etmek istemediğinizi ve boşanmak istediğinizi söyleyin..
Haaa tabi o karar sizin

ben olsam ne yapardım diye yazdım.. Benimle sevişmeyen, dediğimi umursamayan bir adamla ben olsam yaşamak istemezdim çünkü.. Sadece eşim ve çocuğum için yaşamıyorum ben.. Sonuçta bizde insanız