Sadece evliler!! Eşinizin isteği mi önceliğimiz yoksa kendi isteğiniz mi??

Bekara kadın boşama kolay ya😃
Belli bi istek yok ya ortada neyin önceliği anlamadım valla
Konu cinsellik anlamında istekse eğer istemeyen insanla zorla olmaz sonuçta
Hiç istemiyorsa veya isteme sıklığı konu sahibine uymuyorsa yapılacak şey bellidir
Birbirlerini boşa oyalamasınlar

İnşallah doğru anlamışımdır istek kısmını

Ya boşanmak okadar kolaymi niye mücadele etmeyi hiç dusunmuyosunuz enazindan elimden gelen herşeyi yaptım demek için yada bilmiyorumm benim eşime sevgim olduğu icinmi bilmiyorum yani mucadele etmeyi seciyorum hep
Daha ne yapabilir ki? Anlaşılabilmek için çırpınıyor kadıncağız, adamın umrunda değil

Ya boşanmak okadar kolaymi niye mücadele etmeyi hiç dusunmuyosunuz enazindan elimden gelen herşeyi yaptım demek için yada bilmiyorumm benim eşime sevgim olduğu icinmi bilmiyorum yani mucadele etmeyi seciyorum hep
Eşi mücadele etmiyormuş o yüzden insanlar böyle tepki veriyor. Tek tarafli ilişki yürümez

Tesekkur edelim de..
İcerik gayet acik,arakadas gibisiniz,size yanasmiyor,sizi takmiyor..
Peki sizce nedir tam olarak bu?
Aciklamaya yapan sizssiniz yorumu yapan biziz..
Arkadas gibi davraniyorsa,yanina sokulma cabalariniz sonuc vermiyorsa,sizi takmiyorsa ne olabilir baska ?
Ya sizi artik cekici bulmuyor.Y saglik problemleri var.Ya da baska bir kadin olma ihtimali var ki bunu istemeyerek yaziyorum.Mantikli dusunurseniz size de dogru gelecektir muhtemelen.
Evet işte o son cümlelerin içimdeki korkuyu yansıtıyor içim içimi yiyor şu an

Boyle bir durumla nasil mucadele edilir hic bilmiyorum ben. 🙄 Benimle ilgilenmeyen adamla hiç mucadele etmedim hayatimda nasil yapilir bilmiyorumda ...
Siz mucadele edip başardiniz mi hiç?

Eşimle anlaşamıyoruz nerede bir hata yapıyorum gerçekten anlamaya çalışıyorum ama olmuyor.. 6 yıllık evliliğimiz var özellikle doğumdan itibaren eşimde değişiklikler başladı umursamıyor bile beni, kafayı yeme durumuna geldim. Bana yanaşmıyor evde arkadaş gibi yaşıyoruz artık. Bu şekilde nereye kadar gidecek düşünmekten migrenlerim tuttu. Kızlar sizce ne yapmalıyım
Oturup konuşmanız lazım eğer sizi önemsemiyorsa ortada bir evlilik yok demektir , erkekler neden birden değişir ki ,bir çok kadın sizin gibi doğumdan sonra değiştiğini söylüyor ve bu beni ürkütüyor, henüz çocuğum yok ama bu söylemler beni soğutuyor, yorumları merakla okuycam 😊

Evlilikte mücadele çift taraflı edilir. Tek kişinin yaptığı mücadele değil boşa kürek çekmektir.

Boyle bir durumla nasil mucadele edilir hic bilmiyorum ben. 🙄 Benimle ilgilenmeyen adamla hiç mucadele etmedim hayatimda nasil yapilir bilmiyorumda ...
Siz mucadele edip başardiniz mi hiç?
Belki psikolojik problemleri var oda istemez heralde huzur bulmadığı bı evde yaşamak yoksa hayatını niye kendine zindan etsinki onun gözünden bakmak lazım birazda

Erkekte başlayan iktidarsızlık " Pitircigim sen cocuklarimin anasisin, kutsalimsin, balimsin" ile başlar " hayatım reglim yaklaşıyor Pitircigim" gibi anlamsiz şekilde devam eder.

Bahane mi yok? Bu adama bir güncelleme şart bacım. Bam bam bam, açık, net, kısa...

Sorun neyse iletişimle çözülür. Cinsel terapi alınır.

Kaç defa konuştum ama yok oralı değil daha ben ne yapacağım

Net konuşun bence neyse sebep/cevap çıksın söylesin. Bu şekilde öyle mi böyle mi diye kafayı yersiniz.

- beni artık sevmiyor musun
- başka biri mi var
- çaba koymaya razı mısın

Bunları açıkça sorun, hiçbirrrrr çaba göstermeyeceksen ben boşanma davası açıcam otur düşün diyin. ya dam olur kendine çeki düzen verir, ya da basar gidersiniz başka çare de görmüyorum açıkçası. Adam konuşmaya açıklama yapmaya dahi tenezzül etmiyor.

Eşimle anlaşamıyoruz nerede bir hata yapıyorum gerçekten anlamaya çalışıyorum ama olmuyor.. 6 yıllık evliliğimiz var özellikle doğumdan itibaren eşimde değişiklikler başladı umursamıyor bile beni, kafayı yeme durumuna geldim. Bana yanaşmıyor evde arkadaş gibi yaşıyoruz artık. Bu şekilde nereye kadar gidecek düşünmekten migrenlerim tuttu. Kızlar sizce ne yapmalıyım
Iki tarafinda istekleri onemli bence. Kendisine sormadan neden kafa yoruyorsunuz once sorun. Istek duymuyordur belki etkilenmiyordur haliyle gecici olarak sogumus olabilir.

onceden nasildi iliskiniz? Haftada kac kez kim daha cok istekliydi? Tam olarak cocuktan sonra mi kesildi hamilelikte mi? Bakiminiz nasil eskiye gore cok farkli misiniz fiziki olarak ?

onceden nasildi iliskiniz? Haftada kac kez kim daha cok istekliydi? Tam olarak cocuktan sonra mi kesildi hamilelikte mi? Bakiminiz nasil eskiye gore cok farkli misiniz fiziki olarak ?
Önceden güzel bir ilişkimiz vardı ilk zamanlar ama doğumdan sonra kendinden kaynaklı durumlar yaşadım her doğum yapan gibi ama ben yine de bunun üzerine düştüm elimden ne geliyorsa yapmaya çalışıyorum zaten çocuğum için evliliğin için ama eşime sanki sihir yapılmış gibi zamanla bir değişime uğradı eşimi artık tanıyamıyorum o eski günlerdeki.. Yazacak çok şey var ama bunalıyorum artık

Back
X