Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben asılamamda da kullanmıstım suan tüp tedavısındeyım yıne fostımon kullanıyorum bana kilo falan yapmadı sadece goguslerde sıslık yapıyo bırde yumurtalar gelısıgı ıcın kasık ve bel agrılarım var
canım asılamamda 3x75 vurulmustum 3 yumurtam gelısmıstı sımdı 5x75 oluyorum gunde yrn kontrole gıdecegım yumurtalar ıcın.1 kez asılama denedık zaten canım ardından tüp bebege gectık hemen
yok canım bir kerede 5 tane vuruluyorum asılamada %15 sans verınce dr um daha fazla yıpranmak ıstemedık hem maddı hem manevı tüpe gectık hayırlı olur ınsallah %70 sansınız var tüpde demıstı dr
canım aslında benimde fikrim tüp bebebkten yana ama 3 aşılama yapmadan geçmiyo doktorum napim ya işte bekliycem yine ümitsice 3. Aşılamayı ne zamn transferin olucakki özeldemi yapılıyo maliyeti ne oluyo orda
hayırlısı olsun canım dene bakalım 3.de ümidini kaybetme ama hıcbır zaman sonuclarımız guzel olur ınsallah.özel yaptırıyoruz canım benim yasım tutmuyo evlılıktede 3 .yılımız bıtmedı ilaclarla toplamda 5000 tl yı bulacak sanırım.tarnsferım haftaya olacak buyuk ıhtımalle bı terslık cıkmazsa
ya canım işaallah hayırlısı olur hayırlı evlat veriri allah bu mübarek günlerde isteyen herkeze epey tutacak yanlız amam olsun sonuç için değer yaşın okadar küçükmü erken evlendin sanırım hayırlısı olsun bizim 3 yıl oldu evleneli yaşımda 27 ama 3. Aşılama sonucu gerekir birde ben özelde yaptırıyorum rapor geçerli olurmu bilmyrm
ınsallah canım agzına yuregıne saglık 22 ye yeni girdim canım :kedi:19 yasında evlendım asılama sartını 2 ye dusurduler canım ya tüp bebek raporu ıcın 2 negatıf asılama yetıyo demıstı hemsıre
Beni hiç etkilemedi nedense , protestan vermişlerdi o aşırı depresyon yapmıştı ama fostimon etkilemedi hiç:)bende dün başladım. aşırı halsizlik yapıyor. gonalf bu,kadar etkılememişti
hamıle kalabldnzmı pekıBeni hiç etkilemedi nedense , protestan vermişlerdi o aşırı depresyon yapmıştı ama fostimon etkilemedi hiç:)
Yarın asilama yapılacak inşallah birşey çıkmazsa. Daha ilk defa .hamıle kalabldnzmı pekı
gzl haberlern olsn inşYarın asilama yapılacak inşallah birşey çıkmazsa. Daha ilk defa .
Canım merhaba. Sonucun nasıl olfu merak ettim. Aşılaman oldu muFostimon 75 ml 3 gün kullandım yumurtalar fazla geliştiğinden şuan her gün kontrole gidiyorum yarın net bilgiyi verecekler. Hala büyük gelişmiş ise aşılama iptal edilecekmiş. Herkesin hakkında hayırlısı geç olsun ama sağlıklı evlatlarımız olsun arkadaşlar.