Sadece İç D(ç)öküş..

_Nur_

Less is more🪐
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
4.582
12.110
208
34
Sabah 05.02 gözlerime hakim olamayarak yazıyorum, rahatlamak istiyorum sadece biraz. Söze dökemediğim şeyler var sadece hissettiğim ve boğazımı düğüm düğüm eden, bişeyler oluyo yada ben öyle zannediyorum, kuruntu yada değil ama her neyse içimde koca bi yumruk oluyo. Sancılı bir kabulleniş bu sanırım. Canımı yakan şeyse sevgim, kimseyi suçlamıyorum belki fazla kıskanıyorum fazla kısıtlıyorum her an yanımda olsun istiyorum bencillik ediyorum, sonra da kafamda kurup hem üzülüyorum hem üzüyorum, ilk defa sevgim biraz körelsin diye dua ettim, ilk defa zararını gördüm, kendimi değersiz hissettim ilk defa. Ne tartışmak istiyorum konuyu ne konuşmak, ne bişey beklemek. Sadece izlemek istiyorum susup izlemek. Boşaltmak istiyorum içimi, hiçbişey düşünmemek, özlememek, yanına yapışmamak. Aklı, kalbi benleyken bedeni nerde olursa olsun en deriminde hissederdim sevgisini aşkını hasretini mutluluğunu. Bu yüzden güvenim tam, için rahat bekledim hep. Bugün ilk defa sadece bedeni yanımdaydı. Ve o da o kadar rahatsızdı ki utandım. Kaçınılası bi insan gibi hissettim kendimi. Sevildiğinden emin olan kadın güvenir, içi her daim rahattır, eksikliğinde başlar güvensizlik, yaşıyorum. Üzgünüm.. İçimdeki çocuk da yok, yalnız hissediyorum. Şimdi sadece uyumak ve bomboş uyanmak istiyorum.

Son düzenleme:

Sorun ne tam olarak anlayamadım kusura bakma

eşinle mi problem var? Sevmiyor diye korkuyorsun galiba.

Eşin ya da sevgilin (ki biz kisaca eşin diyelim).

Sen eşini cok seviyorsun ve hakeza o da seni seviyor.

Ama sen tabiri caizse biraz kıskanç ve geçimsiz bir tipsin. Ama yine de güveniyordun çünkü eşin seni seviyordu.

Sonra anladığım kadarıyla ne olduysa sen, eşinin seni eskisi kadar sevmediğini düşündün. Aklında başkası varmış gibi hissettin. Konuda da bunu anlattın.

Doğru mu?

Bir sürü bir şey yazmışsınız ama hiç bir şey anlaşılmıyor.
Tek bir cümleyi anladım o da bedenen sizinle olup,ruhen olmayan bir sevgiliniz var.
Böyle biriyle olmak istediğinize emin misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…