17 yaşındamısın???Daha oncede baslik acip anlatmistim bu sefer aklima gelmeyen basima geldi ! O kendini bilmez sahisla konustuk ve bana gercek yuzunu gosterdi arkadaslar bu cocuk benim ilk sevgilim ve birliktelikyasadigim ilk insandi cok guvenmistim ama en buyuk hatayi yapmisim kendime cok kiziyorum! Beni hic sevmemis sadece birlikte olma amaci ile benleymis bakireligimi aldi diye birakamamis korumak icin falan bi ton laf... Yuzsuz birde en yakin arkadasima ve abla dedigim insana karsi sapikca seyler dusunuyormus!!!! Ondan cok nefret ediyorum bunu ona soyledigimde sen benden vazgecemessin diyor bide yuzsuz kimseyle beraber olma sana kimsenin dokunmasini istemiyorum diyor sosyal medyadanda engellemis!!! Tum vucudum nefretle kinle kapli suan cok canim aciyo ben onu gozumden bile sakinmistim oysa ki...en kotusu her gunkarsima cikiyor hemen alt katimizda
annem o yaşta beni doğurmuştuilişki sizin neyinize bu yaşta.
pek anlayamadım ne demek istediğini?annem o yaşta beni doğurmuştu
annemin döneminde 17 yaş evlilik yaşı için idealdi babaannemin döneminde 14 yaş ondan öncesi 9 kadar iner
değişen zaman mı insanlar mı?
ilişki neyinize bu yaşta diye sormuşsunuzpek anlayamadım ne demek istediğini?
açıklarmısın.
evet yine soruyorum 17 yaşında ilişki neyine?ilişki neyinize bu yaşta diye sormuşsunuz
bende bundan kırk yıl önce gayet normal bir yaş hatta daha küçük yaşlar bile sadece evlilik olduğu için meşru yada zamanın gerekliliğimiydi yada insan biyolojik olarak daha mı müsaitti belkide hepsinin toplamıydı
ve gene soruyorum neden biz 17 yaşında ilişkiyi anormal görürken
neden bundan bir asır önce 12 yaşında normaldi
neden alakası yokasırlar önceki yaşantıyla kızın yaşadığı şu rezilliğin ne alakası var.
cidden bu konudaki görüşün nedir?neden alakası yok
cinsellik 17 yaşında biyolojik olarak normaldir getirdiği sosyal kültürel dini hükümlülükler dolayısı ile anormal görülürcidden bu konudaki görüşün nedir?
bana soru sormadan yazarmısın lütfen.
ben çok net ifade ettiğimi düşünüyorum kendimi.
bu kızın şu yaşadığı rezilliğe bakışın nedir netlikle ifade edersen öyle devam edelim oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?