Sadece içimde tutmamak anlatmak için yazıyorum...

hayat15

Guru
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
806
781
333
Eskişehir
Merhaba arkadaşlar...

Bugün eşimin doğum günüydü. Kendisi vardiyalı çalıştığı için ben işten çıktıktan sonra hem bi görmek sarılmak hem de doğum gününü kutlamak için çalıştığı yere gittim. Servisten indikten sonra 45 dk yürümem ve ordan evimize gelebilmek için de 25-30 dk yürümem gerekiyor. İnanın bunları hiç düşünmeden yanına uça uça gittim. Güzel karşıladı öptüm kokladım, ofise gittik.

Tanımadığım bi adam da vardı ama iş arkadaşlarından biri değil. Neyse bana çay doldurdu kendisine de çay aldı oturdu bilgisayar başına haberlere bakıyor. Bi kaç dk öyle oturdu hiç konuşmadan. İnanın susmak istedim sırf doğum günü diye ama bana yapılanda hoş değildi. Evde bilgisayar burda bilgisayar ben senin için geldim dedim. Napayım dedi. Dedim amuda kalk akvaryumun orda :))) çayımdan bi iki yudum alıp kalktım ağlaya ağlaya eve geldim.

Belki ben büyütüyorum bilmiyorum ama gerçekten çok dokundu. Buralı olmamıza rağmen annem ve ablam şehir dışındalar. Eşimden başka kimsem yok dertleşip konuşabileceğim bu koca şehirde... ama o da hep böyle... Aslında duygusal, romantiktir beni çok sevdiğine de eminim ama ne muhabbet edeyim ne bi dışarı çıkıp bişeyler yapalım dediği yok. Ben yanına gidince de böyle yaptı çok üzüldüm ve kırıldım.

Aileme de anlatamıyorum herşeyi zaten uzakta akılları hep bende bi de onları üzmek istemedim:( Sizlere anlatıp rahatlamak istedim... Okuduğunuz için çok teşekkürler...

odun erkek sendromu bu
maalesef ince ruhlularına az ratslanıyo bu erkeklerin
kendini üzme arkadaş çevreni genişlet
çünkü onlar eşten arkadaş olmaz diye düşünürler

Son düzenleme:
ince olmayan adamdan fazla sey bekleyerek kendinizi üzmeyin derim
siz yine ince romantik vs olmaya devam edin
degisebilir
benim esim degisti ama yine tabiki bazi odunluklar baki
ama hemen pes etmeyin ugrasmaya deger seviyorsunuz belli :)

ince olmayan adamdan fazla sey bekleyerek kendinizi üzmeyin derim
siz yine ince romantik vs olmaya devam edin
degisebilir
benim esim degisti ama yine tabiki bazi odunluklar baki
ama hemen pes etmeyin ugrasmaya deger seviyorsunuz belli :)

Aslında gerçekten böyle olmadığını biliyorum bazen öyle şeyler yapar şaşırıp kalırım. Ama bazen de böyle öküzlükleri beni bıktırıyor. Bazen işi evi herşeyi bırakıp annemin yanına gitmeyi o kadar istiyorum ki ama yapamıyorum mutsuzluktan ölerek yaşıyorum böyle:43:

mutsuzluktan ölecek kadar kötü mü durum? böyle düşünmeyin. ilgi konusunda biraz eksik sanırım, o zaman siz sırnaşın. evde diyelim açtı gene bilgisayarı geçti başına, gidin kapatın. biraz da benimle ilgilen deyin, siz talep edin, sarılın öpüşün koklaşın:23: ama tüm bunlara rağmen kayıtsız kalıyorsa istemiyorsa o zaman bir durup düşünün. çünkü o zaman yolunda gitmeyen bir şey var demektir..

hepsi aynı bu erkeklerin galiba..hamurlarında biraz talas karışımı var,yoğrulunca oduna dönüşüyorlar.:)

bugün eşimle tanışma yıl dönümümüzdü. bana hediye olarak ne almış dersiniz?

çeyrek altın!! hem de mavi kurdelalı..sanki sünnet çocuğuyum.:53:

insan bi gül falan alır değil mi?

ama sizde biraz abartmışsınız bence,öyle evi bırakıp gidecek ne var ki bunda? eşiniz pek de bişey yapmamış,genel olarak erkeklerin davranışlarına sahip.bu kadar büyütülecek bişey yok.

Son düzenleme:
kaç kez bilgisayarını kapattım olmadı, güzellikle söyledim olmadı takip ediyorum kötü bişey yaptığı yok, ama dediğiniz gibi kalas, odun, öküz... İşim sürekli konuşmakla alakalı günde 9 saat konuşup geliyorum sanılmasın ki evde susup oturuyorum her konuda konuşabilirim ama eşim biraz pasif kalıyor işte. Bende farkındayım küçük bi problem fazla önemsememek gerekiyor ama işte birikimler...

üzülme lütfen, zamanla oturacaktır. kendi evliliğimden örnek vermek isterim. ben tv izlemem, takip ettiğim sadece 2 dizi var, haftanın 5 günü boşta kalıyor yani. yabancı dizi ve film izlemeyi severim. eşimse alt yazı okumaktan nefret eder. "sen dinliyorsun, ara ara okuyorsun ben hep okumak zorundayım" diyerek karşı çıkar. dolayısı ile, ben bilgisayarla haşır neşirim, eşim tv ile. ancak muhabbetimiz sürekli. yani ben kendimi bilgisayara, eşim de tvye kaptırmış halde değiliz. sadece birbirimizi sen tvyi bırak sen de bilgisayarı diyerek zorlamıyoruz. tabii sadece bilgisayara yoğunlaşılmış halde ise, ağzından bir laf, bir söz çıkmıyorsa, haklısın, can sıkıcı olur bu. evlilik dediğin ama zaten birbirini idare etmektir, kavgaya dönüştürmeden, sakin sakin tartışarak çözüm aramaktır.

eşinin yaptığı evet, (iş yerinde yaptığı) hoş değil. ama belki de iş yeri olduğu için rahat edememiştir, olamaz mı?

hepsi aynı bu erkeklerin galiba..hamurlarında biraz talas karışımı var,yoğrulunca oduna dönüşüyorlar.:)

ama sizde biraz abartmışsınız bence,öyle evi bırakıp gidecek ne var ki bunda? eşiniz pek de bişey yapmamış,genel olarak erkeklerin davranışlarına sahip.bu kadar büyütülecek bişey yok.

hamurlarında biraz talas karışımı var,yoğrulunca oduna dönüşüyorlar.:):52::52::52:süper bir benzetme helal sana:52:meşe gürgen palamut altı toprak üstü bulut orman ne güzel ne güzel:52::52:

Yani ben sahneyi hayal ettim ne yapmalı diye düşündüm.
Ayy aşkım gelmiş lalalaalaaaa falan demez hiçbir erkek üstelik yanında da başka biri daha varmış.
Sıradan bir erkek davranışı sergilemiş eşinizi böyle sevip evlendiyseniz şimdi onun bu taraflarını gözünüzde büyütüp huzurunuzu bozmayın.
Yok böyle bir adam değildi diyorsanız alın karşınıza konuşun.

:60::60::60:

İyi yine masraftan kaçmamış, ya kart taksaydı, gram altın? Ben yapayın bunu ya, tüm odunluklar erkeklere mi mahsus.:ssz:

hahaha erkek arkadaşımın evlendikten sonraki halini şu an görür gibi oldum :D benimki de özür dilemek için çiçek almış ama çiçeği poşette verdi
birde yurda çıkınca aç poşeti utanıyorum etraftan diyor ya :D

Merhaba arkadaşlar...

Bugün eşimin doğum günüydü. Kendisi vardiyalı çalıştığı için ben işten çıktıktan sonra hem bi görmek sarılmak hem de doğum gününü kutlamak için çalıştığı yere gittim. Servisten indikten sonra 45 dk yürümem ve ordan evimize gelebilmek için de 25-30 dk yürümem gerekiyor. İnanın bunları hiç düşünmeden yanına uça uça gittim. Güzel karşıladı öptüm kokladım, ofise gittik.

Tanımadığım bi adam da vardı ama iş arkadaşlarından biri değil. Neyse bana çay doldurdu kendisine de çay aldı oturdu bilgisayar başına haberlere bakıyor. Bi kaç dk öyle oturdu hiç konuşmadan. İnanın susmak istedim sırf doğum günü diye ama bana yapılanda hoş değildi. Evde bilgisayar burda bilgisayar ben senin için geldim dedim. Napayım dedi. Dedim amuda kalk akvaryumun orda :))) çayımdan bi iki yudum alıp kalktım ağlaya ağlaya eve geldim.

Belki ben büyütüyorum bilmiyorum ama gerçekten çok dokundu. Buralı olmamıza rağmen annem ve ablam şehir dışındalar. Eşimden başka kimsem yok dertleşip konuşabileceğim bu koca şehirde... ama o da hep böyle... Aslında duygusal, romantiktir beni çok sevdiğine de eminim ama ne muhabbet edeyim ne bi dışarı çıkıp bişeyler yapalım dediği yok. Ben yanına gidince de böyle yaptı çok üzüldüm ve kırıldım.

Aileme de anlatamıyorum herşeyi zaten uzakta akılları hep bende bi de onları üzmek istemedim:( Sizlere anlatıp rahatlamak istedim... Okuduğunuz için çok teşekkürler...

Canim bu lafina güldümde güldüm, katildim resmen duramiyorum, allah iyiligini versin :60::60::60:
Esin odunluk yapmis iste naparsin :47:

ay kadesa esine daha cok güldüm :60:
bide mavi kurdaleli almis öylemi :60:

benim ki çiçek alıyor ama yapma çiçek:27::27:
böylesi kalıcı oluyomuş:26::26:
saksı çiçeği al bari be adam kalıcı olsun istiyosan:51:
kadın ruhundan anlamıyo bu oküzler:50:

Arkadaşların da söylediği gibi pek çok erkegin verebilecegi tepkiyi vermiş,
dogal olarak siz de bir kadın olarak farklı bir şey beklemişsiniz...

Hiç bu konuda konuştunuz mu?
Rahatsız oldugunuz şeyleri dile getirdiniz mi?

Böyle erkekler genelde düşünemezler,
ne yapmasını istediğinizi pat pat söyleyeceksiniz yüzüne.
Ancak o zaman akıl ederler...

benim ki çiçek alıyor ama yapma çiçek:27::27:
böylesi kalıcı oluyomuş:26::26:
saksı çiçeği al bari be adam kalıcı olsun istiyosan:51:
kadın ruhundan anlamıyo bu oküzler:50:[/QUOT

Bıgun aksam oturuyoz esım bır paket getırdı hedıye paketı alıskın olmadıgım ıcın sok oldum:53::53::53:heyecandan olecem dur dedım bu anın tadını cıkarayım:1:aldım paketı elıme gozlerımı kapadım ıcınde neler olabılecegını dusunuyorum:16:makyaj mazemesımı var acaba:44:parfummu:26:derken paketı actım bırde ne goreyım' TANSIYON ALETI'SOK OLDUM:53::53::53::53::53::53:ıyı gunlerde kullan askım dedı sarıldı optu :53:5dakka kendıme gelemedımtabı sureklı tansıyon degerlerımle oynadıgı ıcın kendınce ıyı bır hedıye almıs:52::52:

Son düzenleme:
kaç kez bilgisayarını kapattım olmadı, güzellikle söyledim olmadı takip ediyorum kötü bişey yaptığı yok, ama dediğiniz gibi kalas, odun, öküz... İşim sürekli konuşmakla alakalı günde 9 saat konuşup geliyorum sanılmasın ki evde susup oturuyorum her konuda konuşabilirim ama eşim biraz pasif kalıyor işte. Bende farkındayım küçük bi problem fazla önemsememek gerekiyor ama işte birikimler...

Çünkü;
Siz kadınsınız,o erkek.
Farklı yaratıldığımızı bir anlasak beklentilerimizi de düzenleyeceğiz ona göre...

Bu arada siz ne yapmasını beklerdiniz orda,o anda?

Son düzenleme:
Aslında gerçekten böyle olmadığını biliyorum bazen öyle şeyler yapar şaşırıp kalırım. Ama bazen de böyle öküzlükleri beni bıktırıyor. Bazen işi evi herşeyi bırakıp annemin yanına gitmeyi o kadar istiyorum ki ama yapamıyorum mutsuzluktan ölerek yaşıyorum böyle:43:
çekip gitmek o kadar kolay mı nurtug? öyle bir sebepten çekip git ki arkanda kalan üzüntüsünden yıkılsın, kimse aaaa ne boş bi sebepten çekip gitmiş demesin. insanın aklından bazen böyle düşünceler geçiyor sizi anlıyorum ama eşiniz herzaman öyle durgun bir insan değilmiş. arasıra sizi şaşırttığı, mutlu ettiği de oluyormuş.
bide düşünün ki dövüp söven bir eşiniz olsaydı.? o zaman bu halini mumla arardınız.
kendinizi mutsuz etmeyin lütfen.

ay karikatür gibi ben buna çok güldümmmmmmm:52:

Back
X