Sadece içimi boşaltmam lazım

zuzumcum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2012
75
1
26
Kocaeli
Sevgili yavrum seni kaybedeli 51 gün oldu hala alışamadım yokluğuna her geçe yatmadan diliyorum Allah dan yavrumu göster diye olmuyo. rüyalarıma Gelmiyosun karnımı yokluyorum sanki hala oradaymışsın gibi hissetmeye çalışıyorum ama olmuyo diyorum ki rüya olsa her şey ben seni hiç kaybetmemiş olsam anneni affetinmi yavrum Dün hiç giydiremediğim patiğini buldum göğsüme bastırdım sandım ki kokun var. Üstünde mezarına gelmedim diye kızma bana ben geldim annem derim de hoş geldin annem dememem den korktuğumdan gelemedim kime diyim derdimi viran oldum yavrum hasretin yaktı yıktı yüreğimi cennetinde mutlu ol yavrum anneannen rüyasında görmüş seni su içindeymişsin ayakların suyun içindeymiş seni almak istemiş ağlamışsın gelmek istememişsin sana söz yavrum bu son artık ağlamıycam mezarını suyla doldurmayacak seni seviyorum seni çok seviyorum yavrum.....

Sevgili yavrum seni kaybedeli 51 gün oldu hala alışamadım yokluğuna her geçe yatmadan diliyorum Allah dan yavrumu göster diye olmuyo. rüyalarıma Gelmiyosun karnımı yokluyorum sanki hala oradaymışsın gibi hissetmeye çalışıyorum ama olmuyo diyorum ki rüya olsa her şey ben seni hiç kaybetmemiş olsam anneni affetinmi yavrum Dün hiç giydiremediğim patiğini buldum göğsüme bastırdım sandım ki kokun var. Üstünde mezarına gelmedim diye kızma bana ben geldim annem derim de hoş geldin annem dememem den korktuğumdan gelemedim kime diyim derdimi viran oldum yavrum hasretin yaktı yıktı yüreğimi cennetinde mutlu ol yavrum anneannen rüyasında görmüş seni su içindeymişsin ayakların suyun içindeymiş seni almak istemiş ağlamışsın gelmek istememişsin sana söz yavrum bu son artık ağlamıycam mezarını suyla doldurmayacak seni seviyorum seni çok seviyorum yavrum.....

Ah be cnmmm ne diyeyim bilemedim kiii şimdiiii rabbim kararlamıştır mutlakaaaa başın sağolsunnn . allah bir daha böle acı yaşatmsın inşallah ne sana ne de başka birine evlatla kimseyi sınamasın rabbimmmm en acısı bu sanırımm :43::43::43:

Ah be cnmmm ne diyeyim bilemedim kiii şimdiiii rabbim kararlamıştır mutlakaaaa başın sağolsunnn . allah bir daha böle acı yaşatmsın inşallah ne sana ne de başka birine evlatla kimseyi sınamasın rabbimmmm en acısı bu sanırımm :43::43::43:

Teşekür ederim canım her gün dua ederdim rabbime ne olur beni evladımla sınama diye dedi ki sınıycam Allah dan gelen başımın üstüne ama işte gel sen onu yüreğime anlat kaç sene yolunu beklemiştim onun küvezde yaşayamadı yavrum Allahım düşmanımın başına vermesin ...

Teşekür ederim sağolun buraya yazmam daki sebeb kimseyle konuşamamam eşimi ailemi daha fazla üzmemek beni böyle gördükçe daha çok üzülüyorlar biliyorum bende hep mutluymuş iyimiş gibi yapıyorum ama konuşmazsam sanki kalbim patlıyçak Kime diyim derdimi bu acının tarifi yok ki bayramın ilk günü kaybettim yavrumu bayram oldu bana cehennem ne bayram isterim ne seyran bir tek sabır isterim rabbim den yüreğime biraz su dilerim rabbim bütün evlatlarını kaybetmiş analara sabır versin yanında bana da versin...

Teşekür ederim sağolun buraya yazmam daki sebeb kimseyle konuşamamam eşimi ailemi daha fazla üzmemek beni böyle gördükçe daha çok üzülüyorlar biliyorum bende hep mutluymuş iyimiş gibi yapıyorum ama konuşmazsam sanki kalbim patlıyçak Kime diyim derdimi bu acının tarifi yok ki bayramın ilk günü kaybettim yavrumu bayram oldu bana cehennem ne bayram isterim ne seyran bir tek sabır isterim rabbim den yüreğime biraz su dilerim rabbim bütün evlatlarını kaybetmiş analara sabır versin yanında bana da versin...

Allah sabır versin ablam

Üzülme ne olursun yemin ederim içim parçalandı

Amin,ablacığım amin..

Toparlan biraz,o cennetin en gözde bebeklerinden biri oldu ablacığım .. (=

Allah sabır versin canım.
Başka ne diyebilirim ki, sözün tükendiği yer.

Allah sabır versin arkadaşım,başınız sağ olsun..:59:

seni cennetin kapısında beklediğini
asla unutma sen dua et ağlamak yerine bence ,
başın sağolsun inşallah bi bebeğin daha olur

seni cennetin kapısında beklediğini
asla unutma sen dua et ağlamak yerine bence ,
başın sağolsun inşallah bi bebeğin daha olur

canım sağol zaten dua etmekden başka elimden bir şey gelmez gel gör ki ağlamadan üzülmeden olmuyor emin ol evlat acısı hiç bir acıya benzemiyor rabbim sabrını veriyor hiç bir evlat diğerinin yerinide tutmuyor dilerim allhdan allah bütün olmayanlara versin yanı sıra bana da versin hayırlı sağlıklı evlat....

Bayrama iki gün kaldı mezarına gidicem seni ziyaret edicem annem ben geldim diycem yavrum diycem en büyük korkum hoşgeldin annem diyememen günler hızla geçiyor sanki hiç yaşamamışsın gibi dünyayı elimle tutup durdurasım geliyor ....

Basınız sagolsun :43::43::43:
Rabbim sabır versın

Sene geçti ben geçmez sanıyodum ilk aylar ama geçiyomuş. Allah dağına göre kar veriyomuş rabbim benim sabrımı benden iyi biliyoher şey değişiyo hayatta tek bir şey dışında aklıma ne zaman düşsen oğlum kalbimde derin bir acı ,boğazımda düğüm, burnumda sızı ,gözümde de iki damla yaş oluyosun hala hakkında konuşurken boğazım kitleniyor. Konuşamıyorum konuşursam ağlıycam susuyorum o yüzden . Seni seviyorum yerin bomboş dolmaz biliyorum cennetinde sare annemiz baksın sana gül yüzlüm .

Back
X