• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece içimi dökeyim dedim. . sebebini anlayamadım..

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
selam canlar..
Dert olarak görmüyorum , umurumda değil kendisi olmuş olmamış hayatımda.. ama durup dururken yapılan duruma anlam veremedim . Böyle tipli insanların genel olarak adı nedir acaba ? Konu şu ;

Yıllardır komşu oldugumuz bir aile var ve ben o ailenn kızıyla arkadasım , arkadastım.. Eskiden baya iyiydik yardımcı olduk fln filan snra biz tasndık ama tlfnla irtibat kopmadı.. hatta ben bu kızın halasınn şirketınde çalışıyorum ama kız bi garip hani egolu tipler var ya herseyi ben bilirim seni bildiğiyle ezmeye çalışır hani biliyomsn sen bunu hahaha fln konusma..
durup dururken bi konusur bi konusmaz benle fln..uzun zamandır konusmuyorduk kopmustu ipler.. sonra bu bana önce twitterden ekledi sonra instagram dan snra tlfn numaramı istedi fln bu evlenecek eylül ayında.. bende nişanlandım birbirimizi tebrik ettik ihtiyaç varsa sorduk yardımcı olmaya çalıştık baya canımlı muhabbetler fln.Sabah bi baktım her yerden silmiş engellemiş tlfn noya kadar durup dururken ne oldu fln oldum ne yani sırf dugune çağırmamak için yada sosyal ağdan düğünden göruntuler görmeyeyım diye mi engelledi :/ ne saçma.. sen zaten evleneceksin o zaman eklemeseydin madem böyle dusunuyordun . yazayım dedim tek tik oldu bende msj attım günaydın engellemenin sebebi nedir diye muhtemelen ordan da engelledi hayır yani neden ? nedir bu allah askına ya merak ediyorum bu nasıl bi insan tanımlamasıdır ?

Güncelleme :
Dayanamadım kendisine mail attım.. Çünkü davetiyesi geldi..
kına gecesi gelinliği falan..
ve yine dayanamadım..
davetiyesini yolladım maille..
o kadar egolusun ki karsıdan bakınca kendni küçük düşürdüğünn farkında değilsin.
davetiyen geldi ben senn gibi meraklı değilim merak etme tesrif etmeyeceğim
ve sende bundan snra beni merak edip ekleme ailemden birini eklemede yıllar sonrada hiç ekleme yani..
beni bu kadar merak ettiğini bilmiyordum dedim :) gözlerim yaşardı ama yalan yok sen beni ekleyene kadr varlığını unutmuşum :D
o kadar egona havana entel takılmana kına gecende evimizin neşesi kına gecesimi çaldı dedim :D
Erik dalı mı çaldı dedim :D
İnsan az gelinliğe benzer bir şey giyerdi düz elbise giymişsin bu muydu yani allah askına kaybolma sebebin ..
meraklı seni...

Son düzenleme:
Niye bu kadar kafaya taktiniz ki boşverin demekki egosu gelmiş yine samimiyeti yok içtenliği yok öyle arkadaş olmasın zaten

ilginc genelde dugune davet edip takiyi alinca engelliyolar. bunun amacini baska galiba belki agzinizi bir konu hakkinda aramistir ogrenecegini ogrenincede silmis anlasilan
yoo hayır herhangi bi konu hakkında konusmadık.. Gecen hafta dugunnde yaklasıyor yardımcı olabileceğim bi konu var ise söyle lutfen dedim yok canım çok sağol sende çeyiz yapacaksın sen söyle eksiğini falan dedi kapandı öyle..

Denge problemi var sanırım. Var böyle insanlar,bunlarla yasamaya alışacağız kafamiza hic takmayarak görmeyerek duymayarak.
Insan şaşırıyor tabi haliyle bir noluyo yaaa diyor.
Salla gitsin kumla oynasın o.

Niye bu kadar kafaya taktiniz ki boşverin demekki egosu gelmiş yine samimiyeti yok içtenliği yok öyle arkadaş olmasın zaten
hayır kafaya takmadım boşverdim zaten hep böyleydi sadece madem öyle dusunuyosun neden ekliyosun ki her yerden ekleme sadece tlfn irtibatımz kalsın..

Denge problemi var sanırım. Var böyle insanlar,bunlarla yasamaya alışacağız kafamiza hic takmayarak görmeyerek duymayarak.
Insan şaşırıyor tabi haliyle bir noluyo yaaa diyor.
Salla gitsin kumla oynasın o.
böyleydi eskidende .. kendi hayatında bişiy oldugunda hep silinir engellenirdim snra geri dönerdi.. Şimdi evlenecek bi havalar..

böyleydi eskidende .. kendi hayatında bişiy oldugunda hep silinir engellenirdim snra geri dönerdi.. Şimdi evlenecek bi havalar..
He öyleleri de var. Guya yani depresyonda yalnız kalmak istiyor. 😂😂😂😂 sanki pesinde pervane olan var.. pis.. ay birak birak boyle tiplerde olmasin hayatimizda

He öyleleri de var. Guya yani depresyonda yalnız kalmak istiyor. 😂😂😂😂 sanki pesinde pervane olan var.. pis.. ay birak birak boyle tiplerde olmasin hayatimizda
kimse padişah torunu değil ki ne yapıyorsan yap hayatında görmeyeyım fln diye sen gizemli olsan ne olmasan ne ..

Büyük ihtimal "bak ben senden önce evleniyorum, yine hatırlatayım istedim." konuşmasıydı. Sağlıklı ruh halindeki bir insana, normal gelmiyor evet ancak bunlar, küçük hesaplar yapan lümpenler genelde.
Benim bu tiplere yorumum sabit:
"dün b.ktun bugün koktun."

Büyük ihtimal "bak ben senden önce evleniyorum, yine hatırlatayım istedim." konuşmasıydı. Sağlıklı ruh halindeki bir insana, normal gelmiyor evet ancak bunlar, küçük hesaplar yapan lümpenler genelde.
Benim bu tiplere yorumum sabit:
"dün b.ktun bugün koktun."
bi gizemli olma çabaları . . neydin ne oldun haklısın

Belkide siz suan ne durumdasiniz diye merak edip ekledi. Hani sizde nisanli olmasaydiniz size nispet yapacakti sizde nisanli cikinca nispet yapamayip engelledi :) olabilirmiki

Iyi bu sefer nisanlinin tarafiyla alakali konu açmamışsın fln.
Bir de özlettin kendini,konu acmak icin arayi çok acma. Merak ediyoruz fln :)

Bence " ben evleniyorum, sen çatla " demek isteyecekti ki nişanlı olduğunu öğrenince amacına ulaşamadı. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Back
X