Sadece içimi dökmek için

Yolunneresindeyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2020
34
46
3
28
Çocukluğumdan beri bitmeyen aile sorunlarımız vardı. Çocukken farkedemedik ama büyüdükçe farkında olmaya başladık bazı seylerin. Öncelikle şunu söyleyim babam iki eşli bir adam.Biz bunu çok sonraları öğrendik.Ne olduysa öğrendikten sonra aile huzurumuz hiç kalmadı. Senelerdir süre gelen tartışmalar. Ve sonrasında da yine bir tartışma esnasında olaylar büyüdü. Babam hiç yapmayacağı bir seyi yaptı herkesi terk etti. Bunu neden anlatıyorum çözüm bulmak için değil. Çözümü yok çünkü. Belki diyebilriisniz annen neden boşanmadı. Annem geleneklere göre yetişmiş bi kadın ve biliyorsunuz korkuları var. Boşanmaya hiçbir zaman yanaşmadı. Bazen ona da kızıyorum. Boşansalar çok daha iyiydi. Sadece içimi dökmek istedim çünkü anlatabilecek bile kimsem yok. Anlatsam da insanlar kendi başlarına gelmediği sürece anlamayacaklar. Ben hiç üzülmüyorum sadece bazen tüm bu kargaşadan kaçıp uzaklaşmak istiyorum. Kişilerin hiçbir önemi yok. Hatta anneme bile üzülmüyorum artık. Sadece huzur istiyorum

Kaçıp gidebileceğiniz bir yer yok mu? Çalışıyor musunuz, okuyor musunuz, evden uzaklaşmak belki iyi gelir.
Anneniz keşke boşansa ama bazı insanların fikirlerini değiştirmek çok zor. Babanıza zaten diyecek lafım yok...

Hiç bir gelenekte mecburiyet yoktur dayatma vardır geleneklere göre davranırsa annen işte sende böyle mutsuz olursun

Babanızın evden giderek en azından yaşadığı ikili hayatı sonlandırmış olmuş. Anne babanız boşandı gibi kabul edin bence. Kendi hayatınıza odaklanın artık. Gerekirse yardım alın.

Hiç bir gelenekte mecburiyet yoktur dayatma vardır geleneklere göre davranırsa annen işte sende böyle mutsuz olursun
Zaten benimde tasvip ettiğim bir durum değil. Anneme çok kızıyorum söylediğim gibi. Özgüveni olmayan boşanırsam elalem ne der diye düşünen birisi. Ve düşüncelerini de asla değiştiremeyeceğiniz birisi. Bu yüzden çözümü yok. Daha önce cok denedim

Okulum devam ediyor seneye evleneceğim insalalh. Tek umudum evlenmek ve bu ortamdan uzaklasmak.

Babanız gitmiş enazindan iyi tarafı o bundan sonra huzurlu olmaya bakın allah yardımcınız olsun

Evlenmeyi kaçış olarak görmeyin bence okuduğunuz bölümün iş olanakları az buçuk iyiyse yüklenin öncelik iş olsun
Kesinlikle öyle kaçış oalrak görmüyorum. Okulumu bitireceğim. Nişanlım düzgün birisi ve düzgün bir aileye sahip. Onları öyle görünce cok özeniyorum. Sadece evlensem onlara dahil olacagım icin bende mutlu bir aile olurum belki diye umuda sahibim sadece. Çünkü bu evde kaldıkça huzurlu ve mutlu bir hayat süremem

Babanız şimdilik tarafını seçmiş ve sizlerin önünü açmış artık başınızın çaresine bakmanın tam zamanı
Anneniz imza olarak evli boşanmak artık resmiyetde kalmış onu fa yaparsa rahatlayacak ama mutlaka bir düşüncesi vardır
Yıllarca kahrını çektigini düşünüyordur
Malı varsa paylaşamam fiye düşünüyordur
Ama siz evlenseniz bile ailenizi yanlız bırakmayın onlarla daha güçlü olursunuz

Muhakkak ki düzgündür ama ekonomik özgürlük her zaman iyidir.

Kesinlikle önce ekmeğini eline al. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma. Şimdi melek gibi gözükürler ama içlerine girmedikçe bilemezsin
Evet zaten çevremden ve burda okuduklarımdan ayrıca kendi aile hayatımdan deneyimlerim sonucunda herşeye şüpheyle bakar oldum. Annemin durumuna düsmemek icin okulum bittikten sonra evlenecegim insalalh. 1 senem kaldı.

Evet zaten çevremden ve burda okuduklarımdan ayrıca kendi aile hayatımdan deneyimlerim sonucunda herşeye şüpheyle bakar oldum. Annemin durumuna düsmemek icin okulum bittikten sonra evlenecegim insalalh. 1 senem kaldı.
Hakkında hayırlısı olsun, inşallah iyi insanlarla karşılaşırsın hayatın boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…