Sadece içimi dökmek istedim

Geronimo92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
50
7
88
Evet kızlar, aylar önce bu konuyu açmıştım ama hesabım pasive edilmiş o yüzden böyle devam ediym.

Bu mesajın altından çok sular geçti tabi. Eski kız arkadaşıyla ilgili kararsızlığını halletti tamamiyle, sonra biz bi ilişkiye başladık 3 ay öncesi gibi. Her şey çok iyi çok güzel gidiyodu. Bana karşı çok iyiydi, birbirimize her zaman çok anlayışlı davranıyoduk, birlikte bişeyler yapmayı çok seviyoduk. 3 ay önce eğitimi için başka bi şehre taşınmıştı zaten, bizim için kötü olur diye düşünürken aramızdakiler asıl o gittikten sonra daha derinleşti. Ben yanına gittim, o benim yanıma geldi. Artık ailelerle tanışsak bi adım mı atsak diye de konuşmaya başlamıştık hatta, daha 2 hafta önce yapıyoduk bu planları. Hatta İstanbul a geri dönme durumu var bu aralar, bizim için daha da iyi olucağını düşünüyoduk.

Ama bi kaç gündür bana karşı soğuk davranıyodu. Bu aralar stresli bi dönemi, acaba o yüzden mi yoksa benle ilgili bişey mi var diye 2 gündür çok kötüydüm. Dün aradım, konuştuk sonunda, daha doğrusu ben konuşturdum, çünkü beni kırmak üzmek istemiyo hiç bi zaman, o yüzden de herşeyi söylemiyo, böylw daha çok üzüldüğümü, ne olduğunu bilmek istediğimi söyledim. Yine açık açık o söylemedi de ben biraz böyle bişey mi var şöyle bi şey mi var diye konuştura konuştura anladım meseleyi. Bana karşı duyguları konusunda kararsızlığa düşmüş, emin değil. Daha 2 hafta önce planlar yapıyoduk ama şu an bunları o kadar yoğun istemediğimi fark ettim dedi. Kendisini de suçlu hissediyo, böylw hissettiği için. Çünkü ona karşı hep çok anlayışlı davrandım, beni üzmek de istemiyo.
3 aydır aramızdaki her şey çok güzeldi, ama bişey de

Okumadan dırek yazım .
2. üyelik yasak . Yönetimle irtibata geç buda iptal olucak buyuk ıhtımalle

ah canim ya, en azindan cocuk daha fazla zaman gecmeden icindekileri söylemis yani sen söylettirmissin, belki de sinav stresi vs vardir bekle biraz.. umarim mutlu olursun...

senin sevgilinin yaşadığı gel gitleri aynısını ben yaşıyorum.Ve nedeni sadece şu..senn mütevazi davrandığın için kendisini bukadar çok seven birini kaybetmemek için yapıyor..sevdiğinden değil...o gel gitleri bende hala yaşıyorum..malesef bende bbu durumu yaşıyorum ama karşı tarafta suç var çünkü karşı taraf hep sever affederse özlerse bize birşey kalmıyo.yol yakınken sende rest çek bak nasıl tatlanacaksın

Onu çok sevdiğiniz ona verdiğiniz cevaplardan belli :) Bu kadar anlayışlı olmak her insana nasip olmaz tebrik ederim gerçekten :)
Konunuza gelince,sizin de dediğiniz gibi belki de sınav stresinden ötürü böyle bir durum yaşıyordur ya da kafasından evliliğe dair başka konular varsa onlar kafasını karıştırıyordur.Bunlar normal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…