- Emoji Skoru
- 5.302
- Puanlar
- 358
Bile isteye yatıp kalkmışsınız , adam da sizi bunun için kullanmış . Neden adam sizi kandırmış gibi anlatıyorsunuz ? Bir de nişanlısından ayrılmadığı çok belli yani . adamın ayıbı ayrı sizin ayrı ama birbirinizden farkınız da yok.İyi geceler herkese
Çok arada kaldığım bir konu için görüşlerinizi almak istiyorum. Ben eşinden boşanmış,bekar bir anneyim.Eşimden ayrıldıktan sonra taşındığım evin alt katında bir dükkan var.Orayı işleten kişiyle bizim bir tanışıklığımız oldu zaman içinde.Apartman kaynaklı bir sebeple telefonlar alınmıştı.Sonra iben her işten gelişimde bu kişi kapıda bekliyordu.Selamlaşıyorduk.İlgisini hissediyordum.Sonra instagramdan takipler başladı,konuşmaya başladık ve randevulaştık.Aslında daha o zaman kırmızı bayraklar vardı ama ben görmezden geldim sanırım.2 kere dışarda buluştuk,ikisi de geç saatlerdeydi. Beni araya sıkıştırıyor gibiydi.Öyle yapınca bende bunu instafan falan çıkardım. Ama sonra tekrar konuşma geçti aramızda ve bana gelmeyi ima etti.Bende salak gibi kabul ettim.O gece aramızda bi yakınlaşma oldu.Ertesi sabah baktım mesajlara geç dönmeler,sonra cevap vermemeleri falan..Ben çok sinirlenip çok üzülsem de bunun egolu bir tip olduğunu bildiğimden götünü kaldırmamak adına hiçbişey yazmadım,sormadım. Ama malum aynı yerdeyiz.Karşılaşıyoruz.Eskiden Beni kapıda bekleyen adam benden kaçıyor falan,yüzüme bakamıyor.Neyse aylar geçti. Baktım bunun sağ elinde alyans.İnstası herkese açıktı normalde kapatmış.Dedim nişanlanmış falan,benim artık hiç umudum kalmadı tabi.Bi de çok etkileniyordum şerefsizden. Sonra ben bir gün farklı bi sebeple hesabımı herkese açık yaptım.Baktum hikayelerime bakıyor.Şok oldum tabi.Diyorym ki acaba nişanlı değil mi?Kafam karıştı ama tepki vermiyorum.Beğeni attı bi defa hatta.Yine bişey yapmadım. Artık 2 ay oldu falan bir gün yine bakınca dayanamayıp yazdım.Yazıştık.Çok detay var da uzatmak istemiyorum. Bu bana yazışmada bazı yerleri geçiştirerek ayrılmış iması yaptı.Yüzyüze konuşalım mı yalnızsan geleyim dedi.Bende hem yalan söylediğini düşünüyordum aslında hemde belki bir ihtimal mantıklı bir açıklaması vardır diye tamam dedim.Geldi bu.Elinde yüzük yok.Evet nişanlandım ama ayrıldım falan dedi.Bana olan önceki tavrı için özür falan diledi.O sırada alkol de alıyorduk.Bir süre sonra ben zaten çokta sağlıklı düşünemedim haliyle.Ve yakınlaşma olunca karşı koyamadım.Sonra yarın instadan istek attım buna.Saatler geçti kabul etmedi.O zaman net bir şekilde anladım tabi yalan söylediğini. Sorduğumda eveledi geveledi tabi.E nişanlısını göreceğim diye beni kabul etmiyor tabi.Ama ayrı bir iş hesabı vardı.Orayı stalklayınca tek bir kız ile o hesaptan takipleştiğini gördüm.Ve aynı kız bizim aylar önce olan buluşmamızın olduğu tarihlerde onun ordaki bi fotosunu beğenmiş.Demek ki kız daha o zamanlar varmış.Ve bunun iş yeri benim altımda olduğuniçin bazen bahçede görüntülü bir kızla konuştuğunu görüyordum.Kızın saçları falan bu profille uyumlu.Yani nişanlısının o olduğunu düşünüyorum. Sorum şimdi ben bu kıza yazışmaları falan atmalı mıyım sizce? Bana yaptığı şerefsizlik bi yana başka bir kadına üstelik evlenmeyi düşündüğü insana bunu yapan pisliğin yanına kalmasın istiyorum.Bi taraftan da komşu olduğumuz için bunun bana geri dönüşü kötü olur mu diye korkuyorum. Hırslanıp Beni milletin ağzına sakız edecek belki? Ne bileyim belki kapıma dayanacak, belki o da benim aileme ulaşıp Beni rezil edecek (düşük bi ihtimal,tanımıyor ailemden kimseyi ama araştırabilir ) Bu sebeplerle çok arada kaldım?Siz olsanız ne yapardınız ,fikirlerinizi merak ediyorum
Niye hep böyle konular arttı kk da ya insanın midesi bulanıyor