Birliktelik yaşadığım kişi nişanlı çıktı? Nişanlısına ulaşmalı mıyım?

İyi geceler herkese
Çok arada kaldığım bir konu için görüşlerinizi almak istiyorum. Ben eşinden boşanmış,bekar bir anneyim.Eşimden ayrıldıktan sonra taşındığım evin alt katında bir dükkan var.Orayı işleten kişiyle bizim bir tanışıklığımız oldu zaman içinde.Apartman kaynaklı bir sebeple telefonlar alınmıştı.Sonra iben her işten gelişimde bu kişi kapıda bekliyordu.Selamlaşıyorduk.İlgisini hissediyordum.Sonra instagramdan takipler başladı,konuşmaya başladık ve randevulaştık.Aslında daha o zaman kırmızı bayraklar vardı ama ben görmezden geldim sanırım.2 kere dışarda buluştuk,ikisi de geç saatlerdeydi. Beni araya sıkıştırıyor gibiydi.Öyle yapınca bende bunu instafan falan çıkardım. Ama sonra tekrar konuşma geçti aramızda ve bana gelmeyi ima etti.Bende salak gibi kabul ettim.O gece aramızda bi yakınlaşma oldu.Ertesi sabah baktım mesajlara geç dönmeler,sonra cevap vermemeleri falan..Ben çok sinirlenip çok üzülsem de bunun egolu bir tip olduğunu bildiğimden götünü kaldırmamak adına hiçbişey yazmadım,sormadım. Ama malum aynı yerdeyiz.Karşılaşıyoruz.Eskiden Beni kapıda bekleyen adam benden kaçıyor falan,yüzüme bakamıyor.Neyse aylar geçti. Baktım bunun sağ elinde alyans.İnstası herkese açıktı normalde kapatmış.Dedim nişanlanmış falan,benim artık hiç umudum kalmadı tabi.Bi de çok etkileniyordum şerefsizden. Sonra ben bir gün farklı bi sebeple hesabımı herkese açık yaptım.Baktum hikayelerime bakıyor.Şok oldum tabi.Diyorym ki acaba nişanlı değil mi?Kafam karıştı ama tepki vermiyorum.Beğeni attı bi defa hatta.Yine bişey yapmadım. Artık 2 ay oldu falan bir gün yine bakınca dayanamayıp yazdım.Yazıştık.Çok detay var da uzatmak istemiyorum. Bu bana yazışmada bazı yerleri geçiştirerek ayrılmış iması yaptı.Yüzyüze konuşalım mı yalnızsan geleyim dedi.Bende hem yalan söylediğini düşünüyordum aslında hemde belki bir ihtimal mantıklı bir açıklaması vardır diye tamam dedim.Geldi bu.Elinde yüzük yok.Evet nişanlandım ama ayrıldım falan dedi.Bana olan önceki tavrı için özür falan diledi.O sırada alkol de alıyorduk.Bir süre sonra ben zaten çokta sağlıklı düşünemedim haliyle.Ve yakınlaşma olunca karşı koyamadım.Sonra yarın instadan istek attım buna.Saatler geçti kabul etmedi.O zaman net bir şekilde anladım tabi yalan söylediğini. Sorduğumda eveledi geveledi tabi.E nişanlısını göreceğim diye beni kabul etmiyor tabi.Ama ayrı bir iş hesabı vardı.Orayı stalklayınca tek bir kız ile o hesaptan takipleştiğini gördüm.Ve aynı kız bizim aylar önce olan buluşmamızın olduğu tarihlerde onun ordaki bi fotosunu beğenmiş.Demek ki kız daha o zamanlar varmış.Ve bunun iş yeri benim altımda olduğuniçin bazen bahçede görüntülü bir kızla konuştuğunu görüyordum.Kızın saçları falan bu profille uyumlu.Yani nişanlısının o olduğunu düşünüyorum. Sorum şimdi ben bu kıza yazışmaları falan atmalı mıyım sizce? Bana yaptığı şerefsizlik bi yana başka bir kadına üstelik evlenmeyi düşündüğü insana bunu yapan pisliğin yanına kalmasın istiyorum.Bi taraftan da komşu olduğumuz için bunun bana geri dönüşü kötü olur mu diye korkuyorum. Hırslanıp Beni milletin ağzına sakız edecek belki? Ne bileyim belki kapıma dayanacak, belki o da benim aileme ulaşıp Beni rezil edecek (düşük bi ihtimal,tanımıyor ailemden kimseyi ama araştırabilir ) Bu sebeplerle çok arada kaldım?Siz olsanız ne yapardınız ,fikirlerinizi merak ediyorum
Bile isteye yatıp kalkmışsınız , adam da sizi bunun için kullanmış . Neden adam sizi kandırmış gibi anlatıyorsunuz ? Bir de nişanlısından ayrılmadığı çok belli yani . adamın ayıbı ayrı sizin ayrı ama birbirinizden farkınız da yok.
Niye hep böyle konular arttı kk da ya insanın midesi bulanıyor

Valla gayette kurnaz yani. Cinsellikle koparır kendime bağlarım kafasındaymış. Olmayınca safa yatıyor. Bilmiyordum emin değildim hataydı falan. 38 yaşında görüp geçirmiş bir kadının böyle bir hataya düşmemesi gerekiyor.
Sevgi açlığı yaş geçiyor telaşı hadi ne bileyim bir şekilde beğenilme hissi demekki baya boşluğuna denk gelmiş buraya kadar anladım fakat ilişkiyi sürdürme gayretinde yaptığı aksiyonlar çok yanlış bunların farkında olmaması kendine zarar .Kendi bilir .İnsanın boşluğu olsada hani yaptin sıvama sıvadın tüy dikme derler .Haklıyım kafası ile terkedilme hıncı ile verdiği kararlar sağlıksız.Döner ona bulaşır rezillik olur

Sevgi açlığı yaş geçiyor telaşı hadi ne bileyim bir şekilde beğenilme hissi demekki baya boşluğuna denk gelmiş buraya kadar anladım fakat ilişkiyi sürdürme gayretinde yaptığı aksiyonlar çok yanlış bunların farkında olmaması kendine zarar .Kendi bilir .İnsanın boşluğu olsada hani yaptin sıvama sıvadın tüy dikme derler .Haklıyım kafası ile terkedilme hıncı ile verdiği kararlar sağlıksız.Döner ona bulaşır rezillik olur
Yoo gayet kendi ağzıyla diyor ki benim sadakat bağlılığım yok onun var. Yani biliyor farkında, ama benim kimseye sadakat sözüm yok deyip işin içinden çıkıyor işte

Ben de size hak verdim neden kıza ulaşmasın diyorlar ki ulaşsın kız da adamın ne mal olduğunu anlamış olur biraz akıllı biriyse ikisini de rezil rüsva eder her yerde.
Burda kötü durumda olan nişanlanan kız gerçekten , ama konu sahibinin söylemek isteme sebebi ahlaktan değil de intikam almak .inşAllah nişanlı kız bi yerden görür ,yakalar da kurtulur bu adamdan

Bayılır kizlar boylelerine kafası çalışmayan kim varsa bayılır .Nasibi artar herifin .Nişanlısından da ayrılır .Yeni birini bulur peşine takılanlar dan .

Tabi sonsuza kadar her kızı uyarmak gibi bir misyonunuz olmadığı için bekar kalmayacak ebediyete kadar .Bu arada siz bu ilişkiyi unutup nişan falan yaparsanız dikkat edin nisanliniz kıskanç olmasın çünkü oda ona ulaşıp iftira yada gerçek her detayı anlatacaktır .Sosyal medya hesaplarınıza dikkat edin ilerde çok sık yaşanıyor buda

Ben de size hak verdim neden kıza ulaşmasın diyorlar ki ulaşsın kız da adamın ne mal olduğunu anlamış olur biraz akıllı biriyse ikisini de rezil rüsva eder her yerde.
Adamin nisanli oldugunu sosyal medyada goren, adama mesaj atan, adam eve gelmek isteyince kabul eden, sevisen, sonra tekrar ekleme talebi gönderen konu sahibi. Sizce kim kimi rezil eder? Adam "peşimden koştu, bakin o yazdi, o ekledi" der siyrilir. Kadinin cocugu var, adam esnaf. Mahallede "nisanli adamla yatan bosanmis kadin" olarak bilinirse adamin rezilligi falan olmaz. Hele hele nisanlisi da adami aklayip kadina suc bulan kafadaysa gunun sonunda adami ayartan konu sahibi olur, elinde patlar.

Ha bir de eski es mevzu var. Adamdan hic bahsedilmedi ama karisinin adi boyle cikarsa o adam nasil tepki verecek, bir de o var.

Edit: ay ben sizi yanlış mi anladim? Ikisini de rezil rusva eder dediklerinizin biri konu sahibi mi?

Adamin nisanli oldugunu sosyal medyada goren, adama mesaj atan, adam eve gelmek isteyince kabul eden, sevisen, sonra tekrar ekleme talebi gönderen konu sahibi. Sizce kim kimi rezil eder? Adam "peşimden koştu, bakin o yazdi, o ekledi" der siyrilir. Kadinin cocugu var, adam esnaf. Mahallede "nisanli adamla yatan bosanmis kadin" olarak bilinirse adamin rezilligi falan olmaz. Hele hele nisanlisi da adami aklayip kadina suc bulan kafadaysa gunun sonunda adami ayartan konu sahibi olur, elinde patlar.

Ha bir de eski es mevzu var. Adamdan hic bahsedilmedi ama karisinin adi boyle cikarsa o adam nasil tepki verecek, bir de o var.

Edit: ay ben sizi yanlış mi anladim? Ikisini de rezil rusva eder dediklerinizin biri konu sahibi mi?
.Hem nişanlı adamla beraber oluyorsan ben o kızın yerinde olsam iplemem bana söylenenleri iyi niyetle söylendiğine bile inanmam hırs olduğu burdan bile belli .Yani konu sahibine teşekkür etmezdim onuda rezil ederdim yani .O karakterde olsaydım .Fakat ben gülerdim galiba haline kaç yaşına gelmiş hayatı tecrübe etmiş evlenmiş ayrılmış çocuk yapmış aksiyona bak derdim illaki .Ayrilsada bu herif sizle evlenmez bunu bilinde döndürmek içinse boşa çaba .Kendinize dosti düşmanı güldürecek siniz aynı burdaki gibi

.Hem nişanlı adamla beraber oluyorsan ben o kızın yerinde olsam iplemem bana söylenenleri iyi niyetle söylendiğine bile inanmam hırs olduğu burdan bile belli .Yani konu sahibine teşekkür etmezdim onuda rezil ederdim yani .O karakterde olsaydım .Fakat ben gülerdim galiba haline kaç yaşına gelmiş hayatı tecrübe etmiş evlenmiş ayrılmış çocuk yapmış aksiyona bak derdim illaki .Ayrilsada bu herif sizle evlenmez bunu bilinde döndürmek içinse boşa çaba .Kendinize dosti düşmanı güldürecek siniz aynı burdaki gibi
Kesinlikle. Burada aldatılan kadinlarin konularında bile kocislerine bir sey yapmayip diger kadini rezil etme, hesap sorma peşinde kostuklarini okumuyor muyuz? Konu sahibi umdugu gibi aradan siyrilamaz, okkanin altina kendisi de gider.

Kesinlikle. Burada aldatılan kadinlarin konularında bile kocislerine bir sey yapmayip diger kadini rezil etme, hesap sorma peşinde kostuklarini okumuyor muyuz? Konu sahibi umdugu gibi aradan siyrilamaz, okkanin altina kendisi de gider.
Ya zaten sen evlenmiş ayrılmış çocuklu kadınsın ne akla hizmet bekar adamın anası danası çevresi karşı çıkacağı belli lay lay lom iliskiyi ciddiye taşıyorsun.En çok ben savunurum insan sevince medeni durum önemsiz kısmını.Ama adam gibi adamla olur o toksik ilişki içinde olduğun gel deyince gel git deyince git adamla olmaz Akıl var fikir var bunumu buldun yaralarını saracak .Elbette kendisi rezil olacak hikayenin sonunda yapsın görsün o kızın sülalesi erkek erkeğin sülalesi topyekûn başına bela olacak .İnanmazlar bı kere yeni öğrendim bilmemne .Biliyordun diyecekler icabında geri kafalı ise nişanlı kızın ailesi apartmanın önüne bı gelsinler de görsün gümbür gümbür nasıl oluyor mahalleye afişe olmak .Biliyoruz yazıyoruz hodri meydan hadi gitsin uyarsın

Yoksa banane bana ne olacak bişey olmaz hemcimsim diye uyarmam ben .Ben mantık insanıyım ucu bana dokunacak şeylerde gaza gelmem.Öfkeyle kalkan zararla oturur.Banane açsın gözünü nişanlı kız ben kendimi kurtardım omu kaldı .

Ben mi yürümüş oluyorum?? O benim profilime bakıp duruyor.Yazı çok uzun oldu daha da uzun olmasın diye detay vermedim yukarda. En sonunda bende hayatındaki insanın profilime baktığından haberi var mı diye yazdım.Onun üzerine bi konuşma gerçekleşti.Önceden de vardı dimi deyince yeminler etti.Sorunun en can alıcı yerinde yüzyüze konuşalım mı yalnızsan dedi.Benim hatam orda emin olmadan bu teklifi kabul etmem oldu zaten.Ona olan zaafıma yenik düştüm maalesef. Herkeste öyle bir konuşmuş ki sanırsın kimse bugüne kadar duygularına, arzularına v.s yenik düşmemiş mükemmel insanlar..Konu değişkenlik gösterebilir elbet ama herkesin zaafları, mantığa uymayan davranışları olmuştur dönem dönem.İnsanız ya hani..Kaldı ki benim sorum bu kısımla ilgili değildi, bir sürü gereksiz yorum gelmiş.Benim kiminle ne yaşadığımı yargılamak kimseye düşmez.Neticede ben yalnız bi insanım ve kimseye bir sadakat yükümlülüğüm yok.Ama onun varmış.Hala nişanlıysa evime gelmeyi teklif edemez ,mutlaka bi açıklaması vardır diye düşünüp tamam dedim zaten.Ama insanlar tahmin edemediğim kadar aşağılık ve yalancı olabiliyormuş.
Bakar bakar hanımefendi. Göze yasak mı var? Baktı diye koştur koştur yazmanız hatta gidip alkol alıp yakınlaşmanız mı gerekiyor? Kimseye sadakat borcum yok diye böyle rahat davranmayın, bakın şimdi ağzımı açsam rezil eder elaleme diye korkuyorsunuz. Belli yaşa gelmiş, başından tecrübe geçmiş bir kadınsınız, 18lik tazeler gibi bi bakışa bi söze de aldanmayın artık.

Herkes nişanlısına ulaşma demiş neden ya bence ulaşsın siz ulaşılsın istemez miydiniz??
Muhendoz ulaşsa ne değişecek ayol?

Adamın kadın standartı belli. Elimizdeki canlı örnek nişanlı olduğunu bile isteye yatağa atıp masalar kurup kendine çekmeye çalışmış herşeye rağmen elinde tutamamış

Nişanlı kişide muhtemel olarak bu standartta birisi ve düşüncesi, ee benden önce varmış sonrada olmuş ama hala benimle, onunla değil benimle nişanlandı, onunla gönül eğlendirdi beni istemeye geldi, beni istiyor onu değil egosundadır.

Adamın böyle bir korkusu olsa zaten bu naneleri yiyip kapı önlerinde beklemezdi.

Hoş anlatması kendisi için iyi olacak, artık apartman önünde yada direkt adrese teslim evin kapısının önünde bekleyen esnaf dayılar çoğalacak çeşitlilik artacak.

Ben mi yürümüş oluyorum?? O benim profilime bakıp duruyor.Yazı çok uzun oldu daha da uzun olmasın diye detay vermedim yukarda. En sonunda bende hayatındaki insanın profilime baktığından haberi var mı diye yazdım.Onun üzerine bi konuşma gerçekleşti.Önceden de vardı dimi deyince yeminler etti.Sorunun en can alıcı yerinde yüzyüze konuşalım mı yalnızsan dedi.Benim hatam orda emin olmadan bu teklifi kabul etmem oldu zaten.Ona olan zaafıma yenik düştüm maalesef. Herkeste öyle bir konuşmuş ki sanırsın kimse bugüne kadar duygularına, arzularına v.s yenik düşmemiş mükemmel insanlar..Konu değişkenlik gösterebilir elbet ama herkesin zaafları, mantığa uymayan davranışları olmuştur dönem dönem.İnsanız ya hani..Kaldı ki benim sorum bu kısımla ilgili değildi, bir sürü gereksiz yorum gelmiş.Benim kiminle ne yaşadığımı yargılamak kimseye düşmez.Neticede ben yalnız bi insanım ve kimseye bir sadakat yükümlülüğüm yok.Ama onun varmış.Hala nişanlıysa evime gelmeyi teklif edemez ,mutlaka bi açıklaması vardır diye düşünüp tamam dedim zaten.Ama insanlar tahmin edemediğim kadar aşağılık ve yalancı olabiliyormuş.
Senin yasal olarak kimseye sadakat yükümlülüğün yok ama ahlaki açıdan var. Sevgilisi/nişanlısı olan biriyle birlikte oluyorsan sadece karşı tarafa şerefsiz diyemezsin.

Burda kötü durumda olan nişanlanan kız gerçekten , ama konu sahibinin söylemek isteme sebebi ahlaktan değil de intikam almak .inşAllah nişanlı kız bi yerden görür ,yakalar da kurtulur bu adamdan
İnşallah olan kızcağıza olmasa bari

Konu sahibi konu açtığını bile unutmuş muhtemelen sabahtandır girmiyor millet kendini parçalamış laf anlatmak için 😂😂

Back
X