Birliktelik yaşadığım kişi nişanlı çıktı? Nişanlısına ulaşmalı mıyım?

Adamin nisanli oldugunu sosyal medyada goren, adama mesaj atan, adam eve gelmek isteyince kabul eden, sevisen, sonra tekrar ekleme talebi gönderen konu sahibi. Sizce kim kimi rezil eder? Adam "peşimden koştu, bakin o yazdi, o ekledi" der siyrilir. Kadinin cocugu var, adam esnaf. Mahallede "nisanli adamla yatan bosanmis kadin" olarak bilinirse adamin rezilligi falan olmaz. Hele hele nisanlisi da adami aklayip kadina suc bulan kafadaysa gunun sonunda adami ayartan konu sahibi olur, elinde patlar.

Ha bir de eski es mevzu var. Adamdan hic bahsedilmedi ama karisinin adi boyle cikarsa o adam nasil tepki verecek, bir de o var.

Edit: ay ben sizi yanlış mi anladim? Ikisini de rezil rusva eder dediklerinizin biri konu sahibi mi?
Evet evet nişanlı olan kız bu çocuğu da onla bile isteye beraber olan konu sahibini de rezil eder belki dedim. Kızın bilmeye hakkı var böyle biriyle evlenmemeli kendini kurtarmalı.

Konu sahibi konu açtığını bile unutmuş muhtemelen sabahtandır girmiyor millet kendini parçalamış laf anlatmak için 😂😂
Saat 22.34 bence kapı önündeki adayları değerlendiriyor olabilir, gün içi de alkol sofrası, mezesi oydu buydu hazırlamak ile geçmiştir garibimin..

O değil de umarım malum sitelerde ‘üst kattaki dul beni eve çağırdı’ başlıklı videolarınız dönmez … Tek acıdığım o çocukcağız.

Bence çevrimdışı okuyor.
Yerinde olsam konuyu kapattırırdım.
İns kendini ve çocuğunu daha kötü duruma düşürecek harekette bulunmaz

İyi geceler herkese
Çok arada kaldığım bir konu için görüşlerinizi almak istiyorum. Ben eşinden boşanmış,bekar bir anneyim.Eşimden ayrıldıktan sonra taşındığım evin alt katında bir dükkan var.Orayı işleten kişiyle bizim bir tanışıklığımız oldu zaman içinde.Apartman kaynaklı bir sebeple telefonlar alınmıştı.Sonra iben her işten gelişimde bu kişi kapıda bekliyordu.Selamlaşıyorduk.İlgisini hissediyordum.Sonra instagramdan takipler başladı,konuşmaya başladık ve randevulaştık.Aslında daha o zaman kırmızı bayraklar vardı ama ben görmezden geldim sanırım.2 kere dışarda buluştuk,ikisi de geç saatlerdeydi. Beni araya sıkıştırıyor gibiydi.Öyle yapınca bende bunu instafan falan çıkardım. Ama sonra tekrar konuşma geçti aramızda ve bana gelmeyi ima etti.Bende salak gibi kabul ettim.O gece aramızda bi yakınlaşma oldu.Ertesi sabah baktım mesajlara geç dönmeler,sonra cevap vermemeleri falan..Ben çok sinirlenip çok üzülsem de bunun egolu bir tip olduğunu bildiğimden götünü kaldırmamak adına hiçbişey yazmadım,sormadım. Ama malum aynı yerdeyiz.Karşılaşıyoruz.Eskiden Beni kapıda bekleyen adam benden kaçıyor falan,yüzüme bakamıyor.Neyse aylar geçti. Baktım bunun sağ elinde alyans.İnstası herkese açıktı normalde kapatmış.Dedim nişanlanmış falan,benim artık hiç umudum kalmadı tabi.Bi de çok etkileniyordum şerefsizden. Sonra ben bir gün farklı bi sebeple hesabımı herkese açık yaptım.Baktum hikayelerime bakıyor.Şok oldum tabi.Diyorym ki acaba nişanlı değil mi?Kafam karıştı ama tepki vermiyorum.Beğeni attı bi defa hatta.Yine bişey yapmadım. Artık 2 ay oldu falan bir gün yine bakınca dayanamayıp yazdım.Yazıştık.Çok detay var da uzatmak istemiyorum. Bu bana yazışmada bazı yerleri geçiştirerek ayrılmış iması yaptı.Yüzyüze konuşalım mı yalnızsan geleyim dedi.Bende hem yalan söylediğini düşünüyordum aslında hemde belki bir ihtimal mantıklı bir açıklaması vardır diye tamam dedim.Geldi bu.Elinde yüzük yok.Evet nişanlandım ama ayrıldım falan dedi.Bana olan önceki tavrı için özür falan diledi.O sırada alkol de alıyorduk.Bir süre sonra ben zaten çokta sağlıklı düşünemedim haliyle.Ve yakınlaşma olunca karşı koyamadım.Sonra yarın instadan istek attım buna.Saatler geçti kabul etmedi.O zaman net bir şekilde anladım tabi yalan söylediğini. Sorduğumda eveledi geveledi tabi.E nişanlısını göreceğim diye beni kabul etmiyor tabi.Ama ayrı bir iş hesabı vardı.Orayı stalklayınca tek bir kız ile o hesaptan takipleştiğini gördüm.Ve aynı kız bizim aylar önce olan buluşmamızın olduğu tarihlerde onun ordaki bi fotosunu beğenmiş.Demek ki kız daha o zamanlar varmış.Ve bunun iş yeri benim altımda olduğuniçin bazen bahçede görüntülü bir kızla konuştuğunu görüyordum.Kızın saçları falan bu profille uyumlu.Yani nişanlısının o olduğunu düşünüyorum. Sorum şimdi ben bu kıza yazışmaları falan atmalı mıyım sizce? Bana yaptığı şerefsizlik bi yana başka bir kadına üstelik evlenmeyi düşündüğü insana bunu yapan pisliğin yanına kalmasın istiyorum.Bi taraftan da komşu olduğumuz için bunun bana geri dönüşü kötü olur mu diye korkuyorum. Hırslanıp Beni milletin ağzına sakız edecek belki? Ne bileyim belki kapıma dayanacak, belki o da benim aileme ulaşıp Beni rezil edecek (düşük bi ihtimal,tanımıyor ailemden kimseyi ama araştırabilir ) Bu sebeplerle çok arada kaldım?Siz olsanız ne yapardınız ,fikirlerinizi merak ediyorum
Kimsenin yuvasını yıkma gibi bir amacım yok ama burada ortada bir yuva da yok. O kadın belki mutlu bir evlilik bekliyor ama sanırım sonunda burada boşanmayı düşündüğü bir konu açacak. Umarım siz söylemeden öğrenir ve o pislikten kurtulur.

Konu sahibi bence yeni yeni kanma inanma sistemi gelistiyo sevismek icin… bence…

İyi geceler herkese
Çok arada kaldığım bir konu için görüşlerinizi almak istiyorum. Ben eşinden boşanmış,bekar bir anneyim.Eşimden ayrıldıktan sonra taşındığım evin alt katında bir dükkan var.Orayı işleten kişiyle bizim bir tanışıklığımız oldu zaman içinde.Apartman kaynaklı bir sebeple telefonlar alınmıştı.Sonra iben her işten gelişimde bu kişi kapıda bekliyordu.Selamlaşıyorduk.İlgisini hissediyordum.Sonra instagramdan takipler başladı,konuşmaya başladık ve randevulaştık.Aslında daha o zaman kırmızı bayraklar vardı ama ben görmezden geldim sanırım.2 kere dışarda buluştuk,ikisi de geç saatlerdeydi. Beni araya sıkıştırıyor gibiydi.Öyle yapınca bende bunu instafan falan çıkardım. Ama sonra tekrar konuşma geçti aramızda ve bana gelmeyi ima etti.Bende salak gibi kabul ettim.O gece aramızda bi yakınlaşma oldu.Ertesi sabah baktım mesajlara geç dönmeler,sonra cevap vermemeleri falan..Ben çok sinirlenip çok üzülsem de bunun egolu bir tip olduğunu bildiğimden götünü kaldırmamak adına hiçbişey yazmadım,sormadım. Ama malum aynı yerdeyiz.Karşılaşıyoruz.Eskiden Beni kapıda bekleyen adam benden kaçıyor falan,yüzüme bakamıyor.Neyse aylar geçti. Baktım bunun sağ elinde alyans.İnstası herkese açıktı normalde kapatmış.Dedim nişanlanmış falan,benim artık hiç umudum kalmadı tabi.Bi de çok etkileniyordum şerefsizden. Sonra ben bir gün farklı bi sebeple hesabımı herkese açık yaptım.Baktum hikayelerime bakıyor.Şok oldum tabi.Diyorym ki acaba nişanlı değil mi?Kafam karıştı ama tepki vermiyorum.Beğeni attı bi defa hatta.Yine bişey yapmadım. Artık 2 ay oldu falan bir gün yine bakınca dayanamayıp yazdım.Yazıştık.Çok detay var da uzatmak istemiyorum. Bu bana yazışmada bazı yerleri geçiştirerek ayrılmış iması yaptı.Yüzyüze konuşalım mı yalnızsan geleyim dedi.Bende hem yalan söylediğini düşünüyordum aslında hemde belki bir ihtimal mantıklı bir açıklaması vardır diye tamam dedim.Geldi bu.Elinde yüzük yok.Evet nişanlandım ama ayrıldım falan dedi.Bana olan önceki tavrı için özür falan diledi.O sırada alkol de alıyorduk.Bir süre sonra ben zaten çokta sağlıklı düşünemedim haliyle.Ve yakınlaşma olunca karşı koyamadım.Sonra yarın instadan istek attım buna.Saatler geçti kabul etmedi.O zaman net bir şekilde anladım tabi yalan söylediğini. Sorduğumda eveledi geveledi tabi.E nişanlısını göreceğim diye beni kabul etmiyor tabi.Ama ayrı bir iş hesabı vardı.Orayı stalklayınca tek bir kız ile o hesaptan takipleştiğini gördüm.Ve aynı kız bizim aylar önce olan buluşmamızın olduğu tarihlerde onun ordaki bi fotosunu beğenmiş.Demek ki kız daha o zamanlar varmış.Ve bunun iş yeri benim altımda olduğuniçin bazen bahçede görüntülü bir kızla konuştuğunu görüyordum.Kızın saçları falan bu profille uyumlu.Yani nişanlısının o olduğunu düşünüyorum. Sorum şimdi ben bu kıza yazışmaları falan atmalı mıyım sizce? Bana yaptığı şerefsizlik bi yana başka bir kadına üstelik evlenmeyi düşündüğü insana bunu yapan pisliğin yanına kalmasın istiyorum.Bi taraftan da komşu olduğumuz için bunun bana geri dönüşü kötü olur mu diye korkuyorum. Hırslanıp Beni milletin ağzına sakız edecek belki? Ne bileyim belki kapıma dayanacak, belki o da benim aileme ulaşıp Beni rezil edecek (düşük bi ihtimal,tanımıyor ailemden kimseyi ama araştırabilir ) Bu sebeplerle çok arada kaldım?Siz olsanız ne yapardınız ,fikirlerinizi merak ediyorum
görünen o ki adam sadece bazı şeyleri yaşamak için sizinle olmuş yaşanmış ve bitmiş
maalesef yanına kalacak çünkü bile bile lades demişiniz olayın içinde olduğunuz için duygularınızla bu şekilde yorumlamıyorsunuz ama gerçek bu
uzak durun bence rezillik çıkarabilir türden birisi gibi geldi

video olmasa bile adam anlatıyordur sağa sola

elbette ki aşırı pis tabirlerle arkadaşlarına zaferinden bahsediyordur. adamın arkadaşlarının kapıya dayanması an meselesi olabilir ama halen kadına duyurup adamdan intikam derdinde. aşırı mantıklı bir hareket.

Bu denklemde "annelik ve cocuk" nerede???? Evde cocuk varken, bekar bir anne olarak apartmaninizin alt katindaki esnafla flort edecek cesareti nereden buldunuz yahu?

Bazi kadinlar ulkenin hic mi hic farkinda degil, sonra biz uzuldugumuzle kaliyoruz, birde nisanliya ihbar edip ortaligi karistiracakmis.

Ayrica hata 1 kere olur, ikincisi tercihtir.

İyi geceler herkese
Kendini rezil edersin herkese bu gidişle senin yaptığının normal bir şey değil ki daha tanımadan etmeden adamı evine almışsın adamla birliktelik yaşamışsın üstelik çocuğun var inşallah çocuğun da kız çocuğu değildir hani bilip bilmeden elin adamini nasıl ev alabilirsin ya ya en azın
Detaylı araştırsan zaten bulurmuşsun adam zaten aciklari çok olan birisiymiş yani tanıman lazım bir çocuğun varsa hele ki yani 1 milyon defa düşünmen lazım birini eve alırkenevlenmemek hakkın değil demiyorum ben burada da sen zaten bu gidişle kendini rezil edersin başka bir şeye gerek yok ki

Taşınma durumuz yok mu? Artık orada oturmaya devam etmeniz sizin için iyi olmayabilir. Sizi başkalarına da anlatabilir ben bununla yattım kalktım diyebilir ve bu sizi daha da küçültür. Nişanlısına yazmanız da değişen bir şey olacağını sanmıyorum. dışarıdan bakınca durumunuz kötü gözüküyor sizi hak etmeyen birine yatağınızı açmışsınız.

bir de konuya bakmıyor ya sinir oluyorum böyle tiplere

Benim merak ettiğim, çocuk yada çocuklar bu işin neresinde? Umarım evde değillerdi

Ben mi yürümüş oluyorum?? O benim profilime bakıp duruyor.Yazı çok uzun oldu daha da uzun olmasın diye detay vermedim yukarda. En sonunda bende hayatındaki insanın profilime baktığından haberi var mı diye yazdım.Onun üzerine bi konuşma gerçekleşti.Önceden de vardı dimi deyince yeminler etti.Sorunun en can alıcı yerinde yüzyüze konuşalım mı yalnızsan dedi.Benim hatam orda emin olmadan bu teklifi kabul etmem oldu zaten.Ona olan zaafıma yenik düştüm maalesef. Herkeste öyle bir konuşmuş ki sanırsın kimse bugüne kadar duygularına, arzularına v.s yenik düşmemiş mükemmel insanlar..Konu değişkenlik gösterebilir elbet ama herkesin zaafları, mantığa uymayan davranışları olmuştur dönem dönem.İnsanız ya hani..Kaldı ki benim sorum bu kısımla ilgili değildi, bir sürü gereksiz yorum gelmiş.Benim kiminle ne yaşadığımı yargılamak kimseye düşmez.Neticede ben yalnız bi insanım ve kimseye bir sadakat yükümlülüğüm yok.Ama onun varmış.Hala nişanlıysa evime gelmeyi teklif edemez ,mutlaka bi açıklaması vardır diye düşünüp tamam dedim zaten.Ama insanlar tahmin edemediğim kadar aşağılık ve yalancı olabiliyormuş.
Sorun tamda burda. Daha evvel size yalan soylemis nisanli oldugu halde sizi kandirmis bir insanla iki kez gorusmeniz. Nisanlisina gonderseniz ne diyeceksiniz?? Sizin o adamdan daha ilk dakikadan uzak durmaniz lazimdi. Bir iki gorusmede yakinlasma bile olmus. Ben basindan daha evvel bir evlilik gecirmis hemcinslerimin insanlara bu kadar kolay inanmasina cok kiziyorum. Onlarin daha dikkatli olmasi lazim tecrubeleri de var cunku.
Bana hala adama bir zaafiniz var ve nisanlisindan ayrilip size gelsin istiyorsunuz gibi geldi. Yapmayin aynisi size yapilsa ne dusunurdunuz.
Ek olarak o kizada uzuldum oyle bir adamla nisanli oldugu icin. Yarin obur evlense o kizi yine aldatacak.

20 li yaslarimin başında yeni bosandigim donemde iyi anlastigim bir iş arkadaşımla aynı şeyi yaşadım. Öyle etkilenmeli hissetmeli falan değildi ama öylesine bişey yaşandı ve bir kez oldu sadece.sonrasinda beni heryerden engellediğini farkettim başka bir hesaptan baktığimda adamın nişanlı olduğunu öğrendim.sonra ne oldu hatırlamıyorum ama hiç kimseye bulasip ulaşmadım.simdi aynı kişiyle evli birde oğlu var Allah mesut etsin. Yanlış mı yanlış ama onun ve eşinin sorunu benim değil.

20 li yaslarimin başında yeni bosandigim donemde iyi anlastigim bir iş arkadaşımla aynı şeyi yaşadım. Öyle etkilenmeli hissetmeli falan değildi ama öylesine bişey yaşandı ve bir kez oldu sadece.sonrasinda beni heryerden engellediğini farkettim başka bir hesaptan baktığimda adamın nişanlı olduğunu öğrendim.sonra ne oldu hatırlamıyorum ama hiç kimseye bulasip ulaşmadım.simdi aynı kişiyle evli birde oğlu var Allah mesut etsin. Yanlış mı yanlış ama onun ve eşinin sorunu benim değil.
Ozamanlar sosyal medya çok popüler değildi yada ben kullanmiyordum bilmiyorum. Birde böyle bişey yapacağı hiç aklıma gelmediğinden stalklamq ihtiyacı duymamıştım. Siz siz olun iyice araştırın🤣

Çocuk evde kadın ne idügü belirsiz adamla alkoller içkiler sex peşinde.
Vay be.
Öyle okkalı yazasım var ki zor duruyorum

Sizinki bile bile lades olmuş. Bende nişanlısından ayrıldığını düşünerek biriyle görüşmüştüm. Hatta o da aynı şekilde eve davet etme iması yapmıştı. Yeni ayrılam erkek avcıdır diye düşünüp kabul etmedim. Taktikler hep aynı anlaşılam. Ama ayrılmadıklarını öğrenince hemen kestim muhabbeti daha da yazıp çizince oralı olmadım. Hem konuşup hem de karşı tarafı suçluyorsunuz

Back
X