Sadece içimi dökmek ıstedım

sevdamss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
157
57
98
35
Herkese selam... Kısa ve Oz anlatmaya calıscam arkadaslar 5 senelik evliyim esimin ailesiyle birlikte yasıyorum bu sene gercekten sabrımın tastıgını hissediyorum cozum de yok malesf ayrı eve cıkmak gibi maddi olarak esım de Jersey kp zaten ne emklısı var ne ıs guc kv de yok ayrı ev olsa bile gene esım bakacak off oyle yapsan yok boyle yapsan yok yazın koyde oluyorlar ama sureklı gel git yapıyorlar sözde biz koydeyız derler kp desen kıs boyu evde oturur 3 yasında oglum var cocuk bu aglasa sen yetıstıremesın bısy istese niye alıstırdın der durur dır dır zaten aksi bı cocugum var onun stresi bunların bos bos konusmaları Allahı sen yardım et kv ile aynı mutfagı bile payşasmak istemiyorum herseye karısavak Bn fırsat versem zaten hıcbur samimiyetine inanmıyorum belirli bı yastan sonra tahamul sınırı tukenıyor insanın kefke zamanında kabul etmeseydim iidıyorum ama gecmıse donulmuyor 😯

Allah yardımcın olsun. Eşin aile bağımlısı mı?

Baştan kabul ettiniz diye ömür boyu beraber yaşamak zorunda mısınız?

Eşinizin başka kardeşi yok mu, beraberce ev tutulabilir. Eş ailesiyle beraber yaşayıp mutlu , huzurlu olan yoktur diye düşünüyorum Allah yardımcınız olsun.

Eşiniz ne diyor bu durumlara?
Esım beraber oturmak istiyor hem maddi yonden cunku ayrı eve cıksal gene o herseyi üstlenecek hemde kv kp de ayrılmak istemiyor 😯bahaneleri yazın yokuz diyorlar sizde ama her ay geliyorlar sonucta evde kurulu dizeleri var bu degısmedıktem sonra 1 senede olsa degısen bısy olmuyor

Baştan kabul ettiniz diye ömür boyu beraber yaşamak zorunda mısınız?

Eşinizin başka kardeşi yok mu, beraberce ev tutulabilir. Eş ailesiyle beraber yaşayıp mutlu , huzurlu olan yoktur diye düşünüyorum Allah yardımcınız olsun.
Bazen düşünüyorum bazı yanlışlardan donmek cok zor oluyormuş bunu anladım ama iş işten gectı esım tek cocuk malesef

Keske yanlarına evlenmeseydınız.
Esınız napıyor bunlar olurken?
O işten eve gunduzlerı gormuyorkı anlatsam bile iş yorgunluğu borc harc diyor onunda kendine gore stresi var anlatsam ona gore benim hısseteklerım onun yasadıkalrın yanında hıc o yuzden anlatıp ikna etmektense vazgeçtim artık

Birlik olmanin dezanvtanjlari her zaman olur boyle..yani genel olarak millet uzaktan konusmayi eksik etmezken birlikteykende lafini eksik etmez arada tabiki..
Insallah bir gün farkli olur hersey sizin icin
Ama yapabilcegniz pek birsey de yok gibi..
Esinize dayaniyorsa gećim baska bir yere ciktiginizda yine skntı yasayacaksiniz.
Calişmayi dusundunuzmu? Belki rahat edersniz biraz

Birlik olmanin dezanvtanjlari her zaman olur boyle..yani genel olarak millet uzaktan konusmayi eksik etmezken birlikteykende lafini eksik etmez arada tabiki..
Insallah bir gün farkli olur hersey sizin icin
Ama yapabilcegniz pek birsey de yok gibi..
Esinize dayaniyorsa gećim baska bir yere ciktiginizda yine skntı yasayacaksiniz.
Calişmayi dusundunuzmu? Belki rahat edersniz biraz
Kv bakamıyor rahatsız biraz bezden kurtarsam yarım gun dahi krese vermek istiyorum. Bana cok baglı kimseyle durmuyor alstıtmaya cok calıstım ama bakanda cok zorlanıyor o yuzden bakalım iki yıllık mezunum Kpss ye calısmak istiyorum evde test filan cozerkm denerim gene belki kazanırsam biyer o zaman Jersey farklı olucak ınsalah

• Beğen
Reactions: H M
Kv bakamıyor rahatsız biraz bezden kurtarsam yarım gun dahi krese vermek istiyorum. Bana cok baglı kimseyle durmuyor alstıtmaya cok calıstım ama bakanda cok zorlanıyor o yuzden bakalım iki yıllık mezunum Kpss ye calısmak istiyorum evde test filan cozerkm denerim gene belki kazanırsam biyer o zaman Jersey farklı olucak ınsalah
Aa rahatsizmi :( ozaman birsey diyemem tsbiki
Varmi gorumcen filan canim

Allah yardimcin olsun.Insallah skntilarin biter.ders filan calis kendine vakit ayir biraz arada canim. Umarim.hersey iyi olur saģlik olsun hersey olur. Kayinvaliden nasil? Bakiyormu

Allah yardimcin olsun.Insallah skntilarin biter.ders filan calis kendine vakit ayir biraz arada canim. Umarim.hersey iyi olur saģlik olsun hersey olur. Kayinvaliden nasil? Bakiyormu
Allh razı olsun cnm tek care kpss kazanırsam farklı bir il o zaman ayrı cıkma sansım olur

Back
X