Esım beraber oturmak istiyor hem maddi yonden cunku ayrı eve cıksal gene o herseyi üstlenecek hemde kv kp de ayrılmak istemiyorEşiniz ne diyor bu durumlara?
Bazen düşünüyorum bazı yanlışlardan donmek cok zor oluyormuş bunu anladım ama iş işten gectı esım tek cocuk malesefBaştan kabul ettiniz diye ömür boyu beraber yaşamak zorunda mısınız?
Eşinizin başka kardeşi yok mu, beraberce ev tutulabilir. Eş ailesiyle beraber yaşayıp mutlu , huzurlu olan yoktur diye düşünüyorum Allah yardımcınız olsun.
O işten eve gunduzlerı gormuyorkı anlatsam bile iş yorgunluğu borc harc diyor onunda kendine gore stresi var anlatsam ona gore benim hısseteklerım onun yasadıkalrın yanında hıc o yuzden anlatıp ikna etmektense vazgeçtim artıkKeske yanlarına evlenmeseydınız.
Esınız napıyor bunlar olurken?
Kv bakamıyor rahatsız biraz bezden kurtarsam yarım gun dahi krese vermek istiyorum. Bana cok baglı kimseyle durmuyor alstıtmaya cok calıstım ama bakanda cok zorlanıyor o yuzden bakalım iki yıllık mezunum Kpss ye calısmak istiyorum evde test filan cozerkm denerim gene belki kazanırsam biyer o zaman Jersey farklı olucak ınsalahBirlik olmanin dezanvtanjlari her zaman olur boyle..yani genel olarak millet uzaktan konusmayi eksik etmezken birlikteykende lafini eksik etmez arada tabiki..
Insallah bir gün farkli olur hersey sizin icin
Ama yapabilcegniz pek birsey de yok gibi..
Esinize dayaniyorsa gećim baska bir yere ciktiginizda yine skntı yasayacaksiniz.
Calişmayi dusundunuzmu? Belki rahat edersniz biraz
Aa rahatsizmiKv bakamıyor rahatsız biraz bezden kurtarsam yarım gun dahi krese vermek istiyorum. Bana cok baglı kimseyle durmuyor alstıtmaya cok calıstım ama bakanda cok zorlanıyor o yuzden bakalım iki yıllık mezunum Kpss ye calısmak istiyorum evde test filan cozerkm denerim gene belki kazanırsam biyer o zaman Jersey farklı olucak ınsalah
Allh razı olsun cnm tek care kpss kazanırsam farklı bir il o zaman ayrı cıkma sansım olurAllah yardimcin olsun.Insallah skntilarin biter.ders filan calis kendine vakit ayir biraz arada canim. Umarim.hersey iyi olur saģlik olsun hersey olur. Kayinvaliden nasil? Bakiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?