- 19 Kasım 2021
- 121
- 42
- 18
- 36
- Konu Sahibi Biranolsun
Arkadaşlar merhaba konum eşimle alakalı 7 senelik evliyim ama eşimi tanıdıkça karakterinden huyundan nefret eder oldum aslında birikim sanırım önceden böyle değildi yada banami öyle geliyor bilemiyirum söyle söyleyeyim evine ocağına bakan biri çalışkandirda ama mesela işten geldiğinde o gün çok yorulmuş olsun sinirli oluyo bn tek çalışyorum deyip söyleniyo küçük çocuklarim var biliyo calisamicagimi ama hep söyleniyo arada üzülüyorum böyle yaptıkça mesela yemege cikalim ailecek kendi en pahalı şeylerden yer çekinirim Bnde yemeye ucuz olandan söylerim yani o rahatlığı hissedemem dışarda bişy yer resmini atar bana yani bunlar birikiyo kafamda birde yakın zamanda komşumuz bundan borç para almış bi kaç gunlugune esinide tanıyorum iyi insanlar maddi durumları iyi değil bi aralar veremediler onları o kadar sıkıstirdiki verin verin diye söyledim insanların durumu yok bulamadılar demekki az daha sabret yok bana lazım halbuki var parası işini görebiliyordu ama insanları cokbunalttı bn mahcup oldum üzüldüm onlar adına birde çok gösteriş meraklısı bu huyunuda hiç sevmiyorum şimdi dersinizi 7 senede şimdimi tanıdım önceden bu kadar para kazanmıyordu para bu hale getirdi onu değişti mi yoksa yoksa hep mi böyleydi inanın bilmiyorum he birde bi iyilik yapsa birsuru kişinin haberi olur bnm bildiğim bi elin verdiğini diğer el bilmez bu huyları kendinden çok soğuttu beni bunları yazdım sadece içimi dökmek için bir insanı değiştirileceğimi biliyorum iyilikte kötülükte vicdanla alakalidir