Sadece icimi dokmek istedim

Biranolsun

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2021
121
42
18
36
Arkadaşlar merhaba konum eşimle alakalı 7 senelik evliyim ama eşimi tanıdıkça karakterinden huyundan nefret eder oldum aslında birikim sanırım önceden böyle değildi yada banami öyle geliyor bilemiyirum söyle söyleyeyim evine ocağına bakan biri çalışkandirda ama mesela işten geldiğinde o gün çok yorulmuş olsun sinirli oluyo bn tek çalışyorum deyip söyleniyo küçük çocuklarim var biliyo calisamicagimi ama hep söyleniyo arada üzülüyorum böyle yaptıkça mesela yemege cikalim ailecek kendi en pahalı şeylerden yer çekinirim Bnde yemeye ucuz olandan söylerim yani o rahatlığı hissedemem dışarda bişy yer resmini atar bana yani bunlar birikiyo kafamda birde yakın zamanda komşumuz bundan borç para almış bi kaç gunlugune esinide tanıyorum iyi insanlar maddi durumları iyi değil bi aralar veremediler onları o kadar sıkıstirdiki verin verin diye söyledim insanların durumu yok bulamadılar demekki az daha sabret yok bana lazım halbuki var parası işini görebiliyordu ama insanları cokbunalttı bn mahcup oldum üzüldüm onlar adına birde çok gösteriş meraklısı bu huyunuda hiç sevmiyorum şimdi dersinizi 7 senede şimdimi tanıdım önceden bu kadar para kazanmıyordu para bu hale getirdi onu değişti mi yoksa yoksa hep mi böyleydi inanın bilmiyorum he birde bi iyilik yapsa birsuru kişinin haberi olur bnm bildiğim bi elin verdiğini diğer el bilmez bu huyları kendinden çok soğuttu beni bunları yazdım sadece içimi dökmek için bir insanı değiştirileceğimi biliyorum iyilikte kötülükte vicdanla alakalidir

Bir anda büyük ikramiyeyi kazanmadığınıza göre ; eşiniz sadece gelir düzeyi biraz artınca bu denli değiştiyse , içinde de varmış demek ki.

Konunuzda içimi en çok acıtan : dışarı yemeğe çıkınca ; sizin ucuz olanı söylemeniz oldu. Eşiniz ne yiyorsa siz de ondan yiyebilmelisiniz. Ve canınız ne istiyorsa. Çocuklar dediğinize göre en az 2 çocuğunuz var.

Eşiniz gösteriş yapsın diye lütfen boğazınızdan kısmayın.

Sadece yemek detayı her şeyi anlatıyor aslında. Evlenmissiniz ama birbirinize eş olamamissiniz siz. Karakterinden nefret etmek az kalır, ben böyle bir adamla sırf çocuk var diye devam edemezdim.

tek ben çalışıyorum diyerek, Resmen sığıntı olduğunuzu hissettiriyor size. Siz de bunu kaniksamis olacaksınız ki istediğiniz yemeği söylemeye bile cekiniyorsunuz. Çok üzüldüm. Ama şunu da eklemek istiyorum. Değişmez. Bu adam değişmez hatta daha da kötüye gider çünkü kendine cekiduzen vermesini gerektirecek bir durum yok. Değer vermiyor size.

B Biranolsun diğer konularınıza da baktım. Allah yardımcınız olsun.

Annenizin parkinson son evre olduğunu yazmışsınız. Şu an durumu nasıl ?

Halen kayınvalidenizle birlikte mi yaşıyorsunuz ?

Hayatta en en en katlanamayacağım insan bencil ve cimri olandır. Hadi 7 senede tanıyamadın ne diye birden fazla çocuk yaptın ? Şimdi de onlar için duruyorum diyeceksin değil mi ? Aferin kendine layık gördüğün hayat muhteşem.

Adınıza üzüldüm gerçekten zor bir durum. Hayat sadece para kazanmaktan ibaret değil ki! Ona ve çocuklara kim bakıyor sanki?? Bence biraz yokluğunuzu hissettirin kıymetinizi anlasın.

Kendinizi çocuklara kilitlemeyin çocuklar bir şekilde büyüyecek. İş bulup çocukları kreşe verin ama yine de çalışın böyle profiller güçlü kadınları görünce nedense zaafları oluyor. Çocukları bahane edip çalışmamak erkeğin kadını pasif görmesine neden oluyor çocuk bakımı bir iş olarak görülmemekte boynunun borcu gibi.

B Biranolsun diğer konularınıza da baktım. Allah yardımcınız olsun.

Annenizin parkinson son evre olduğunu yazmışsınız. Şu an durumu nasıl ?

Halen kayınvalidenizle birlikte mi yaşıyorsunuz ?
Evet annem yanimda sabah geliyor akşam alıyor babam annem çok hasta tek kesinlikle duramıyor hicbir ihtiyacını yanında biri olmadan yapamıyor allah sağlık verdiği sürece yanında olacam allah razı olsun canım sordugun için son paylastigin konuyu kimseye anlatamıyorum yazmanı bile o kadar iyi geldiki bana

Kendinizi çocuklara kilitlemeyin çocuklar bir şekilde büyüyecek. İş bulup çocukları kreşe verin ama yine de çalışın böyle profiller güçlü kadınları görünce nedense zaafları oluyor. Çocukları bahane edip çalışmamak erkeğin kadını pasif görmesine neden oluyor çocuk bakımı bir iş olarak görülmemekte boynunun borcu gibi.
Küçüğüm az büyüsün alah nasip ederse calisacam bn zate çalışsan bi insandım çocuklar olunca çalışmadım o kadar istiyorumki tekrar çalışmayı

Adınıza üzüldüm gerçekten zor bir durum. Hayat sadece para kazanmaktan ibaret değil ki! Ona ve çocuklara kim bakıyor sanki?? Bence biraz yokluğunuzu hissettirin kıymetinizi anlasın.
Işten eve gelip böyle söyleniyo her zaman yapmasada bn soylendigi zamanlarda dediklerini hiç unutmuyorum bu devirde tek kişi calisarak ev dönmez milletin eşleri çalışıyo sen otur anca ya ya sanki.sinirini benden çıkariyo şartlarımı bildiğim halde neden söyleniyosun diyorum hala devam ediyo

Işten eve gelip böyle söyleniyo her zaman yapmasada bn soylendigi zamanlarda dediklerini hiç unutmuyorum bu devirde tek kişi calisarak ev dönmez milletin eşleri çalışıyo sen otur anca ya ya sanki.sinirini benden çıkariyo şartlarımı bildiğim halde neden söyleniyosun diyorum hala devam ediyo
Vicdansız merhametsiz biri eşiniz
Allah yardımcınız olsun

Evet annem yanimda sabah geliyor akşam alıyor babam annem çok hasta tek kesinlikle duramıyor hicbir ihtiyacını yanında biri olmadan yapamıyor allah sağlık verdiği sürece yanında olacam allah razı olsun canım sordugun için son paylastigin konuyu kimseye anlatamıyorum yazmanı bile o kadar iyi geldiki bana

Allah yardımcınız olsun. 2 küçük erkek çocuk ve annenizin bakımı derken eminim çok yoruluyorsunuzdur. Allah gücünüzü , kuvvetinizi arttırsın , annenize şifa versin.

Eşinizin değişimi umarım geçicidir. Fark etmeden eşinize karşı kendinizi mahçup hissediyor olabilir misiniz ? Annenize bakmanızı anlayışla karşılasa da , ya bir şey derse diye diken üstünde misiniz ?

Eşinizin karşısında daha dik durun , siz fedakar bir kadınsınız belli ki , en azından dışarıda yemeğe çıktığınızda bir daha en ucuzunu söylemeyin , canınızın çektiğini alın. Halen emen bebeğiniz var anladığım kadarıyla , kendi sağlığınızı ihmal etmeyin.

Bu tasarrufları eşiniz belli ki takdir etmiyor ; en azından güçten kuvvetten düşmeyin.

Çalış. Gerekirse tüm parayı bakıcıya ver. Ama özgüvenin kendine gelsin.
Bakarsın adam böyle devam ediyor. Yom verirsin.
+1 🖐 tüm para gerekirse bakıcıya gitsin. En azından emekliliğine çalışırsın. Özgüvenin yerine gelir. Onun derdi bence maddi para gelsin daha çok gösteriş yapayım daha çok kovalaklık yapayım.siz sanki onun belini büküyosunuz üstünde yüksünüz.yoksa arkadaş plaza erkeği olucak. Yemek olayı da iğrenç. Baktın eşin uygun ucuza kaçıyo; kendi tabağından alır onada koyarsın; öküz gibi oturup yemezsin! Fotoğraf atmakta nekadar öküz olduğunu bikez daha gösteriyor. Amaç ne ? Sorsana ne dicek.(atmaya devam ederse; hergün kuru ekmek, peynir zeytin tabağı yolla. Ne tepki vercek acaba. Anlıcakmı öküzlüğünü) Komşu olaylarına hiç girmiyorum. Biri benden borç istediğinde unutulcak kadar veririm. Gelmezsede sorun etmem. Pis görgüsüz..

Arkadaşlar merhaba konum eşimle alakalı 7 senelik evliyim ama eşimi tanıdıkça karakterinden huyundan nefret eder oldum aslında birikim sanırım önceden böyle değildi yada banami öyle geliyor bilemiyirum söyle söyleyeyim evine ocağına bakan biri çalışkandirda ama mesela işten geldiğinde o gün çok yorulmuş olsun sinirli oluyo bn tek çalışyorum deyip söyleniyo küçük çocuklarim var biliyo calisamicagimi ama hep söyleniyo arada üzülüyorum böyle yaptıkça mesela yemege cikalim ailecek kendi en pahalı şeylerden yer çekinirim Bnde yemeye ucuz olandan söylerim yani o rahatlığı hissedemem dışarda bişy yer resmini atar bana yani bunlar birikiyo kafamda birde yakın zamanda komşumuz bundan borç para almış bi kaç gunlugune esinide tanıyorum iyi insanlar maddi durumları iyi değil bi aralar veremediler onları o kadar sıkıstirdiki verin verin diye söyledim insanların durumu yok bulamadılar demekki az daha sabret yok bana lazım halbuki var parası işini görebiliyordu ama insanları cokbunalttı bn mahcup oldum üzüldüm onlar adına birde çok gösteriş meraklısı bu huyunuda hiç sevmiyorum şimdi dersinizi 7 senede şimdimi tanıdım önceden bu kadar para kazanmıyordu para bu hale getirdi onu değişti mi yoksa yoksa hep mi böyleydi inanın bilmiyorum he birde bi iyilik yapsa birsuru kişinin haberi olur bnm bildiğim bi elin verdiğini diğer el bilmez bu huyları kendinden çok soğuttu beni bunları yazdım sadece içimi dökmek için bir insanı değiştirileceğimi biliyorum iyilikte kötülükte vicdanla alakalidir
Eşiniz çok itici ..

Sen evde oturduğun halde bunu yaşıyorsun ben çalışırken aynı bu durumu ve fazlasını yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun bu şekilde yaşamak gerçekten zor.

Ne kadar üzücü ya dışardan bakınca ailesiniz ama esin ile yemeğe çıkınca korkudan yemek secemiyorsun

Back
X