arkadaşlar merhaba sadece içimi dökmek için yazıyorum. umarım sizi sıkmam.
son zamanlarda kendimi çok hissiz ve boşlukta hissediyorum. sebebi de sanırım eşimin tavırlarından daha önce konu açmıştım buraya bir yere gittiğimiz zaman yanıma gelmiyor kendini kaybediyor benimle ilgilenmiyor beni bırakıp ortamdaki başka bayanların yanına gidiyor diye bu durum beni çok fazlasıyla kırmıştı ben bunu unutamıyorum sürekli aklıma geliyor beni çok derinden sarstı aslında güvenimi kaybettim şüphelerim arttı ama ben bu durumu düşünüp daha fazla üzülmek istemiyorum ama eşimle ortak bir şey yapacağımız zaman acaba yine beni nasıl üzecek diye düşünmeden edemiyorum kafama takıyorum mesela tatil turuna çıkmak istiyorum onunla çünkü sürekli çalışıyorum aynı hayatı paylaştığım için onunla gideceğim mecburen orda neler yaşayacağım kim bilir yine kimle samimiyet kuracak diye sinirlerim bozuluyor daha gitmeden ben istiyorum yaptıklarını görmezden geleyim ne olursa olsun hayatımı sadece eşime endeksleyip mutsuz olup üzülmeyeyim hayat devam ediyor çünkü .Çok yeni evliyim daha birbirimizin huylarını yeni yeni anlamaya başladık mesela ailesinin yanına gittiğimizde ki yakın oturuyorlar sürekli birkaç günde bir gidiyoruz benim ailem çok uzak 6 ayda bir görüyorum ailesinin yanına gidince annesinin sürekli eşimi övmesinden ve ailesinin tavırlarından falan eve gelince eşimden soğuyorum bu durumu nasıl aşacağım bilmiyorum kendimi eşim ve ailesi dışında bir hayata adamak istiyorum sürekli bunları düşünüp yıpranmak istemiyorum sanırım evlilik dört dörtlük sevgililik gibi yürüyen bir şey değil bu duruma ne zaman alışacağım bilmiyorum bunlarla yaşamayı öğrenmem lazım sizler de benimle aynı durumu yaşadınız mı sevgililik sonrası evlilik size garip geldi mi nasıl aştınız. zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
Es ailesinin cocugunu surekli ovme kismini belli bir noktadan sonra duymuyorsunuz zaten.
Benim esimin ailesi de cok yakinda oturuyor. Haftada bir ya gideriz ya gitmeyiz. Bence bu kadar gidip gelmeye gerek yok. Neden surekli oradasiniz?
Esinizle neden baska kadinlarla samimiyet kurup sizi yalniz biraktigi konusunu konustunuz mu? Belki farkinda degildir, tepkinizi gordukten sonra daha dikkatli davranir
Sürekli gidip gelme konusunu konusucam artık sanırım bende katlanamıyorum artık. konustuk ama sanırım yapısı böyle ne kadar dikkat ediyor bilmiyorum işyerinde naptığını göremiyorum çünkü
Sürekli gidip gelme konusunu konusucam artık sanırım bende katlanamıyorum artık. konustuk ama sanırım yapısı böyle ne kadar dikkat ediyor bilmiyorum işyerinde naptığını göremiyorum çünkü
ya o davranışlarını bırakacak ya da ben duyarsızlaşıp görmezden gelip kendimi yormadan hayatıma devam edeceğim ya da sürekli telkinlerle buraya gel oraya gitme şunla konuşma gibi uyaracağım annesi gibi bu durumda çok can sıkıcı...