sadece içimi dökmek istedim:(

aysel_dnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2010
7
0
36
İstanbul
Merhaba:) bu yazıcaklarım aslında başka konuları kapsıyo ama ben hepsinin çözümünü biliyorum yani sadece içimi dökmek istedim size.Kimseye anlatamıyorum zaten anlatıcak pek arkadaşımda yok.Sorun çok çirkin olmam yani çok şükür sakat deilim bi kusurum yok bunlara şükrediyorum ama sonuçta insanız işte üzülmeden yapamıyorum:( kilolarım en büyük sorun zaten hadi kilolarım gitti diyelim her yerim çatlak onlarda gitsin her yeriim tüy,kıll:'(( bi insanın her yerindemi tüy olur bide çok beyazım görünüyolar ağda yaparken ağlıyorum resmen al al bitmiyo bide batık her yerim kollarımı alıyodum onlar bile pürüzlü olmaya başladı.Kollarımın üstleride pütür pütür yani sonuç olarak iğrencim aynaya baktığımda midem bulanıyor:( yazdklarınızı uygulamaya çalışıyorum ama hangi birini yapiyim hiçbir yerim güzel değil.Sadece anlatıp rahatlamak istedim kızmayın lütfen:(okuduğunuz için teşekkürederim. bilmiyorumkismile :çok üzgünüm:

Canım kiloları kararlı bir şekilde diyete girerek çatlakları iyi bir çatlak kremini sabırla kullanarak kıllarıda lazer epilasyonla hallederek ömür boyu kurtulabilirsin dert ettiğin bu olsun niye üzüyosun kendini delimisin eminim çok güzelsindir her kadın güzeldir ... opuyorumnanaktan
Aynaya baktıgımda üzülüyorum demişsin hafif makyajla kendini daha iyi hissedersin yada yaptıgında kendini iyi hissettirecek bişyler vardır mıutlaka her bayan gibi ( begendiğin kıyafetleri giymek, imaj değişikliği, makyaj cilt bakımı saç şeklini rengini değiştirme v.s ) bunları dene istersen iyi geliyo vallahi değişiklik ... Şeniz

öncelikle doktora bir uzmana gidip hormon tahlili yaptırdın mı?

belki bu sorunların hormoneldir. ve tedavisi olunca herşey yoluna girecektir.

Allah çözümsüz dert vermesin canım bunlar kolay şeyler.

Son düzenleme:
çirkin değilsinizdir de.çevrenizdekiler,sürekli size bunu hissettiriyorlarsa,siz de çaresiz kabullenmişsinizdir artık,çözümünün olduğunu bile bile.bu da gayet normal.ancak,arkadaşların da dediği gibi her şeyi tersine çevirebilirsiniz.

balık etli bir hatunum,bazen kendimi şempazelere bile benzetiyorumkaydirigubbakcemile3 bu anlattıkların hemen hemen herkeste olan şeyler..Allah dermansız dert vermesin..bende bir zaman çok takıp kendimi harap etmiştim ama sadece yine sana zaarı oluyor emin ol..mutlaka güzelsindir,sadece kendini keşfetmemiş bir bayan hala güzel olmadığını düşünür..bence bu olumsuz düşüncelerinden sıyrıl ve kendini keşfetkaydirigubbakcemile4...bu yazdıkların aşılmayacak durumlar değil..

Kendini nasıl gördüğün önemli olan. Başkaları eğer sana böyle hissettirdiyse takma onları. Sürekli çirkinim diye düşünme mutlakaki güzelsindir çirkin taraflarını değil güzel taraflarını düşün onları ortaya çıkar herşey dış güzellik değildir hem ..:) ama eğer kilo ve tüy problemin çok fazlaysada bi doktora görün cnm üzme kendini :)

merhaba canım,öncelikle gerçekten bir hormon testi yaptırmalısın bu tüyler için.çünkü hormonlarla alakalı bir durum bu.kendimden biliyorum.bende yaptırmıştım bu testten.bir şey çıkmadı bende ama,belki sende olabilir.tedaviyle bundan kurtulabilirsn.azimli istekli oluncada kilolarından kurtulmak çok kolay..hem kilolu insanların yüzleri ne kadarda şirin ve sempatik,bence sende öylesin mutlaka..giyim tarzını değiştirip saç rengini şeklini değiştirip kendini daha mutlu hissedebilirin.mesela herzaman yaptığın saç şeklini değiştir.sağ tarafa ayırıyorsan saçını,sol tarafa ayır bu sefer,bu bile insanın kendisini değişik hissetmesine yetiyo..her kadın gerçekten güzeldir.önemli olan güzel yerlerimizi ön plana atıp,daha az beğendiğimiz yönlerimizi kapatmak..bu yüzden canını sıkma lütfen.en önemlisi sağlığın sıhhatin yerinde..kendinde ufak tefek değişiklikler yap bak nasıl mutlu hissetceksin kendini..sevgiylee ;)

Son düzenleme:
aa ne kadar ayıp bakiim öyle bunlara üzülmek. cık cık cık. arkadaşım herkes heykel gibi doğmuyor ama caddelere baksan her yer çekici kadın kaynıyor. hepsi çok mu güzel sanki. makyajıydı, zayıflığıydı, elbisesiydi, saç boyasıydı derken afet olup çıkıyolar.

kıl dediğin ne alırsın gider;)

çatlak biraz zor bi mevzu bende de çok var tam geçmese de hafifletici görüntü sağlanacak metodlar var,

kilo dersen al aşağıda çizelgem var domur domur geziyodum ben de yıllardır:) ama dikkatli bakarsan halledebildiğimi de görürsün;

dikkatimi çeken şu, yüzünde her hangi bi yerden bahsetmemişsin, işte kepçeyim, burnum şöyle gibi. bu da bana çirkin hissetmenin sebebinin esasen başka şeyler olduğunu düşündürdü?

Tüy sorunu hormonlarla alakalı olabilir canım bir test yaptırmanı öneririm...
Kendinle barışık olmaya çalış, hepsinin çözümü var biliyorsun a.s.

Allah'ın yarattığı hiçbir şey çirkin olamaz.
Anlattıklarının hepsi düzeltilebilecek şeyler.
Kaldı ki güzellik bunlara bağlı bir şey değil, güzellik hissetmeyle alakalı.
Ama bunlara çözüm bulunca güzel olacağını hissediyorsan tek tek tüm sorunları masaya yatırıp çöz.
Karanlığa küfredeceğine bir mum yak yerimseniben

Ben çirkin kadın olduğuna inanmıyorum canım.. Sadece bakımsız-bakımlı olarak ayırabiliriz. Senin bahsettiğin sorunlarının hiçbirisi de çözümsüz değil.. Arkadaşların dediği gibi öncelikle bir hormon tahlili yaptır. Sonrasında kolların için lazer düşünebilirsin..

bence azimle bunların hepsinin üstesinden gelebilirsin önce kendinin buna inanman ve gerçekten istemen lazım ama anladığım kadarıyla ne kadar hoşnut olmasanda sen bunu kabullenmişşin demişşin ya sorunlarımın cevabını biliyorum diye ee neden uygulamıyorsun kendinin bunu haketmeyeceğini mi düşünüyorsun bence kendine güven tamam mı afet olmana da gerek yok kendini güzel hissetmen için

Hepinize çook teşekkürederim ilgilendiğiniz için yorum yazdığınız için çok mutlu oldum :çok üzgünüm: Ya giyinikken biraz daha mutluyum kıyaftetlerimi ona göre seçiyorum mesela kilomu kapatan şeyler giyiyorum ama işte yaz geldi kolsuz bişey giymek istemiyorum kollarımın pütüründen hatta kollarımda bile küçük küçük çatlak var daha 18 yaşındayım göbeğimi görseniz hamile kalmış gibi belkide daha fazladır kocaman çatlaklar.Bide hormon testi için ,sorun orda ben utanıyorum bi yerimi açamam doktora:( Ben şimdi yurtta kalıyorum kaç tane kız var burda bitanesinin cildi benim gibi değil :çok üzgünüm: Mesela işte lazer epilasyona gitmek istiyorum ama ben bu kilolarımla hiçbir yerimi açamam ki kuaförde bile utanıyorum şimdi diceksiniz armut piş ağzıma düş diyosun haklısınız ben umutsuz vakayım :çok üzgünüm:

Hepimiz farklı farklıyız.Maalesef dünyada güzel-çirkin ayırımı var.Tamamen şans.Güzel ya da çirkin olmak.Güzel olmak hayatı kolaylaştırıyor doğru. Sanıyorum güzel olmak senin için çok önemli. Bu bakış açın bu şekilde devam ettiğin müddetçe, kendinden uzaklaşır kendini sevmemeye başlarsın.Kendini sevmeyen insan kimseyi sevmez.Olumlu özelliklerini düşün,onları öne çıkartmaya çalış,onları daha da geliştir. Onlarla dünya da bir yer edinmeye çalış.Güzellik gelip geçici derlerya çok doğru.Muhabbet,hoşgörü,iyimserlik bunlar daha kalıcı izler bırakır insanlarda.

yok hayır güzellik benim için önemli deil tam tersine bu düşünceyede karşıyım ya sorun sadece cildimle ilgili ve sevgilim var yani koluma değmesine bile izin vermiyorum çirkinim derken bu anlamda söyledim bilmiyorumkismile

Güzellik göreceli bir durum. Sen böyle düşünür, kendini kapatırsan, kimsenin seni güzel görmesinin bir anlamı olmaz. Birşeyler önce senin bakışına göre değişir.

Anlattığını sorunlar çözülmeyecek gibi durmuyor. Çözümü olan birşey içinde hayata küsmenin anlamı yok. Bak ne güzel kendin yazmışsın, sevgilin varmış ve şükredeceğinde birsürü şey.

Bu bahsettiğin şeyler her bayan için geçerli, sen de biraz fazla olabilir (birçok bayanda da bu vardır), senin sadece biraz daha fazla uğraşmanı gerektirir o kadar. Güzellik bununla ölçülü değil fıstık.

Kendini sev.

tüy sorunu için hormon testi eğer bişi çıkmazsa lazer yaptırabilirsin cnm

kilo için de kilo verme yontemlerine bak okii

çirkinim ne demek hiç sanmıyorum cirkin oldugunu
sana öyle gelıyor bence takıntılar yuzunden

bunları çözelim önce ;)

Back
X