sadece içimi dökmek istiyorum

icimidokmekicinactim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2021
7
2
1
Şehir dışı dönüşü arabada patronumun tacizine uğradım arabada yalnız değildik diğerleri görmediğini duymadığını söyledi ama patronum bana dokundu bacaklarıma gövdeme mutlaka görmüşlerdir kendimi iğrenç hissediyorum kimse bana inanmadı kafamdan atamıyorum çok iğrenç bir şey

Çok geçmiş olsun. Patronunuz hakkında yaptırımda bulunmanızı çok isterdim ancak arabadakiler sırf işlerinden olmamak için patronunuzun lehine ifade verirlerse, patronunuz size iftiradan dava açabilir. O işi bırakıp, sırf korktukları için susan o insanların yüzüne tükürmekten başka çare yok gibi. Umarım bu olayı çabuk atlatabilirsiniz. Çok üzüldüm...

kımse ınanmıyor dedınız ya
ınsanların ınanması sart degıl sız ne yasadıgınızı bılıyorsunuz
benıde patronum tacız etmıstı oradakı calısan kız cok ısrar ettı neden boyle kapıyı carpıp cıktın ne olduysa soyle bak bende burada calısan bırıyım bende bıleyım dıye ısrar edınce tacıze ugradıgımı soyledım
ne oldugunu sordu nasıl oldugunu anlattım
ve bana ınanmadı
sonra ogrendım kı oda ısten cıkmıs benzer sekılde

patron sapıksa sadece sıze yapmıyor yanı
ayrıca sızın bır sucunuz yok dedıgım gıbı kımseye ınandırmak zorunda da degılsınız

gecmıs olsun

İşten ayrıldım bu arada ama mümkün değil kafamdan çıkmıyor ne yapacağımı bilmiyorum

Keşke olay olurken tepki verip sesinizi yükseltip arabadan inmek istediğinizi söyleseydiniz ama böyle durumlarda insan şoka girip donup kalabiliyor tekrar geçmiş olsun.

Ben anlatınca o öyle şey yapmaz dediler sen iftira atıyorsun dediler arabadakiler biz görmedik duymadık dedi ama biz arkada oturuyorduk görmedilerse bile duymuşlardı çünkü çok iğrenç şeyler de söyledi bana affedersiniz vücut ölçülerimi sordu kalçan muhteşem falan dedi ve dokundu her yerimi
Çok midem bulanıyor kendimden çok kötü hissediyorum kendimi anlatabileceğim kimse yok aileme bile söyleyemedim çünkü beni yalanladı çalışanlar
Başka işe girip çalışmam gerekiyor ama çok korkuyorum

Asla yargılamak için sormuyorum, sakın öyle anlamayın ama hem iğrenç şeyler söylemiş hem her yerinizi ellemiş, neden tepki vermediniz? Hani ilk harekette insan şok olur, donar kalır ama adam sürdürmüş. Keşke kendinize gelip haddini bildirseydiniz.
Ne denir ki, keşke yaptırımda bulunabilseniz. Kahrolsun pislik.

Hemen indim arabadan taksiye bindim çok korktum çok ağladım ertesi gün de çıkışını istedim işten
Elimde somut kanıt yok diye şikayetçi de olamam dava da açamam bu olay 2 hafta önce oldu hala kendime gelemedim

Öncelikle geçmiş olsun sakin bunun için kendini suçlama bu karşındakinin pisliği sana tavsiyem bı psikologdan destek alman yönünde

Bende psikolojik destek almanızı tavsiye ederim. Çok çirkin bir olay sizin adınıza üzüldüm
Sessiz kalıp üç maymunu oynayanlara da yazıklar olsun . Kadının beyanı esas olabilir bir avukattan da yardım alabilirsiniz.

Bu konuya yazdığım 3. yorum olacak ama bu konuda benim de merak ettiğim bir şey var. Kadının beyanı esastır evet ama daha çok somut delil bulunamayan olaylarda sanki kadın beyanı delil olarak kabul ediliyor gibi algılıyorum ben. Yani burada 2 kişi var kadının beyanı ile ters yönde ifade verip patronu aklayacak. Cinsel saldırı olmadığı için maalesef somut bir delil de yok. Böyle bir durumda haklıyı haksızı ayıramayacakları için kadın beyanı esas alınmıyor olabilir mi? Bir avukat arkadaş bilgilendirse keşke.

Görmüş duymuşlardır da işlerine gelmemiş 3 maymunu oynamışlar. Bela okumak istemiyorum ama bazıları hak ediyor , hak edene hakkını vermek lazım.

Çok güzel günleriniz, çok güzel yeni bir işiniz olsun inşallah ve güzel iyi insanlarla karşılaşın

Anında tepki verip rezil etmeliydiniz. Herkes o pis herifin ne yaptığını duymalıydı.

Ellenmenize değil de birilerinin görmüş olmasına üzülmüşsünüz sanki

Anında tepki verip rezil etmeliydiniz. Herkes o pis herifin ne yaptığını duymalıydı.

Ellenmenize değil de birilerinin görmüş olmasına üzülmüşsünüz sanki
Gören kişilerin iftira attığımı söyleyip çalıştığım yerdeki herkesin o öyle biri değil sen yalancısın iftiracısın diye patronu savunmasına üzüldüm
Sözlü tacizlerini hayır istemiyorum bana bunları sormayın konuşmak istemiyorum diyerek savuşturmaya çalıştım madem arabadakiler beni iftirayla itham ediyor onun bana ellemeden hemen önce dediklerini de mi duymamışlar madem diye düşünüp üzülüyorum
Dediğim gibi sadece içimi dökmek için anonim bir hesapla buraya yazdım belki teselli duygusal destek alabilirim diyeysi çünkü gerçekten çok kötü hissediyorum ellensiğimi başkası gördü diye dert edecek olsam zaten taciz edildiğim konusunu buraya yazmam

Aslında size yapılanları, birilerinin görmesine ihtiyacınız yoktu. Keşke sözlü taciz ve ardından devam eden dokunsal tacize sessiz kalmayıp rezil etseydiniz. Sizin korkacak birşeyiniz yok.

Şu durumda işten ayrılıp terapi almanız mantıklı, o ahlaksız herif de Allah'ından bulsun.

İşten ayrıldım ve dün erkek arkadaşımın desteğiyle de terapiye başladım
Asıl üzüldüğün konu ben hemen arabadan inip ne yapacağım diye düşündükten sonraki gün çalıştığım yere gidip müdür yardımcısına durumu anlattığımda arabada bizimle olan diğerlerinin sözüne inanıp benim yalan söylediğime kanaat getirilmesi
çünkü bana bunu yapan kişiye yaptırım uygulanmadı dava açarsan kimse sana inanmaz dendi uyduruyorsun dendi patronum da pişkin pişkin güldü ben seni taciz etmedim etsem diğerleri görürdü dedi
malesef iğrenç insanlar arasında çalışıyormuşum malesef paramı helal yolla kazanmak istediğim için bu şekilde suistemal edildim
gerçekten psikolojim alt üst oldu

Boşver, hepsini Allah'a havale et.

Eden ettiğini bulur elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…