Bugün dertliyim. Bugün içim sıkkın.. Bugün dünya karanlık..
Oysa çok daha ağır zamanlar atlattım kapkaranlık iken herşey, ben duama inancıma Rabbimin beni koruyacağına inandım.
Herşeye herşeye gülüp geçtim, değişir dedim, düzelir dedim.
Öyle zor bir duruma düşecekken - size iftira atan bir insanla aynı ortamda çalışacağınızı düşünün ve o insanın asla susmayacağını, size saldıracağını biliyorsunuz. Hiç birşey yapmadım aylarca sadece bekledim, cvsi elime teslim edildi düşünün, görünce içim ürperiyordu. Hepsini aştım, yaptığı herşey kendine döndü ve benim varlığımdan dolayı işe alınmadı hayatı tepetaklak oldu yine üzüldüm dua ettim ztn hep öyle istedim benden uzak olsun olabildiğince yeterki benden kat kat iyi olsun ama uzak olsun tek kötü bişey demedim.
Hepsini aştım ben kendi kendime aylarca Rabbime anlattım derdimi, tam herşey bitti dedim kötü günler geçti.
Şimdi o günlerin devamı niteliğinde olaylar peşimi bırakmıyor. aynen o iftira atılan zamanlardaki işleri yapıyorum 5 dk durup dinlenecek vaktim yok ve 30 mart seçimlerine kdr yağmurda su yok. gözümde yaşlar zor duruyor.
Fakat yarısı bugüne aitse yarısı geçmişteki korkularım önyargılarım..
Nasıl yapıcam ben, nasıl kendimi oyalayacağım.
Haksız yere kendimide başkalarınıda yemeyi nasıl bırakacağım.
Nasıl iç huzurumu geri kazanacağım..
Tıpkı bir jenga gibi herşey bir anda dağılmak üzere.
Seçimden sonra kaçıp gitmek mi, emek verdiğim herşeyi silmek mi doğru olan.
Ailem gibi burası, hatta son zamanlarda ailemden öte.. hayatta unutamam burda yaşadıklarımı paylaştıklarımı. İlmek ilmek mucize yaşadım burda ben.
Yaş 26 en güzel zamanlar.. Şimdi nasıl en başa döneyim..
Seçimle herşey güzel olacak derken şimdi tamamen kopmak mı burdan beni bekleyen..
Belkide burda okuyanların ufacık bir duasıdır beni selamete çıkaracak olan..
Dua edin bize olurmu..
Dua edin o kdr ihtiyacım varki..
Ben her olay karşısında dağılacakmıyım hemen, önyargılara boş konuşmalara kapılıp gidecekmiyim ne oluyor böyle..
Dua edin nolur..