• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece içimi dökmek ve bir akıl fikir almak istedim

O umutsuzluğa düşmek durumunu bolca yaşamış biri olarak nasıl zor alt edildiğini bilirim. Ama sonuçta alt edilebilen bir şey mi? Evet. Bu yüzden pes etme. Bu yaşında bu olanlara rağmen ayaktasın. Bü yüzden ben halledebilecegine inanıyorum.
Teşekkür ederim inancınız için. Inşallah halledebilirim ve burda bu sefer güzel şeyler yazmak nasip olur

Niye korunmadin? Yazık değil mi sana, ya hamileysen doğacak çocuğa. Ah ah hata ustune hata, sen de haklısın, baba baba olmayınca.
Maalesef çok üzgünüm 😔 bi kaza oldu tüm hayatım pişmanlıklarla dolu. Hep yalnız kaldım bilmiyorum hep arkamda biri olsun istedim ama bir aile uğruna çok hata yaptım

Maalesef çok üzgünüm 😔 bi kaza oldu tüm hayatım pişmanlıklarla dolu. Hep yalnız kaldım bilmiyorum hep arkamda biri olsun istedim ama bir aile uğruna çok hata yaptım
Senin Şu anda üniversitede bir yandan okuyup diger yandan arkadaslarinla gezip eglenme yasin. Adamdan ayrıl, tehdit ederse etsin, çocuğu da aldırmak zorundasın, bir anne olarak bunu hiç söylemek istemem ama mecbursun, bu kadar yükün altından kalkamazsın, mümkün değil. Hem ise gir, hem açıktan oku, emin ol hepsini aşacaksın, bu duruma razı gelirsen felaket silsilesi peşini bırakmaz.

Senin Şu anda üniversitede bir yandan okuyup diger yandan arkadaslarinla gezip eglenme yasin. Adamdan ayrıl, tehdit ederse etsin, çocuğu da aldırmak zorundasın, bir anne olarak bunu hiç söylemek istemem ama mecbursun, bu kadar yükün altından kalkamazsın, mümkün değil. Hem ise gir, hem açıktan oku, emin ol hepsini aşacaksın, bu duruma razı gelirsen felaket silsilesi peşini bırakmaz.
Evet şu anda kalkamıyorum artık. Çok yoruldum ne iş bulabildim aylarca ne annem ne babam oldu ne evim hiçbirşey.. teşekkür ederim yorumunuz için yine iş arayisina girdim ınşallah kısa sürede bulurum

Daha gencecik daha yolun başındasın gecmii seni bırakmıyorsa sen geçmişini çöpe atmalısın gelecege dair hedefler koyup önüne bakmalısın sana da hak veriyorum baba sevgisi görmedigin için sevgiyi yanlıs yollarda aramıssın ama suanki sevgilinden hemen ayrılman lazım kendi gelecegini yakma hiçolmazsa elinde gül gibi meslek var Allah yar ve yardımcın olsun

Test yaptınız mı acaba. İnşallah negatif çıkmıştır. Rabbim yardımcınız olsun sıkıntılarınızı gidersin. Dua edin rabbim yardım edecektir.

Bak ablacım işkura başvur onlar sana yardımcı olur , ne annen normal ne baban o aileden uzaklaşman lazım bir an önce . daha fazla yıpranmadan kendini kurtarmaya bak

Back
X