Gebeliğe Hazırlık Sadece iki gün adetin üzerine hamile kalına bilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Meltemin ogluslari

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2021
64
56
3
32
Sevgili bayanlar Şubat ayında 2 gün adet oldum azar azar geldi pek bişey anlamadım yani Dr randevum vardı onun için gittim doktorum sıkıntı yok dedi gününe olmuşsun zaten dedi ve Dr gitmezden bir gece önce sancilandim adet sancısı gibi idrarımı yaparken sol tarfimdan birşey koptu gibi oldu doktoruma bunu ilettim ultrasondan baktı yumurtan çatlamış dedi ama sormak istediğim adet bittikten sonra 14. gün ve 16. gün yumurtalar catliyormus normalde benimki sizce neden erken çatlamış olabilir ve de aranızda bunu yaşayıp hamiş kalanlar oldu mu ben şimdi hangi yumurtlamayı takip edicem hiç bir fikrim yok doktorum catlamis dediğinde 3 gün çok önemli dedi birliktelik yaşadık ama 14 gün test yaptım negatif kafam çok karışık yardımcı olursanız coook mutlu olurum şimdiden teşekkürler

Bende kan testine gidim dediğim sabah adet oldum, normalde 25-26 günde adet olurum bu sefer 28 günde oldum bu ay çok heveslenmiştim hamileyim diye ama olmadı, 2 gün adet oldum sizin gibi ve hala hevesleniyorum sanki dün akşam üzeri test yaptım genede nolur nolmaz diye kuruma çizgisi belirmiş gene ama pembelik yok bi çizgi var sadece kuruma çizgisi gibi. Siz kafanıza takmayın aklınızdan hamileliği çıkarin yani olursa olur olmazsa olmaz kafasında olun, test yapın ama genede ya gene yok diye kafanıza takmayın. Bide adetinize yakın test yapın çünkü idrarda belli olması uzun sürüyor diye biliyorum, önce kanda belli oluyormuş zaten, siz adet gününüz gelmeden test yapmayın bence çıkmıyor çünkü, kuruma çizgileri oluşuyor insan hevesleniyor ister istemez

Adet oldum zaten bu ay nisana kaldı umutlar artık bide ben 2 gün adet oluyorum 3. Gün leke sadece böyle oldunuz mu hiç yada olan var mı acaba Nisan'da son günleri yaparım ya dediğiniz gibi insan hevesleniyo umarım kalbimizde ki olur hayırlısıyla

Benim normalde 3 gün tam sürer, sonra 1 gün ara verir 1 gün daha olurum, hep böyle oluyordum önceden, bu sefer 2 gün tam oldum sonra 2 gün leke leke oldum ama hamile değilimhep hevesleniyorum ama olmuyor hayırlısı böyleymiş, artık yaza inşallah

Bir yandan
Bir yandanda iyi oluyor aslında benim için, kilo verip öyle hamile kalmak istiyorum yoksa biraz daha kilo alsam kendimi kaldıramam65 kiloyum boyum 153, aslında kilomu göstermiyorum etim sıkı falan ama hamilelikte çok kilo alınıyor o yüzden en azından 58 olmadan hamile kalmak istemiyorum

Bende 55 kilo 160 boy ama kemik yapım çok ince zayıfım yani hamilelikte de 5 kilo en fazla 7 alirim

Bende 55 kilo 160 boy ama kemik yapım çok ince zayıfım yani hamilelikte de 5 kilo en fazla 7 alirim
Ay ne güzel yaaben çok merak ediyorum nasıl olacağımi, minnoş anne olmak istiyorum, 58e falan düşsem diyorum toplamdada 10 kilo alsam 68 gayet güzel bi kilo çabukta veririm, ama işte ben biraz obur bi insan olduğum için seviyorum yemeyi

Valla senin ki çok daha iyi boşver sağlıklı bir şekilde olsunda hayırlısıyla iş kilo almaya vermeye kalsın inşallah rabbim kalbimizdeki güzellikleri hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin inşallah

Sizce var mı beklenen bat 17 mayis yumurtlama dönemi öncesini o günü ve sonraki gunleri değerlendirdim yumurtlama dönemi sonrasi 2 3 gün regl sancısı gibi sancım oldu sonra hafif hafif kasıklarımda ağrı oldu onun dışında her gün denicek kadar baş dönmem oldu anlık sonra kendiliğinden geçti reglime 6 gün var test yaptım bu şekilde çıktı umitlenmek istemiyorum adetlerim duzenlidir 28 29 günde bir olurum arada olan beyaz akıntım var bazen su gibi bazen yoğun regl olucagim zaman göğüs hassasiyetim sivilcelenmem olur normalde 10 gün oncesindenn baslar bu sefer hiç öyle şeylerin olmadi ne göğüs ağrısı ne de sivilce yardimci olup görüşlerinizi bildirirseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim Allah başta bana sonra isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…