Sadece ilaç Fiyatlarını öğrenmek istiyorum

iki kere aşılama olduğu için herhangi bir devlet hastanesinde mesela etlik zübeyde hanım, yada şehir hastanesinde , yada gatada raporunuz çıkar. Özellerde ise bahçeci de , gürkan tüp bebek merkezi, ankara tüp bebek merkezi buralarda yine rapor geçiyor. Ama özellerde yine merkeze fazla fiyat veriliyor ben şansımı şehir hastanesinde kullandım, iğnelere 600 tl, transfer toplamaya 800-900 civarı ödedim. Bahçeci raporluda merkeze sanırım 7000 tl civarı veriliyor iğneler hariç baya zaman oldu aklımda değil fiyatı. 3 kere deneme yaparak kullanabilirsiniz raporu.
* yaş kriteri var rapor çıkması için. 23 yaşından büyük , 41 yaşından gün almamış olmak.
Teşekkürler. Aşılamayı Hacettepe De yaptırdım raporu da ordan alabilirim galiba

Aynı doktora devam ediyorsanız zaten doktorunuz size tüpe geçelim diyecektir evlilik şartı vs tutuyor rapor alabilirsiniz.
Başka hastanede yaptırıp doktor degistirceksiniz bi sorun soruşturun detayını bilmiyorum o konuda ben hep.ayni doktoruma devam ettim
Evet doktorum ikinci tutmazsa tüp bebek deneyeceğiz dedi ama o zaman ben istemedim aşılama beni çok yormuştu

Evet doktorum ikinci tutmazsa tüp bebek deneyeceğiz dedi ama o zaman ben istemedim aşılama beni çok yormuştu
Ben de direk tüp istemiştim ama doktorum ilk önce aşılama yapalım dedi ve doktoruma güvenerek devam ettim iyiki etmişim gerçekten çok cok ıyi bi doktor ilgili güvenilir istanbul dışında olsaydınız gözüm kapalı doktorumu önerirdim:)

Arkadaşlar merhaba 4 yıldır çocuk istiyoruz iki defa aşılama denedik ama olmadı. Şimdi de tüp bebek istiyoruz dr Şükran çakmak işe görüştüm tüp bebek fiyatını söyledi fakat içinde ilaç parası yok. İlaçlar hakkında hiç bileğim yok tüp bebek yaptıranlar yardımcı olabilir mi. Aldığınız ilaçlar aşağı yukarı ne kadar tutmuştu.
Kullanılacak doza göre değişiyor. Devlet desteği alabilirsiniz koşullarınız tutarsa. Bazı doktor çok pahalı ilaç yazıyor vb. Benim öncekinde 6.000 tutmuştu. Bu sefer 2.000 bile tutmadı

Arkadaşlar merhaba 4 yıldır çocuk istiyoruz iki defa aşılama denedik ama olmadı. Şimdi de tüp bebek istiyoruz dr Şükran çakmak işe görüştüm tüp bebek fiyatını söyledi fakat içinde ilaç parası yok. İlaçlar hakkında hiç bileğim yok tüp bebek yaptıranlar yardımcı olabilir mi. Aldığınız ilaçlar aşağı yukarı ne kadar tutmuştu.
Raporsuz 5000 bin civarı

Bir sorum olacaktı. Verilen ilaçları biz kendımız herhangi bir eczaneden temin edebiliyormuyuz?

Gata raporsuz tüp bebeğe 3750 dedi ama ilaçlar hariç. Bu ilaçlar ne kadar tutuyor; net bir şekilde sadece ilaç fiyatını bilen söyleyebilir mi, teşekkürler. Bir de tüp bebek illa ki tutuyor mu, tutmama ihtimali de var mı?

iki kere aşılama olduğu için herhangi bir devlet hastanesinde mesela etlik zübeyde hanım, yada şehir hastanesinde , yada gatada raporunuz çıkar. Özellerde ise bahçeci de , gürkan tüp bebek merkezi, ankara tüp bebek merkezi buralarda yine rapor geçiyor. Ama özellerde yine merkeze fazla fiyat veriliyor ben şansımı şehir hastanesinde kullandım, iğnelere 600 tl, transfer toplamaya 800-900 civarı ödedim. Bahçeci raporluda merkeze sanırım 7000 tl civarı veriliyor iğneler hariç baya zaman oldu aklımda değil fiyatı. 3 kere deneme yaparak kullanabilirsiniz raporu.
* yaş kriteri var rapor çıkması için. 23 yaşından büyük , 41 yaşından gün almamış olmak.
Bu dediginiz ilaç fiyatlari raporlu olanlar için mi, yoksa standart mi? Yani ilaç fiyatlari da raporlu raporsuz olarak farklılık gösteriyor mu?

Herkese merhaba. Ben 2 başarısız denemeden sonra tekrar tedaviye başladım. Hayırlısıysa olacak bakalım. Bir önceki tedavimden kalan ilaçlarım var indirimli satmak istiyorum. Boşa gitmesin istiyorum. Menopur 75ml.

Herkese merhaba. Ben 2 başarısız denemeden sonra tekrar tedaviye başladım. Hayırlısıysa olacak bakalım. Bir önceki tedavimden kalan ilaçlarım var indirimli satmak istiyorum. Boşa gitmesin istiyorum. Menopur 75ml.
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️Bilmiyordum satış yasakmış ya lütfen mesajımı ciddiye almayın.

Back
X