Sadece iyi anlaşan iki arkadaşken herşey değişti..

Gms

ßitqin Hatun
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
254
0
46
İstanbul
Kızlar bunu düşünürken kendinizi benim Yerime koyarak düşünmenizi istiyorum..?
düşünün biri var ama çıkmanız imkansız engeller var zaten siz uzun süredir sadece iyi anlaşan 2 insansınız ama 1 haftada herşey degişiyr..2mizde ayrı şehirlerde okuyoruz o benim yanıma gelir ben onun yanına giderim..yani hep yaptıgımız şeyler..ben eski erkek arkadaşımı anlatırım o bana destek verirdi dinlerdi çözüm bulurdu..son zamanlarda o konu olunca konuyu degiştirmeye başladı..suratı asılmaya başladı..yine okudugu o şehre gittim..olmaması gereken şeyler oldu sonra geldi aglayarak özür diledi sen benim için çok degerlisn asla tekrarlamıcam dedi..ertesi gün yine aynı şey..bu sfer ters tepki verdim küstüm uyudum..sabah erkenden kalkmış ben uyanmadan süper bi kahvaltı sevdigim şeyler ve bir gül almış yatagıma getirdi kahvaltıyı..o gün üstüme titredi bir sürü süpriz falan bütün gün gezdik birden elimi tuttu ve bütün gün 1 saniye bile bırakmadı bunu çok görme bana dedi..1 hafta böyle devam etti her gün suprizler ve her akşam sadece seni seviyorum diyip uyudu..ama bu lafı arkadaşkende derdi ama bu sefer öle demedi sen herşeyimsin falanda eklendi..ben eve geldim hergünün her dksı telefonda ya msj çekti ya aradı durmadan seni çok özledim dayanamıyorum dedi..
Son olarak bir uludag turuna kaydımızı yaptırmış daha cevap vermedim..ne diycegimi Napagımı bilmiyorum..ona asla o gözle bakmadım..bakamam..ama ??? Napcammmmm????????

Sen o insana ne hissediyorsan ona göre davranmalısın. Ona karşı yüreğinde ufakda olsa çarpıntı varsa neden olmasın. Ama ben asla ona karşı öyle düşünemem diyorsan,kimseye umut verme derim.

şöyle söliyim..asla olmayız derim sorsalar çünkü onun kız kriterLerini biLiorum benle alakası yok benimde erkek krtiterim onla alakası yok ama garip bi çekim var..acaba aşırınında aşırı ilgisimi beni çekiyor..

Hayır 1 yıldır en iyi anLaştıgım insan kısa bi süre kuzenimle çıktı sonra biz arkadaş olduk onlar ayrıldı ama bizim arkadaşlıgımız sürdü ikimizde ayrı şehirlerde okuyoruz ama sürekli o bana gelir bende ona giderim..ilk defa böyle birşey yaşandı..

Kriter dediğin şey aşık olana kadar canım:1: Bi aşık ol kriter falan kalmıyor...O çekim dediğin şey karşılıklı ki böyle olmuş her şey. Bence iyice düşün,adım attığın an her şey farklı olacak. Kendinio kişiyle olmaya hazır hissetmesen bile onu bi hayalle...Bakalım kafanda kendini onunla yan ayana getirebilecekmisin:34:

şöyle söliyim..asla olmayız derim sorsalar çünkü onun kız kriterlerini biliorum benle alakası yok benimde erkek krtiterim onla alakası yok ama garip bi çekim var..acaba aşırınında aşırı ilgisimi beni çekiyor..

kriterler farklı olabilir.aşkın nerden geleceği belli olmaz.birde biz bayanlar ilgiden hoşlanırız.belkide ilgisi çekti.ama sende hoşlanmasan rahatsız olurdun uzaklaşmak isterdin.ama hoşuna gidiyorsa sendede birşeyler olabilir...............

o geceden sonra teklif gelmedi kafam onada bozuldu zaten telefonda laf sıkıştırdı herşeyin çok qüzel olmasını istiyorum bilirsin sıradanlıgı sevmem dedi..kafanda soru işareti oldugunu biliyorum ama ben senin mutlu olman için ugraşıyorum dedi zamanı gelicek falan gibisinden laf etti..bende biraz soguk konuştum istersen şu dk şuracıkta sölerim bazı şeyleri dedi sakın sus dedim onu çokda iyi tanıyorum çok büyük bi suprizle teklif etceginden eminim sorun o zaman hayır diyemem işte bundan korkuyorum..bi kaç gün kendimden emin olmak için kendimden sogutmaya çalıştım daha saglıklı karar veriyim diye ama çok inatçı agladı ..agladıgına inanmazdım ama o gecede yanımda hıçkıra hıçkıra agladı özür dilerken ben küstüm uyudum kalktıgımda gözleri şişmişti..agladı ortalıgı ayaga kaldırdı bütün ailesi arkadaşları tek tek aradı..

öyle bir anda teklif etcekki hayır demek elimde olmıcak gibi hisediyorum..

Her şeyi akışına bırak...Hiç bir şeyden de çekinerek başlama. Sen de o insana karşı asla boş değilsin ki teklifin gelmeyişine kafan bozulmuş. O teklif geldiğinde içinden geçeni söyle. Muhtemelen evet olacaktır:34:

Her şeyi akışına bırak...Hiç bir şeyden de çekinerek başlama. Sen de o insana karşı asla boş değilsin ki teklifin gelmeyişine kafan bozulmuş. O teklif geldiğinde içinden geçeni söyle. Muhtemelen evet olacaktır:34:

yok o daha çok hani bizim grurumuzdan Kaynaklanan bişi hane kızlık grurumuz neden teklif etmedi amacı neydi gibisinden ama bunu gözüme batırmadı çünkü her gün supriz falan derken bu gözüme batmadı eve gelince dank etti :)
oda kendinden öyle bi eminki gelecek için hayel kuruyo plan yapıyo falan kendi kendine:) o büyük suprizi zaten mutlaka sölicem burda..:)

yok o daha çok hani bizim grurumuzdan Kaynaklanan bişi hane kızlık grurumuz neden teklif etmedi amacı neydi gibisinden ama bunu gözüme batırmadı çünkü her gün supriz falan derken bu gözüme batmadı eve gelince dank etti :)
oda kendinden öyle bi eminki gelecek için hayel kuruyo plan yapıyo falan kendi kendine:) o büyük suprizi zaten mutlaka sölicem burda..:)

Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz canım:34: Ne güzel bak sürprizde yapıyor desene:66:

Kuzeninizin bu durumdan haberi war mı ? İlerde , bu ikiniz içinde bir sorun yaratabilir mi acaba :44:

' Buna benzer bir konu okumuştum geçenlerde . İmkansız bir aşktı ; ama çok sewiyorduk diiyordu .
Tabii iş ciddiye binip aileler durumdan haberdar olunca , pek de hoş olmayan olaylar yaşamış arkadaş . '

Sakın yanlış anlamayın , sizin canınızı sıkmak değil niyetim . İlerde bir sıkıntı yaşamamanız için , şimdiden gerekli adımları atmanız gerektiğini düşünmekteyim :26:

Kuzeninizin bu durumdan haberi war mı ? İlerde , bu ikiniz içinde bir sorun yaratabilir mi acaba :44:

' Buna benzer bir konu okumuştum geçenlerde . İmkansız bir aşktı ; ama çok sewiyorduk diiyordu .
Tabii iş ciddiye binip aileler durumdan haberdar olunca , pek de hoş olmayan olaylar yaşamış arkadaş . '

Sakın yanlış anlamayın , sizin canınızı sıkmak değil niyetim . İlerde bir sıkıntı yaşamamanız için , şimdiden gerekli adımları atmanız gerektiğini düşünmekteyim :26:
aa evet o durum var bi de...

evet bunu ona çıtlattım zaten kendide Farkında herşekil yanındayım..asla bırakmam gibisinden laflar etti.. şuan kuzenim çok sevdigi biri Var yani ona baglı degildi öylesine çıktı gibi birşey ama yineden benim için tabiki sorun o benim kuzenim Canım Kanım..Rahatsız oLursa asla devam etmez ama işte..

Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz canım:34: Ne güzel bak sürprizde yapıyor desene:66:

SuprizLeri ünLü ya:)) sabah erkenden erken dedigim sabah 7 de dışarı çıkmış sevdigim şeyleri almış birde gül :) yatagıma kahvaltı hazırlayıp getirdi..o gece tv izlemişti çokta geç yattı ama kaLkmış:)

şehrin en güzel tepesine götürdü beni oysaki cafeye gitcektik öle demişti sonra 2 kadeh ve bir kırmızı şarap çıktı..:) ama yine teklif yok ortada:)

her geldiginde mutlaka ufak ama çok anlamlı bir hediye alır:) en son çakmak kaybederim hep ben çok anlamlı hoş bir çakmak aldı ve 2 günde kaybeden ben 2 haftadır kaybetmedim:)
bunlara bakarak teklif suprizini daha büyük bekliyorum:)

evet bunu ona çıtlattım zaten kendide Farkında herşekil yanındayım..asla bırakmam gibisinden laflar etti.. şuan kuzenim çok sevdigi biri Var yani ona baglı degildi öylesine çıktı gibi birşey ama yineden benim için tabiki sorun o benim kuzenim Canım Kanım..Rahatsız oLursa asla devam etmez ama işte..

Bence , ilk olarak kuzenine bu durumu açıkça söylemelisin . Onun aklında herhangi bir soru işareti kalmamalı , ilerde sorun yaratmamalı .

Ayrıca ; eğer gerçekten sewiyorsanız birbirinizi , eğer ki kuzeninde başkasına bağlı ve bu arkadaşınla herhangi bir duygusu kalmamışsa bence devam edebilirsiniz .

Gizli saklı , birilerini kandırarak , haince olmaması şartıyla ; iki insanın birbirini sewmesi we sırf başkaları aman üzülmesi diye de ayrılması bence mantıklı değil .

Hakkında hayılısı neyse o olsun canım :16:

Bence , ilk olarak kuzenine bu durumu açıkça söylemelisin . Onun aklında herhangi bir soru işareti kalmamalı , ilerde sorun yaratmamalı .

Ayrıca ; eğer gerçekten sewiyorsanız birbirinizi , eğer ki kuzeninde başkasına bağlı ve bu arkadaşınla herhangi bir duygusu kalmamışsa bence devam edebilirsiniz .

Gizli saklı , birilerini kandırarak , haince olmaması şartıyla ; iki insanın birbirini sewmesi we sırf başkaları aman üzülmesi diye de ayrılması bence mantıklı değil .

Hakkında hayılısı neyse o olsun canım :16:

teşk ederim Canım..ama işte bizim aklımız hep karmakrışık kızlar bilirsiniz hani bu ilginin kuzenimle bir alakası varmı çünkü en kötü zamanında terk etti onu bu yüzden annesini kaybetti o kişi hep destek oldum o sıralarda yanındaydım dahada kötü durumlar atlatdı daha yeni kendine geldi ve arkasından bu..Kuzenimle en son konuşmamızda zaten içinde küçücük bile bi parça olmadıgını arkadaşlıgınıza kızmıyorum ama prensesim üzmesin sakın seni demişti ama o anlamda demedi etraftan yüzlerce şaşıran ifade olucak bunları göze almak zorlıcak biraz..

teşk ederim Canım..ama işte bizim aklımız hep karmakrışık kızlar bilirsiniz hani bu ilginin kuzenimle bir alakası varmı çünkü en kötü zamanında terk etti onu bu yüzden annesini kaybetti o kişi hep destek oldum o sıralarda yanındaydım dahada kötü durumlar atlatdı daha yeni kendine geldi ve arkasından bu..Kuzenimle en son konuşmamızda zaten içinde küçücük bile bi parça olmadıgını arkadaşlıgınıza kızmıyorum ama prensesim üzmesin sakın seni demişti ama o anlamda demedi etraftan yüzlerce şaşıran ifade olucak bunları göze almak zorlıcak biraz..

Bu ilginin kuzeninle alakası olup olmadığını , ne yaşadığını ve ne hissettiğini sen daha iyi bilirsin canım . Biz sadece yazdıklarını yorumluyoruz . Kuzeninin ' Akadaşlığınıza kızmıyorum ' ifadesi , ilişkinizin pek de hoş karşılamayacağını düşüdürdü bana :44:

Eğer hislerinden we o kişinin sewgisinden eminsen , bunu açıkça kuzenine söyleyerek başlamalısın bu ilişkiye ...

Back
X