- 30 Mart 2009
- 14.599
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.140
- 1.123
- Konu Sahibi kedimediyedi
İste benim kafada birisi daha112'yi aramadınız sanırım bu kez :) Cimere şikayet edebilirsiniz bence :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İste benim kafada birisi daha112'yi aramadınız sanırım bu kez :) Cimere şikayet edebilirsiniz bence :)
İlla şikayet edecek :) Cimer olmazsa bize ediyor. Bizi de muneye şikayet etmez umarım :)İste benim kafada birisi daha![]()
Varolus amaci sikayet; cunku drama queenİlla şikayet edecek :) Cimer olmazsa bize ediyor. Bizi de muneye şikayet etmez umarım :)
Ay bilemedim valla, çok çözümsüz bıraktı herkesi baksanıza :) Yalnız eşin ailesiyle aynı şehirde yaşadıklarına göre onlardan ya da bir akrabadan yardım isteyebilirdi o gece. Koca şehirde arabası olan bir tanıdık illa ki bulunurdu. Cidden taksi niyetine çağırmış ambulansı.Varolus amaci sikayet; cunku drama queencocuklugunda ne yasadi acaba? Versigi cevaplara bakin, surekli insanlari terslemeye falan calisiyor. Ben diktator baba ya da bencil anne diye dusunuyorum, baska izahi olamaz
![]()
O degil de, boylesine kotu seyler dusundugunuz bir kisiye "anne" diye hitap etmeniz cok samimiyetsizce.Öyle öle dan diye de demedim
Anne yine kızım kopardı galiba gördün mü acaba diye söyledim
Aynen oyle maalesefAy bilemedim valla, çok çözümsüz bıraktı herkesi baksanıza :) Yalnız eşin ailesiyle aynı şehirde yaşadıklarına göre onlardan ya da bir akrabadan yardım isteyebilirdi o gece. Koca şehirde arabası olan bir tanıdık illa ki bulunurdu. Cidden taksi niyetine çağırmış ambulansı.
Dam üstünde saksağan oldu bu daO degil de, boylesine kotu seyler dusundugunuz bir kisiye "anne" diye hitap etmeniz cok samimiyetsizce.
Sayın üyeVarolus amaci sikayet; cunku drama queencocuklugunda ne yasadi acaba? Versigi cevaplara bakin, surekli insanlari terslemeye falan calisiyor. Ben diktator baba ya da bencil anne diye dusunuyorum, baska izahi olamaz
![]()
Heralde bı yüzük kartallarla niye gitmedi bir de benim meselem bir cevapsız bilinmeyen olarak kalacakAy bilemedim valla, çok çözümsüz bıraktı herkesi baksanıza :) Yalnız eşin ailesiyle aynı şehirde yaşadıklarına göre onlardan ya da bir akrabadan yardım isteyebilirdi o gece. Koca şehirde arabası olan bir tanıdık illa ki bulunurdu. Cidden taksi niyetine çağırmış ambulansı.
İyi ki adalet ile ilgili bir yetkiniz Yok yoksa yanlış ve haksız ithamla ortaçağda giyotin kararı verebilirmissinizİnsanlar kv'yi suçlamak istedikten sonra her şekilde suçluyormuş.
Birazcık drama kraliceliği durumu var sizde sanırım. Olayları abartmaya çok yatkınsınız.İyi ki adalet ile ilgili bir yetkiniz Yok yoksa yanlış ve haksız ithamla ortaçağda giyotin kararı verebilirmissiniz
Hafif depresif ruhum olabilir ama abartı değilBirazcık drama kraliceliği durumu var sizde sanırım. Olayları abartmaya çok yatkınsınız.
Gul mu atiyorsunuzSayın üye
Siz amaçsızca saldırı yaparken bile size gül attım galiba kafayı deldi sizde başka açıklama olamaz
Ben gayet güzel cevaplar veriyorum çocukluğum ise gayet iyi eğitimli bir anne ve baba ile geçti
Evet size balyoz denk geldi o zman kusura bakmaGul mu atiyorsunuz![]()
Yok yok sizin tiynetiniz zaten gecen konunuzdan belliydi. Siz her olayi her konusmayi kendinize hak goren bir drama queensiniz. Siz bana balyoz falan atamazsiniz, attiginizi sanirsiniz sadece. Sizin laf sokmanizdan rahatsiz olmam icin sizi umursamam gerek ki o bende hic yok. Sadece devletin makamlarini rahatsiz etmeyin, insanlar rahatca ambulansa erissin o bana yeter tamam mi tatli kisssEvet size balyoz denk geldi o zman kusura bakma![]()
Tamam ablacım en vatandaş sensinYok yok sizin tiynetiniz zaten gecen konunuzdan belliydi. Siz her olayi her konusmayi kendinize hak goren bir drama queensiniz. Siz bana balyoz falan atamazsiniz, attiginizi sanirsiniz sadece. Sizin laf sokmanizdan rahatsiz olmam icin sizi umursamam gerek ki o bende hic yok. Sadece devletin makamlarini rahatsiz etmeyin, insanlar rahatca ambulansa erissin o bana yeter tamam mi tatli kisss![]()
Evet en vatandas olmayabilirim ama diger insanlara karsi sizden daha saygili oldugum ve toplumsal yasam kurallarini sizden daha fazla benimsedigim kesin. Esiniz ve ailenize, sizi egitmeleri ve size katlanmalari konusunda sabir diliyorumTamam ablacım en vatandaş sensin![]()
Benden daha iyisiniz ve eminsinizEvet en vatandas olmayabilirim ama diger insanlara karsi sizden daha saygili oldugum ve toplumsal yasam kurallarini sizden daha fazla benimsedigim kesin. Esiniz ve ailenize, sizi egitmeleri ve size katlanmalari konusunda sabir diliyorum![]()