- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Insallah canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah bulursun canım, kapanan yeğenine de allah hayırlı etsin tesettürünü...kapanıp sonradan açılanlardan olmasın inşallah...
Bebegim daha civil civil bisey olsun istiyorum daha yasi kucuk siyah beyaz agir gelir
Hadi bayanlar ekleyin de biraz eşarp alalim aaaaaaa ne bekletiyosunuz dolaplar yahu saka tabi bekliyoruz hanimlar esarppppp diye bagiriyoruzekleyin gayri hadi gayri nirdesiniz gadanizi aldiklarim
Canm bende aker sifir sal var hic takmadim ve istediğin yasa uygun olabilir kadinsi değil renkleri canli bide armanda eşarp var oda temiz resimde biraz soluk cikmis istersen bide sayfamda su yeşilli puanli karaca marka var istersen onuda yuklerim düşünürsen yardimci olurum canm
Tatlim sari cicekli cok hosmus aslnda ama vakko ya da pierre cardin diye soz verdim:/
Selam bnde esarp ariyorum fakat bu topikteki resimleri goremiyorumm
kızlar elinde ipek eşarp olanlar buraya resim ekleyebilirmi..
diğer topiklerde kıyafetlerin arasında kaynıyor :)
burası sadece eşarp topiği olsa ne güzel olur, satmak isteyen almak isteyen kolayca ulaşır...
ben ipek eşarp sevenlerdenim...
zevkime ve bütçeme uygun eşarplar gelir inşallah
canım esarbına uyacak çok güzel birde kıyafet aldım her kullandıgımda seni hatırlıyorum iyiki seni tanıyıp sana güvenip esarbı almışım cok tesekkürler birkactanedaha esarp bulsaydık iyidi
güle güle giy canım...
bende 3 tane eşarp kaldı onlarda bi satılsa keşke, hepsi yepyeni bir defa kullandım sadece....ama satılmadı...
bu kızları anlamıyorum sıfır ayarında markalı eşarpları bu kadar ucuz fiyata nerden bulabilirler ki...
üçte bir fiyatına veriyorum hala alan yok...mesela sana yolladığım vakkoyu bana satan kişi sezonunda 110 tl ye almış..düşünsene....
110 lira nerde 15 lira nerde...
diğerlerini de ucuz ucuz veriyorum da alan yok...
hakiki ipek markalı eşarpları piyasada 10 -15 liraya satılan sentetik eşarplarla aynı fiyata veriyorum...
ama yok işte alan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?