sadece merak yorumlarınızı esirgemeyin

eftelya2015

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
6.945
7.140
398
konularımı okuyan az çok bilir benim dertlerimi, son günlerde kafama bazı şeyleri takar oldum hani öyle delicesine takıntı değil ama üstünde fırsat buldukça düşünür oldum.

şimdi eş kişisi para konusunda sorumsuz, evde yan gel yat bir model, yemek temizlik beklemez ama yaparsın görmez yapmazsın ne yicez der bu tarz bir adam, ev ıslerıne yardım ayda yılda bır benım dememle eder...

çocuk bakımı konusunda da pek yardımcı oldugunu soyleyemem helekı bır yere gıttık mı yada evde yemek sonrası ay ben bır sıgara ıceyım deyıp ortamdan uzaklaşması benı delı ediyor , ben cocugu beslerken karnımı doyuramıyorum yada ıstah mıstah kalmıyor bır ıkı dakıka ılgıleneyım sen rahat et demek yok gunun genelınde de durum bu, akşam eve gelir kızımı sever, çekyatına uzanır uzanıs o uzanıs pek konusmaz gun ıcınde ne yaptıgını anlatmaz sorsamda durum değişmez, cinsel anlamda da doğum sonrası uzaklaştık hem çocugun bızle yatması (yenı ayırdık yatagını ama hala aynı odadayız) hem evde çocuga bakmak maksatıyla annemlerın olması ( kalabalık olunca rahat edemıyor ınsan) hem benım artık onun hareketlerınden oturu ondan uzaklaşmam vs vs .....

ve artık durup düşünmeye başladım onunla gercekten mutlu muyum? huzurum var çok sukur ama artık bunaldıgımı hıssedıyorum... bana yardımcı olması gereken anlarda bahanelere sıgınması, her gun yorgunum demesı, hıcbır zaman parası olmaması, ustune borc yapıp gerı odemekte zorlanması yada odememesı, kendınce ıyı bır baba olması ama bana cocuk bakımında yardımcı olmaması benı ondan uzaklaştırmaya basladı ...

arada laf sokuyorum ama anlıyor mu bılmem...

sızde durumlar nasıl?

özellıkle cocuk bakımı konusunda esınız nasıl bir yaklasım ıcınde?

evettt yorumlar gelsın lutfen

Erkeklerin geneli böyle canım benim esim de aynı yemeğini yer çekilir köşeye.
Oğluyla oynar o kadar bakim makim hak getire....
Ailenin olması da etkendir tabiki neden surekli sizde kalıyor ailenler?

daha bebeğimiz olmadı şimdilik iyi gibi
ama eşinizde acaba annenlerin olmasından dolayı sizden uzaklaşmış olabilir mi yada onlara güveniyor?

Canım bizde çalışan bir anne olarak eşimden yardım görmüyorum ondan yardım da beklemiyorum .Kendi işimi yaparım .Genel olarak eşinizin şiddeti yoksa kumar,gece hayatı vs yoksa gerisi önemli değil fakat borçları konusunda neden böyle ki?

Evde kalabaliktan ben de hoslanmam cok fazla. Ne bileyim insan rahat etmek ister.
Esim benim cocukla cok ilgilidir. Benden daha fazla bakiyor desem yeridir.
Siz de esinizle bu durumu konusmalisiniz.
Sadece yuk sizin omzunuzda olmamali.

3 aylik kızım var tam masaya otururum yemek yemeye ağlamaya başlar. Eşime derim sen ye ben bakayım die. O karnını doyürür gelir ben otururum yemeğe. İlgilidir yani tamam bende doğum dan sonra uzaklaştım cinsel yaşantımız eskisi gibi değil ama kocama sarılmadan da uymuyorum.. Sanırım eşiniz çok gözünüze batar olmuş.

Birakin laf sokmayi bunlarin bazilari konusunca anlamiyor onu nasil anlasin ?ayrica hos degil

Kuzum.acik acik kisa oz cumlelerle ve guzellikle anlatin derdinizi( birkac kez ilerleyen gunlerdr değişmezse tekrarlayun )ama konusun yani suclayi olmadan kibar kibar isteklerinizi dile getirin inanin diger turlu kavga saygisizlik vs gibi seylere sebep oluyor

İletişim yok ama burda.
Düşünmüyorsa isteyin.
Sigara içmeye giderken "Nereye? Ben ne zman yemek yiyeceğim?" deyin.
Yapılacak işi söyleyin.
Çok sinir bozucu oluyor biliyorum ama söylemezseniz size zarar.

Erkeklerin geneli böyle canım benim esim de aynı yemeğini yer çekilir köşeye.
Oğluyla oynar o kadar bakim makim hak getire....
Ailenin olması da etkendir tabiki neden surekli sizde kalıyor ailenler?
normalde başka bir şehirdeler kızım henuz ufak kreş yaşı gelemdi, bizimde ev kredisi eşiin bitmeyen borçları vs var ee halıyle kreş almıyor, bakıcı desen en az 1000 tl masraf ona bütçemiz yok ve ben bakıcı tutmak zorunda kalsam evımde baksın ısterdım o da fıyatı arttırıyor ve evı de emanet edeceksın sadece cocugunu değil..
yanı aılem su an mecburı sebeplerden yanımızda , sunu da belırteyım bu onların ıstemesı sonucu bu hale geldı onlar gonullu bakıyor , bızde gozumuz arkada kalmadan emanet edıyoruz o nedenle bızımle kalıyorlar.

Annenlerin sizde kalması , eşinizin sorumluluklarını azaltmış , onlara güveniyor anlaşılan...
Bebeğinizi beslemeden veya daha sonra yemeğinizi ayırıp halledebilirsiniz ...
Bizim evde durumlar iyi çok şükür , eşim temizlikte olmasa da çocukların bakımında faslasıyla yardımcı sağolsun heleki şuan hamileyim ekstra özen var. Sanırım bu kişiyle karakterle alakalı bir durum...
Sizin söyleminizle yapacak olsa o da insanın içine sinmez zorundalıkla yapıyorsa , bebek yeniyse adapte olmakta zorlanıyordur zamanla öğrenir umarız babalığı...

Anladım canım o zaman en mantıklı olan bu tabiki.
Ama eşin ailen yokkende sana kibar davranabilir mesela odanızda filan.
Yani ailenizin fazla etken olduğunu düşünmüyorum ben hepsi aynı bunların egoistler.

Benım esşimde ev işlerinde hic yardım etmez.içtiği su bardağını bile kaldırmaz yanına koyar ben almasam o bardak orda gunlerce hatta aylarca durabılır. Ama ben zeten pimpirikliyim onun yardım etmesını ıstemen.cocuk konusuna gelınce oynar kızlarımla ama oyle saatlerce değil agşadıklarıı an bırakır kızları.bende kalabalığı sevmem rahat etmek isterim kendı evımde.siz hıc sıkıntı cekmemıssınız kı esın baksın zaten sureklı bakıp ılgılenen bırılerı var.böyle bi ortamda eşinizden beklemeyın butun bunları ama borc konusunda sorumsuz bence bı baba boyle olmamalı

Eşim de ben de çalışıyoruz. Yemekler genelde onda. O yemek yaparken ben kızla vakit geçiriyorum. Sonra mutfak toplama ve bütün temizlik işleri bende. Kızımla saatlerce oyalar. Gece uyanınca da kalkıp ilgilenir. Ama şimdi o işleri yapıyor. Ben ücretsiz izindeyken sadece yemek konusunda destek olurdu. İki taraf da çalışıyorsa evdeki her iş de iki kişinin sorumluluğunda olmalı..

Çocuk henüz doğmadı ama ev işiyle alakalı şunu söyleyebilirim ki annem yada kaynanam yada o yaş civarı başka kadın evimizde misafir iken eşim bir çöpe elini sürmeyerek beni çıldırtıyor! Kalkıp çayını doldurmuyor adam o kadar! Normalde de çok seve isteye yaptığı söylenemez ama sofrayı toplar yada yemeği yapar hiç değilse. Çocuk konusunda da herşey inşallah birlikte olacak. O yüzden uzun vadeli kimseyi istemiyorum Doğumdan sonra gelsin 1 hafta sevsin dönsün herkes. Uzun süreli yatılı misafir evin tüm dengesini alt üst ediyor bizde

bizde tum is bolumi esittir
esim yemek de yapar , cocuga da bakar
bence konusmaniz lazim siz kendi kendinize hirslaniyorsunuz
ayrica kalabalik bir yasam kari koca arasindaki iliskiyi olumsuz etkiliyor maalesef

bu evlilik değil ev arkadaşlığı. çocuk tek senin çocuğun değil ortak ve bakmak zorunda başlatmasın sigarasından. benim oğlum doğduğundan beri kendi kendine yemek yemeye başlayana kadar sırayla yerdik yemeği ki diğeri rahatça yesin.
seks bir ilişkinin vazgeçilmezi. belli ki körelmiş ki bu hiç iyi değil.
sadece senin çabalarınla olacaksa olmasın daha iyi bu evliliğin devamı bence. çünkü eski konularından da şu an yazdıklarından da görüşüm eşinin bir çabasının olmadığı yönünde.
huzurum var diyorsun da hangi huzur? kafanın arkasında hep bu sorular oldukça nasıl bir huzur yaşadığını düşünüyorsun?
bence al karşına konuş bu işin sonunun hayra alamet olmadığını. bi aile terapisti felan deneyin derim. olmadıysa da uzatmanın bin manasını göremiyorum açıkçası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…