- 24 Nisan 2015
- 6.945
- 7.140
- 398
- Konu Sahibi eftelya2015
-
normalde başka bir şehirdeler kızım henuz ufak kreş yaşı gelemdi, bizimde ev kredisi eşiin bitmeyen borçları vs var ee halıyle kreş almıyor, bakıcı desen en az 1000 tl masraf ona bütçemiz yok ve ben bakıcı tutmak zorunda kalsam evımde baksın ısterdım o da fıyatı arttırıyor ve evı de emanet edeceksın sadece cocugunu değil..Erkeklerin geneli böyle canım benim esim de aynı yemeğini yer çekilir köşeye.
Oğluyla oynar o kadar bakim makim hak getire....
Ailenin olması da etkendir tabiki neden surekli sizde kalıyor ailenler?
Anladım canım o zaman en mantıklı olan bu tabiki.normalde başka bir şehirdeler kızım henuz ufak kreş yaşı gelemdi, bizimde ev kredisi eşiin bitmeyen borçları vs var ee halıyle kreş almıyor, bakıcı desen en az 1000 tl masraf ona bütçemiz yok ve ben bakıcı tutmak zorunda kalsam evımde baksın ısterdım o da fıyatı arttırıyor ve evı de emanet edeceksın sadece cocugunu değil..
yanı aılem su an mecburı sebeplerden yanımızda , sunu da belırteyım bu onların ıstemesı sonucu bu hale geldı onlar gonullu bakıyor , bızde gozumuz arkada kalmadan emanet edıyoruz o nedenle bızımle kalıyorlar.
konularımı okuyan az çok bilir benim dertlerimi, son günlerde kafama bazı şeyleri takar oldum hani öyle delicesine takıntı değil ama üstünde fırsat buldukça düşünür oldum.
şimdi eş kişisi para konusunda sorumsuz, evde yan gel yat bir model, yemek temizlik beklemez ama yaparsın görmez yapmazsın ne yicez der bu tarz bir adam, ev ıslerıne yardım ayda yılda bır benım dememle eder...
çocuk bakımı konusunda da pek yardımcı oldugunu soyleyemem helekı bır yere gıttık mı yada evde yemek sonrası ay ben bır sıgara ıceyım deyıp ortamdan uzaklaşması benı delı ediyor , ben cocugu beslerken karnımı doyuramıyorum yada ıstah mıstah kalmıyor bır ıkı dakıka ılgıleneyım sen rahat et demek yok gunun genelınde de durum bu, akşam eve gelir kızımı sever, çekyatına uzanır uzanıs o uzanıs pek konusmaz gun ıcınde ne yaptıgını anlatmaz sorsamda durum değişmez, cinsel anlamda da doğum sonrası uzaklaştık hem çocugun bızle yatması (yenı ayırdık yatagını ama hala aynı odadayız) hem evde çocuga bakmak maksatıyla annemlerın olması ( kalabalık olunca rahat edemıyor ınsan) hem benım artık onun hareketlerınden oturu ondan uzaklaşmam vs vs .....
ve artık durup düşünmeye başladım onunla gercekten mutlu muyum? huzurum var çok sukur ama artık bunaldıgımı hıssedıyorum... bana yardımcı olması gereken anlarda bahanelere sıgınması, her gun yorgunum demesı, hıcbır zaman parası olmaması, ustune borc yapıp gerı odemekte zorlanması yada odememesı, kendınce ıyı bır baba olması ama bana cocuk bakımında yardımcı olmaması benı ondan uzaklaştırmaya basladı ...
arada laf sokuyorum ama anlıyor mu bılmem...
sızde durumlar nasıl?
özellıkle cocuk bakımı konusunda esınız nasıl bir yaklasım ıcınde?
evettt yorumlar gelsın lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?