- 8 Ağustos 2015
- 370
- 182
- 33
- 27
- Konu Sahibi eftelya2015
boşuna çocuk istememezlik yapmıyorum eş almakla çocuk yapmak arasında fark ne ikiside yemek bekliyo temizlik istiyo ilgi istiyo istiyorda istiyor yıpranan hep kadın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normalde başka bir şehirdeler kızım henuz ufak kreş yaşı gelemdi, bizimde ev kredisi eşiin bitmeyen borçları vs var ee halıyle kreş almıyor, bakıcı desen en az 1000 tl masraf ona bütçemiz yok ve ben bakıcı tutmak zorunda kalsam evımde baksın ısterdım o da fıyatı arttırıyor ve evı de emanet edeceksın sadece cocugunu değil..
yanı aılem su an mecburı sebeplerden yanımızda , sunu da belırteyım bu onların ıstemesı sonucu bu hale geldı onlar gonullu bakıyor , bızde gozumuz arkada kalmadan emanet edıyoruz o nedenle bızımle kalıyorlar.
Arada anemler isleri oluyor gidiyorlar ben bakiyorum kizima izin alip, bu arada kizimda 19 aylik sadece burada kreslerde iki yas siniri oldugundan krese veremiyorum yoksa ilk isim onu vakti gelince krese yazdirmak ailemi evine yolamak olacak sanmayin ki bende cok hosnutum ayni evde yasamaktan sonucta ne kadar kalabalik o kadar is yuku benim icin ama su an gozum arkada degil kizima iyi bakiliyor onceligim cocugumun rahati ve guvenligi benim icin..Ama bu durum aile bayağınızı sekteye uğratıyor
Yalnız yani üçünüz oldunuz bir Zaman dilimi var mı
Bir Adam dinlemiştim eşinden evde yatılı bakıcı vardı kadın bebeği tut tuvalete gideceğim dediğinde bakıcı neden var diyormuş kadın da sen babasın sen tutacaksın diyormuş kavga başlıyormuş
Sizde de her işe koşan birileri var eşiniz neden ilgilensin ki
Sigara içme yemek yiyeceğim desen annen baksın bebeğe der
Bu arada 2011 de 900 tl bakıcı parası veriyordum az bile zam gelmiş
konustum yeri geldi laf soktum yeri geldi soylendim guzelliklede konustum yok ama nato kafa nato mermer anlayana...!!bizde tum is bolumi esittir
esim yemek de yapar , cocuga da bakar
bence konusmaniz lazim siz kendi kendinize hirslaniyorsunuz
ayrica kalabalik bir yasam kari koca arasindaki iliskiyi olumsuz etkiliyor maalesef
Neden yardim beklemeyim ki hayat musterek degil mi ??Canım bizde çalışan bir anne olarak eşimden yardım görmüyorum ondan yardım da beklemiyorum .Kendi işimi yaparım .Genel olarak eşinizin şiddeti yoksa kumar,gece hayatı vs yoksa gerisi önemli değil fakat borçları konusunda neden böyle ki?
Evet batiyo senelerin birikmisi iki yil evlilik oncesi bes koca yil suren inisli cikisli bir iliski toplamda 7 koca sene yasanan onca sey tahammul kalmadi bende...3 aylik kızım var tam masaya otururum yemek yemeye ağlamaya başlar. Eşime derim sen ye ben bakayım die. O karnını doyürür gelir ben otururum yemeğe. İlgilidir yani tamam bende doğum dan sonra uzaklaştım cinsel yaşantımız eskisi gibi değil ama kocama sarılmadan da uymuyorum.. Sanırım eşiniz çok gözünüze batar olmuş.
Onlar yokkende ayni ki hem derdim seks degil o benim icin olmasada olur ben durumu aciklamak adina bahsettim cinsel durumlari, ben bu adami bildim bileli boyle sadece cocuk olduktan sonra var olan yukum iki katina cikti ve benim artik gucum de sabrim da kalmadi ...Sorun da çözüm de yazının içinde
Annenler
Evet çocuğa sen işte iken bakıyorlar ama eşin kendisinin o bakıma dahil olması gerektiğini idrak edemiyor aile olamıyor
Bu da koparıyor sizi
Evde annenler varken muhabbet de etmez seks de yapmaz çok olağan bunlar
bızım en son tartısmamız haftasonu alt degıstırme mevzusundan oldu...Ev işleri konusunda berbat bir kocaya sahibim ama çocuk bakımında “hayat müşterek” lafının hakkını veririz. İş harici evde olduğu her saniye çocukla ilgili yapabileceği ne varsa yapar. Yıkar, yedirir, benden daha güzel oyalar, uyutur, gece kalkar vs. B.k falan temizlemez yalnız o konuda sıkıntı var. Kaka yapınca bana getirir. Neyse o kadar olur.
Hayat müşterek arkadaş. Hadi çamaşır bulaşığını geçtim ama çocuk düpedüz müşterek. Ortak yapıldı? Bakım konusunda anne biraz daha ön planda olacaktır elbet ama her baba elini taşın altına sokacak. Ben öbür türlüsünü kabul etmiyorum.
normalde başka bir şehirdeler kızım henuz ufak kreş yaşı gelemdi, bizimde ev kredisi eşiin bitmeyen borçları vs var ee halıyle kreş almıyor, bakıcı desen en az 1000 tl masraf ona bütçemiz yok ve ben bakıcı tutmak zorunda kalsam evımde baksın ısterdım o da fıyatı arttırıyor ve evı de emanet edeceksın sadece cocugunu değil..
yanı aılem su an mecburı sebeplerden yanımızda , sunu da belırteyım bu onların ıstemesı sonucu bu hale geldı onlar gonullu bakıyor , bızde gozumuz arkada kalmadan emanet edıyoruz o nedenle bızımle kalıyorlar.
arada özellıkle özel gunlerde zaten başbaşa takılıyoruz, yemege sınemaya vs gıdıyoruz....Ben bu durumları 2 sene yaşamış biri olarak ne gibi zorluklardan geçtiğini biliyorum.
Annem ilk oğluma bakmak için bende kalmıştı ve gerçekten zor bir durum.
Cinsel hayatın bir defa sıfıra iniyor noktasında diyebilirim, çünkü insan rahat edemiyor.
Özellikle eşler kızın ailesi varken daha bu konuda ketum davranabiliyor.
Evde oturup iki sohbet edebileceğin ortam olamıyor.
Eşler özellikle birşey anlatmak istemiyor çünkü annen veya evde o an her kim varsa ikiniz haricinde, müdahil olacağını hissediyor, yani seninle belki özel konuşmak isteyecek ama o ortam olmuyor.
Maddi durum açısından gerçekten zor, fakat eğer sende çalışıyorsan biraz maddi durumu toparlamanızda fayda var.
Bu sizin ilişkinizi muhakkak etkileyecektir.
Evet hayat pahalı, ancak arada bir eşin ile özel zaman yaratmalısın kendine.
Misal, bir akşam yemek sonrası "hayatım hadi gel bir çay içelim dışarda ne zamandır çıkmadık" diye eşini gaza getirebilirsin.
Bazen yemek yemeğe de çıkabilirsiniz başbaşa. Nasılsa evde gönül rahatlığı ile çocuğunu bırakabilecek birisi var.
Bunu kendin ve eşin için yapmalısın, herkesin bir nefes almaya ihtiyacı var.
Bu şekilde eşin ile konuşabilirsin.
Son günlerde yaşadığınız, özellikle çocuk olduktan sonra hayatınızın nasıl değiştiğini.
Bu değişimin size ve ailenize nasıl yansıdığını, kendinize artık eskisi kadar vakit ayıramadığınızı.
Aslında eşini ne kadar özlediğini, yanında her kim olursa olsun onun desteğine her daim ihtiyacın olduğunu.
Bunları konuşmalısın ki eşin de anlamalı "ya karımın hakikaten bana ihtiyacı var" diye düşünmeli.
Sen bunu hissettirmezsen istediğin kadar laf sok, gözüne sok anlamayacaktır.
İnşallah anlattıklarımı bir nebze uygularsın ve sonuç alırsın.
arada özellıkle özel gunlerde zaten başbaşa takılıyoruz, yemege sınemaya vs gıdıyoruz....
ıkı yıldır her yaz bırer kez başbaşa bırer kez çocuklu olarak tatıle gıdıyoruz, haftasonları bız ayrı takılırız ailem bize ayak bağı olmaz asla alır kızımızı gezılecekse gezer bır yere gıdılecekse gıderız....
cınsellık ılk tanıstıgımızda nerdeyse her gun olurdu sonra haftada bır ıkı derken hamılelıkle seyrelerek devam ettı bır ara 32 haftadan sonra doktor yasagı ıle dogum sonrası logusalık gecene kadar ara verdık sonra ıyıde ıyıye seyreldı benısteklıydım ama o hep yorgundu , bende sıkıldım hep onu uyarmaktan bıraktım o işleri, sonrasında da saydıgım nedenlerden ozellıkle de onun yapmadıgı seylerın benı ondan uzaklastırması nedenıyle ben ara ara onu red ettım hıc olmuyor degıl ama cok az oluyor ama olmazsada olmasın benım ıcın artık cınsellık gerı planda olan bırsey öncelıklerım arasında degıl yanı...
para konusundakı mevzularda da çok kez açığını yakaladım çok konuştum boşanmaya bile kalktım bir ara sözler verdi hepsi havada kaldı çünkü adamın alışveriş lüks merakı var yoksa içkisi kumarı dışarda öyle arkadaş ortamlarında gezmesi falan yok evcimen bir tip zaten ona kalsa evden bile çıkmaz o derece yani...ama parasının hesabını bılmıyor su an evın faturaları,aıdatı onda ben karısmıyorum.
ben kredıyı oduyorum kendı sahsı harcamalarım ve evın ve kızımın cogu ıhtıyacını ben gıderıyorum, ailemde yanımızda oldukları zamanda pazar alısverısını ve mutfak erzagının bır kısmını duzuyorlar bıze maddı katkıları da var yanı kızıma sureklı brısey alırlar tek torun zaten ee bende bır evın bır kızıyım kıymetlıyım onların gozunde...
bırde son olarak su var kı esım hıcbır zaman bır plan yapmaz, hep ben yaparım, bıletı alırım, mekanı ayarlarım , tatılı bıle ben ayarlarım ve ben bu durumdan da sıkıldım artık...
yani eşimin genel tutumunun kaynağı ailem değil çünkü çocuk yokkende , evlilik öncesi de bu adam rahatına düşkün, azıcık tembel, bencil bir adamdı. bende ona gore daha tezcanlı, bır ıs yapılacaksa hemen yapılsın ısteyen, para konusunda o ne kadar savruksa ben o kadar tutumlu bırıyım...
ben konusmaktan bırseylerı duzeltmek ıcın caba sarf etmekten yıldım, o dusunsun ve ıcraata gecsın derdındeyım ..
cınsellık konusunu konusmadım acıkcası sadece arada sakayla karısık laf carptım artık onuda bıraktım,ve dedıgım gıbı oncelıgım olmadıgından konusmak tercıhım degıl...Yazdıklarınızda bir nebze kendimi gördüm doğrusu.
Ama savruk olan benim malesef.
Eşim bana göre daha tutumludur.
Nitekim yorgana göre ayağımızı uzatıyoruz neyseki.
Ben de eskiden cinselliği önemsemezdim. Olsa da olur olmasa da olur.
Dediğiniz gibi anne olduktan sonra özellikle, zaten insanın öncelikleri değişiyor.
Ancak birşeyi fark ettim, eşler arasında o bağ çok önemli.
Allah bizi böyle yaratmış, o bağda eksilme olduğu zaman dengelerde de bozulma oluyor malesef.
Bir dönem bunu ben çok yaşadım, boşanma noktasına kadar bile geldim.
Bende de eşim istekli ben isteksiz durumdaydım.
Zaten oğlum 3 yaşına girdiğinde hamileydim tekrar, sonra ikinci bebeğim oldu.
Daha tam "şükür rahata erdik" dediğimiz noktada ikinci bebek gelmesi bizi yordu.
Süprizdi de, hayatımıza da büyük bir süpriz oldu zaten.
Benim eşim tam tersine istekli olduğu için, ben ona ayak uydurmak zorunda kalıyordum tabii.
Zamanla kendimi dengeledim, simdi herşey daha yolunda gidiyor.
Eşiniz ile bu konuyu konuştunuz mu?
Neden size karşı isteksiz davranıyor neden sürekli sizin dürtmenizi bekliyor?
Harcamalar konusunda da neden bu kadar savruk davranıyor?
Bunları irdeleyin ve düzelinceye kadar da peşini bırakmayın derim.
Çünkü biz kadınlar birşeyi her ne kadar yastık altı atsakta, gün geliyor hepsi birden önümüze çıkıp gereksiz patlamalara sebep veriyor. Sinirler yıpranıyor, ilişki zedeleniyor.
ben çalışmazsam eşim evı gecındıremez bu bir..Adam kayınvalidesiyle yaşıyor. Haklı napsım ki? Kaç kadın bursa kayınvalidesiyle yaşar? Eşinizin çocuğa bakmasına da gerek yok, anneniz var çünkü.
Çocuğunuz küçükse çalışmaya ara verin. Büyükse kreşe verin. Evlilik hayatı diye bir şey kalmamış. Tamamen sizin elinizde düzeltmek