- 24 Nisan 2015
- 6.943
- 7.139
- 398
- Konu Sahibi eftelya2015
oğluna karşı duyarlı, nafakayı duzenlı oder.evet kesinlikle ekonomik özgürlük güzel şey bu tip durumlarda giriyor devreye.
eşiniz umursamaz kötü niyetinden değil ama umursamadığı için yapmıyor bazı şeyleri sanki. yani devamlı uyarmalısınız bu da sizi çok yorar. evlenirken görmediniz mi bu özelliklerini illa ki kendini belli etmiştir.
ha bir de oğlunun ihtiyaçlarına duyarlı mı? yoksa ona da aynı şekilde mi umursamaz mı?
eğıtım kurs mevsımlık kıyafet ve kırtasıye masrafının cogunu esım karsılar.
bıze her gelısınde haftalık abur cuburu vardır mesela alıp gelırler ona özel..
ona karsı ufakken de ılgılı ıdı gece onda kaldıgı zamanlar bız sevgılı ıdık ve bır donem aynı evı paylastık o donem mesela uyuturdu, yemegını yedırırdı, gece yatmadan masalını okurdu, altını pısletse temızlerdı , tırnaklarını keserdı hala da keser arada ... ama kızıma karsı aynı ılgıyı gostermıyor sevgı esıt belkı ama aynı özen yok, ihtiyaç kısmındada bana guvenıyor eskı esı mesela hemen arar su lazım bu alıncak bu kursa gıdecek vs para ıster .. cocuk her ıstedıgını soyler o da alır almaya gayret eder..
ama benım yapım zaten ıstemeye musıat degıl aıleden o sekılde gormedım, zaten ıstemeden her ıhtyacım gıderılırdı , yetıskın halımle de kımseye mınnet etmeden her ıhtıyacını kendı gıderen bırı halıne geldım cocugum ıcınde gecerlı bu bana su lazım bu lazım demek zor gelıyor kendısı dusunsun alsın gelsın derdındeyım yoksa ben her sekılde temın ederım ıhtyaclarını gucum var Allaha sukur. Kızım da su an baba bana su bu lazım dıyecek yasta degıl zaten...