- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
- Konu Sahibi eftelya2015
Ben anlayamıyorum heralde. İşten gelince çocukla oynuyor uzanıyor demişsiniz. Çocukla ne kadar zaman kalıyor ki eve dönüş ve uyku saati arasında? Oynamak dışında yapıcak çok bir şeyi yok zaten. Sizinde vakit geçirmeniz gerekiyor.ben çalışmazsam eşim evı gecındıremez bu bir..
kreşe veremediğim bakıcıya verecek para olmadıgından ailem bakıyor bu iki.
kv ıle yasamak onun tercıhı aslında, daha dogmadan annenler bakan dıyen adamdı cunku onlar her konuda bıze detsek ve o da bunun nımetlerınden faydalanıyor...
ayrıca annem yada bır baskası kım olursa olsun o cocugun asıl sorumlulugu anne ve babasında yanı bakmaz dıye bırsey yok bakacak bakmalı olması gereken bu..!
Evliliğininiz içinde şu çok açık. Paranız var. Çocuğunuz var. Eşinizle ve çocuğunuzla yeterli zamanınız ve ilgi paylaşımınız yok. Gelir durumunuz sefalet içinde yaşarız geçinememesi mi, her istediğimizi alamayız geçinememesi mi bilmiyorum. Ama 2 insanın da çalışıp çocuğu kreşe verememesi beni şaşırtıyor. Eşim şuan tek maaşla bunu yapabilir. Çok çok yüksek bir maaşta değil yani. Bu gidişte evde iki yabancıdan farkınız kalmayacak zaten.