Sadece moral istiyorumm

Ozgebym

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
326
23
318
Ankara
İyi akşamlar hanımlar,
Benimki çok büyük bir dert değil sadece rahatlamak ve moralimi düzeltmek için paylaşıyorum. Ben üniversite hazırlıktayım ve bugün hazırlık atlama sınavım vardı eğer geçebilirsem bir sonraki dönem bölümümde olucam ama sanırım biraz zor bu. Çünkü bugünkü sınavım pek iç açıcı değildi. Her sınavda bu şekilde olması gerçekten beni çok üzüyor,üniversite sınavına da elimden gelenin en iyisi şekilde hazırlanmıştım ve en kötü sınavlarımı geçirmiştim neden böyle olduğunu anlayamıyorum,stresten mi heyecandan mı? istediğim üniversiteye istediğim bölüme girdim ama neden bu şekilde moralim bozularak oluyor? özel bir üniversitede okuyorum ve gerçekten bölüme geçmeyi artık çok istiyorum her açıdan ama bugün yine kendimi gösteremedim ,kendime güvenim git gide yok oluyor.. Nasıl ben moralimi düzelticem.. biliyorum dünyanın sonu değil,hatta çok ufak şeyler ama kendime söz geçiremiyorum işte..Çalışmayan bir insan da değilim gerçekten..:2:

Hazirlik kolaydir ama gecmek bilmez.Sabirli ol bu daha ne ki? Senin vicdanin rahatsa sorun yok.Heyecan olabilir,stres olabilir cok dogal.Mumkun oldugunca kendini sikma.Ben bi kere sinavlarimdan birine sabahlayip hazirlandim,sonra biraz uyuyup kalkarim diye saat kurup yattim,bi kalktim aksam olmus Olabiliyor yani,moralini bozma.

sanırım türkiyenin en belalı hazırlıklarından birini okuyorum,daha ilk senem ve insanlar bunu duyunca şaşırıyor 2.-3. senesi olanlar var biraz kaşınıyormuşum gibi geliyor bazen. Sizinki de çok tatlı bir anı olmuş :) bazen ben de diyorum üniversitedesin her şey 4-4lük gitmek zorunda değil diye ama aileye karşı sorumluluk olunca ister istemez üzülüyorum. Her şeyin hayırlısı olsun,çok teşekkür ederim

Asil her sey mukemmel giderse terslik vardir..Arada olur boyle seyler.Bircok kisiye gore sanslisin.Ailen elinden geleni yaptigini biliyordur merak etme

Son düzenleme:
Bence stresten sana yapamiyormussun gibi geliyor ama sonuçta basariyi elde etmissin..

İstediğin bölüme ve okula gitmişsin... Daha ne olsun.. Kendine haksizlik etme yaptin işte Aferin be kizim sana diye gaza getir kendini. Stressiz olmaman imkansiz simav sonuçta ama kendini ödüllendirme yi de unutma..

Her sinava yine calistigim kadarini elde edemicem diye girersen bastan kaybedersin...

sınavın ortasında olmuycak yapamıycaksın işte diye kendimi demotive ettim bugün de.. gerçekten bu çok sinir bozucu oluyor..yapıcakken de yapamıyorum belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…