- 14 Mayıs 2010
- 537
- 223
- 303
kızlar bi konuda çok sinirim bozuluyor.ben pastalı bir dügün organizasyonu yapmak istiyordum fakat nişanlım ve babası pastalı düğün olmaz bizim çevremiz var.yemekli olucaksa olucak onuda şuan ev aldık sıkışığız yapamıcaz dediler.benimde moralim çok bozuldu.Halbuki ben pastalı düğünü 2000 tl ye anlaşmıştım.Bu konusmalar bohça vermeye gittigimiz gün oldu.Şimdi iki hafta sonra nikahımız var ama ben çok sinir oluyorum.herkes soruyo düğün olmucakmı diye yok sadece nikah filan diorum.ama sinirim bozuluyo sordukları için.Sonra dün bi akrabadayız.Bildikleri halde halam yine sordu babama nikahtan sonra birşey olmucakmı diye.babamda "fakirin düğünümü olurmuş " diye espri yapmazmı nasıl sinirlerim bozuldu.ama hiç belli etmedim.Şimdide nişanlımla konuşmuyorum nefret ettim açıkçası beni bu duruma düşürüp çevreme karşı küçük düşürdüğü için.Bide insanlar nikah 15 dk önemli degil gibi kelimeler kullanıyorlar benimle konusurken.diyecek laf bulamıyorum çünkü bende öyle düşünüyorum.ve bu beni sinirden deli ediyor.şuan nişanıda atamıyorum.Şimdi sorucaklar neden diye düğün olmadıgı için desem 6 aydır biliyordun olmayacagını diyecekler.Nasıl katlanıcam bu laflara .şu aptal gün gelsede geçse kimseyi görmesem diyorum.Birde nişanlım ve ailesi dediki nikahtan sonra herkesin kendi parasını ödeyecegi yemek yapıcakmışız bende onu kabul etmedim balayı için hemen bileti nikah sonrasına aldırdım yapamasınlar diye inadımdan.yani böyle yapa yapa iyice sinirlerim bozuldu.şimdide iki hafta kaldı .katlanamıyorum birtürlü.resmen içimden ben ayrılayımda sen babanla kal yine gör gününü demek geçiyor.
çok yazdım ama moralim çok bozuk.nasıl rahatlıcam bilemiyorum.yüzünü bile görmek istemiyorum nişanlımın:2::84::84:
çok yazdım ama moralim çok bozuk.nasıl rahatlıcam bilemiyorum.yüzünü bile görmek istemiyorum nişanlımın:2::84::84: