Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim kızlar.bana bazen dünyada tek düğünü olmayan benmişşim gibi geliyo.iyice bunalıma düşüyorum.Bilmiyorum bu takıntılarım ya da istegim nereden geliyor düğün konusunda ama hırs yaptım dedigim olucak diye belkide.Aslında normalde hiç düğünlerde oynamam 1 saat gider otururum katılmış olmak için.sevmem de .ama bütün kuzenlerim kardeşim hep düğünle evlendi bitek ben böyle olunca üzüldüm.hepsininde evi var gerçi içerde ne oldugunu bilemeyizde .iki gündürde kötüyüz nişanlımla aslında ona yüklenmem anlamsız oldu.benim neden dügün yapamıyorsunuz diyenlere cevap verebilmem gerekiyordu.hata üstüne hata yapmam oldu bu hırsım.
ama yinede düğün diye beni kırdıgı için içimden yüzüne gülmek gelmiyo :84:
nikah yapmanın dullukla ne alakası var tercih meselesidir. Düğün olunca insanları memnun etmek için o kadar masrafa girince mutlumu olunuyor. Herkes maddi imkanları doğrultusunda hareket eder.Düğün yapacak durumu olmayanlar evlenmesin en iyisi onların aile kurmaya hakları yok ne de olsa.
çok teşekkür ederim kızlar.bana bazen dünyada tek düğünü olmayan benmişşim gibi geliyo.iyice bunalıma düşüyorum.Bilmiyorum bu takıntılarım ya da istegim nereden geliyor düğün konusunda ama hırs yaptım dedigim olucak diye belkide.Aslında normalde hiç düğünlerde oynamam 1 saat gider otururum katılmış olmak için.sevmem de .ama bütün kuzenlerim kardeşim hep düğünle evlendi bitek ben böyle olunca üzüldüm.hepsininde evi var gerçi içerde ne oldugunu bilemeyizde .iki gündürde kötüyüz nişanlımla aslında ona yüklenmem anlamsız oldu.benim neden dügün yapamıyorsunuz diyenlere cevap verebilmem gerekiyordu.hata üstüne hata yapmam oldu bu hırsım.
cnm ben kendi isteğimle nikah istedm.pastalı düğünlerde organizsayonu nezih bir ortama çevirmek zor oluor..yemekli düğünlerde ise millet yesin diye o kdar masraf yapmak saçma geliyor..
biz kınayı salon tuttuk düğün gibi olacak..ardındanda sadece nikah..bence bunun için moralini bozma
etraftaki konuşmalarıda önemseme..