• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece ölmek istiyorum bıktımmm

melankolikkiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
7
1
1
35
O kadar kötüyüm ki umutsuz...Inancim olmasa coktan ölümü tercih ederdim...Yillardr bu depresyon illetinden kurtulamadim ilaclari birakinca tekrarliyor.Bu yaz evlendim ve panik atak gecirdim ilac da kullanmama ragmen surekli fenalasiyorum sanki baska alemde yaşıyor gibiyim kendimi hissetmiyorum...Verimli olamiyorum.Sagolsun esim hep yanimda destek bana.Ben ona yük oldugumu düşünüyorum hep düzelmicem iyi olmicam herkes mutlu yasarken ben bu hastalıkla ugrasicam.Daha yeni evliyim ona da hayati zindan ediyorum.Ben belki hic iyi olmicam dedim istersen ayrilalim dedim benimle yasamk katlanmak zorunda degilsin dedim sen benim kaderimsin ne yssayacaksak beraber yasayalim diyo.Halbuki isimde basariliydim iyiydim simdi insanlarla konusurkn heyecanlaniyorum bayilacak gibi oluyrm bi misafir geliyo yine oyle...Yarin cocugum olsa nasil bakicam ben kendime bile hayrim yok onun hayatina girerek onu da mutsuz ettim hicbirseye yaramayan yasamasi bile gereksiz bi insan oldum ve aklimda sadece gitmek ölmek var cok kotuyum cok

Tebrik ederim evliliğiniz uğurlu olsun.
Depresyon tedavisi için başka doktorlara danistinizmi yada ilaclariniz konusunda duzenlimisiniz? En azından tedaviden ikna edici bir sonuç alana kadar korunmanın öneririm. Geçmiş olsun.

Durun bakalim bu ne karamsarlik?tedavinize devam edin bol dua edin sifasini verir Allah pozitif dusunun biraz ,olabilir hastalanabiliriz ,gececek insaAllah diyerek kendinizide rahatlatin hem esinizde destek oluyormuş soru. Yok yani buyutmeyin sakin gozunuzde bu hastaliga iyi gelmez

Aynı hastalık teyzemdede var.
Bu aralar gene hastalıgının evresinde.
Allah yardımcın olsun canım.
Eşin destek oluyorsa cok iyi.

Ya ilaclari yillardr kullaniyrm bi ara iyi oluyorum birakinca falan yine ayni...onların mi etkisi ne bilmiyorum hep yorgun uyuşuk umutsuz bi yapidayim...Sanki sadece uyusturuyo beni...Millete bakiyorum yeni evliler mutlular ya ben...daha kendime bakamiyorum hayrim yok cocugum olsa nasil bakicam ona nasil iyi bi anne olucam esimin hayatindan cikmaliyim belkide mutlu olmak onun da hakki

Aynı sorun bndede vardı üç sene önce uvn gıt gel yaptm bnce bı psikoloğa gorun. Bndeki daha farklıydı. Herseyden mutlu olmaya calış bak esin sna destek oluyorms. Nasl tanıstnz boyle bı durumda orasınıda Merk ettm.. Ama dediğim gibi sen kendını toparlamazsn kimse sna yardm edemez hersy kafada Bitiyor. Saglığından olma bosuna..
Inş duzlr hersy...

Doktorunuzla görüşüp farklı ilaç kullanmayı deneseniz? Ayrıca ilaçlarınızı kullanmayı bırakmayın.

Lütfen bu psikolojideyken çocuk yapma.Tedavine devam et, ilaçlar uyuştursa bile, dönem dönem ataklar geçiriyodum bende ve fazlaca uyku sorunum vardı evlenmeden önce. Evlendikten sonra düzeldim şükür. Bence mutsuzluğa ve başkalarının sahip olduklarına odaklanmak yerine elindekileri farket ve şükür et.

Aynı sorun bndede vardı üç sene önce uvn gıt gel yaptm bnce bı psikoloğa gorun. Bndeki daha farklıydı. Herseyden mutlu olmaya calış bak esin sna destek oluyorms. Nasl tanıstnz boyle bı durumda orasınıda Merk ettm.. Ama dediğim gibi sen kendını toparlamazsn kimse sna yardm edemez hersy kafada Bitiyor. Saglığından olma bosuna..
Inş duzlr hersy...
Tanistigimizda boyle degildim kac yildr ilac kullaniyodum iyiydim bu yaz biraktim ve bazi olumsuzluklar yasadim yine tekrarladi ve ciddi boyutta fenalasiyorum beynim yok gibi ne isime adapte olabiliyorum ne mutlu olabikiyorum ve ben artik duzelmiycem ona da yüküm diye agliyorum surekli.Hep ayrilalim diyorum ona sacmalama diyo ama ben kndimi kotu hissediyirum aylardir kac doktora gittim bu durum duzelmedi.Hep umutsuzum gözümde sorun olmamasina ragmen herseyi flu göruyrm nasil cocugum olucak ilac kullaniyorum biraksam yine kötü olucam benim yuzumden bunlari yasamasini istemiyorum cok kotuyum

Lütfen bu psikolojideyken çocuk yapma.Tedavine devam et, ilaçlar uyuştursa bile, dönem dönem ataklar geçiriyodum bende ve fazlaca uyku sorunum vardı evlenmeden önce. Evlendikten sonra düzeldim şükür. Bence mutsuzluğa ve başkalarının sahip olduklarına odaklanmak yerine elindekileri farket ve şükür et.
Benim de ataklar oluyo 6 aydr sanki beynim yok gibi ise bile gidemiyorum cunku ne duyuyorum ne görüyrm sanki sosyal fobim yoktu simdi insanlarla konusurkn ter basiyo konusamiyorum ben ben degilim sanki

Inş duzlr hersy...
Düzeldiniz mi

O kadar kötüyüm ki umutsuz...Inancim olmasa coktan ölümü tercih ederdim...Yillardr bu depresyon illetinden kurtulamadim ilaclari birakinca tekrarliyor.Bu yaz evlendim ve panik atak gecirdim ilac da kullanmama ragmen surekli fenalasiyorum sanki baska alemde yaşıyor gibiyim kendimi hissetmiyorum...Verimli olamiyorum.Sagolsun esim hep yanimda destek bana.Ben ona yük oldugumu düşünüyorum hep düzelmicem iyi olmicam herkes mutlu yasarken ben bu hastalıkla ugrasicam.Daha yeni evliyim ona da hayati zindan ediyorum.Ben belki hic iyi olmicam dedim istersen ayrilalim dedim benimle yasamk katlanmak zorunda degilsin dedim sen benim kaderimsin ne yssayacaksak beraber yasayalim diyo.Halbuki isimde basariliydim iyiydim simdi insanlarla konusurkn heyecanlaniyorum bayilacak gibi oluyrm bi misafir geliyo yine oyle...Yarin cocugum olsa nasil bakicam ben kendime bile hayrim yok onun hayatina girerek onu da mutsuz ettim hicbirseye yaramayan yasamasi bile gereksiz bi insan oldum ve aklimda sadece gitmek ölmek var cok kotuyum cok
Niye evlendiniz.

Tanistigimizda boyle degildim kac yildr ilac kullaniyodum iyiydim bu yaz biraktim ve bazi olumsuzluklar yasadim yine tekrarladi ve ciddi boyutta fenalasiyorum beynim yok gibi ne isime adapte olabiliyorum ne mutlu olabikiyorum ve ben artik duzelmiycem ona da yüküm diye agliyorum surekli.Hep ayrilalim diyorum ona sacmalama diyo ama ben kndimi kotu hissediyirum aylardir kac doktora gittim bu durum duzelmedi.Hep umutsuzum gözümde sorun olmamasina ragmen herseyi flu göruyrm nasil cocugum olucak ilac kullaniyorum biraksam yine kötü olucam benim yuzumden bunlari yasamasini istemiyorum cok kotuyum

Sn yne ıyısn bnm durumumu görsydn halıne sukredrdn bnce bole kotuyum duzlmcm fln dıe düşünme dedmya hersy kafada Bitiyor.. Saglığından olma saglk giderse hersy gıder elındn.. kıymetnı bıl ve once kendn ınan duzelecgne... Yoksa kmse yardm edmzki

Ah sırf dün burda gördüğüm ölmek istiyorum başlığı için üye oldum sana yazıyorum Evlisin eşin yanında işin de varmış Elindekilerin kıyametini bil öncelikle Ben hem bekarım hem işsiz umutsuz Belki de kendinden kötü durumdakileri düşünmen gerekiyor Kimsenin hayatı güzel değil herkes sorunlarla uğraşıyor İnan ki yaşama sevincim yok Ben hep şunu söylüyorum kendime ya yarın mucize olursa ya hayatım düzene girerse Yaşama Sevincim benim de yok Fakat burası sınav yeri unutma Farklı inanca sahipsen öteki tarafa inanmıyorsan da düşün ölüp gideceksin her şey bitecek ZAten bir gün Oysa ki sen bunu kendin isteyerek yaparsan daha yolun başında yaşanacak güzel günlerini görmeden ölüp gideceksin Diyeceksin ki belki hep böyle olcak her şey bunu bilemeyiz Hayat bir kitap gibi sen başkahramansın kiminin hayatı dram kiminin komedi sen kitabın başından sonunu tahmin edemezsin belki de çok güzel şeyler yaşayacaksın ve güzel bitecek Akışına bırak Eşinle uyurken ellerini tut huzur o bazen yalnız kal camdan insanları izle sevdiğin bir müziği aç hayat bir gün o da bugün..

zaten bu hastalığı yaşamayanlar kafana takma etme şükür et vs vs vs gibi bi sürü laflar ama bilmezler daha kötü etkilediğini bu lafların bnde aynısını yaşadım yakında eşinde bıkar yanında olduğu için şanslı hissettiğin eşin gün gelir seni anlamaz

Back
X