- 11 Şubat 2016
- 64
- 7
- 1
- 45
- Konu Sahibi perimasali8
-
hayır sözünde durmadığı için bir önceki konumu okursanız daha detaylı anlayabilirsiniz.değişti.önceden böyle değildi.Anlamadım sorunu. Adam hazır değilim demiş. Hazır olmadığı halde evlenmek mi istiyorsunuz?
bir yılı geçti.bir önceki konumu da okur musunuz?Evlilik için neden bu kadar ısrar ediyorsunuz? Belki niyeti sizi oyalamak değil de düzenini oturtmaktır. Hem ne kadar zamandır birliktesiniz ki?
Önceki konunuzu da okuyorum şu anda. Evlilik konusunu bu kadar önemsiyorsanız ve ona da çok belli ettiyseniz, kendisini gergin ve panik halinde hissetmiş olabilir.bir yılı geçti.bir önceki konumu da okur musunuz?
arkadaşlar bazı düzeltmeler yapayım.1 yıldır birlikteyiz.o geldi ailemle tanıştı ben gittim ailesiyle tanıştım.ben daha önce bir evlilik yaptım çocuğum yok.o ayrılmış olmamı sorun etmedi.şu an ailesinin yanında.onlarla konuştukça benden uzaklaştığını hissediyorum.çok değil 2 ay öncesine kadar yarı yıl tatilinde evleneceğiz diyen adam şimdi "ben maddi manevi hazır değilim." diyor.ne yapayım ne diyeyim bilmiyorum.ağlıyorum..yarısı içime akıyor gözyaşlarımın.
ilk tanıştığımız zamanlarda beni seven bana değer veren adam yok artık...
güya sözleşmiştik bu yarıyıl tatilinde nikah yapacaktık..şimdi bana söylediği "kendimi evliliğe maddi manevi hazır hissetmiyorum" oldu.4 ay sonra garanti ve iyi getirisi olan bir işe başlayacak.
yazma bana dedim.
tamam sana 1 hafta yazmicam dedi.
önceden olsa dayanamazdı şimdi dayanıyor...
ben de dedim ki "1 haftadan sonra da yazma.benimle sadece eşyalarını gönderceğim adresi söylediğinde iletişime geç."
öylece kaldı... ses seda yok..
kızlar yok olup gitmek istiyorum bu dünyadan tek bir zerrem izim kalmasın istiyorum...
zaten öncesinde evlenip ayrılmıştım ben...
inancım kalmadı.nerde yanlış yaptım...
bundan sonra ne yapayım...
sadece ağlıyorum.
nikah hastası değilim beni oyalaması üzüyor.evliliği erteleyelim dedi.nereye kadar ertleyecek kim bilir.nişan yapalım ben yanına rahat gidip geleyim dedi adam.sen kafayı mı yedin?
insanların ölmek için ne basit sebepleri var..
"ama bana nikah yapmiyürr.."" bu lüksten ben de istiyorum.
nikah hastası değilim beni oyalaması üzüyor.evliliği erteleyelim dedi.nereye kadar ertleyecek kim bilir.nişan yapalım ben yanına rahat gidip geleyim dedi adam.
Oyalanmak ne demek?nikah hastası değilim beni oyalaması üzüyor.evliliği erteleyelim dedi.nereye kadar ertleyecek kim bilir.nişan yapalım ben yanına rahat gidip geleyim dedi adam.
aşk acısı her yaşta çekilir amenna...36 demişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?