sadece ölmek istiyorum...

perimasali8

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
64
7
1
45
ağlıyorum..yarısı içime akıyor gözyaşlarımın.
ilk tanıştığımız zamanlarda beni seven bana değer veren adam yok artık...
güya sözleşmiştik bu yarıyıl tatilinde nikah yapacaktık..şimdi bana söylediği "kendimi evliliğe maddi manevi hazır hissetmiyorum" oldu.4 ay sonra garanti ve iyi getirisi olan bir işe başlayacak.
yazma bana dedim.
tamam sana 1 hafta yazmicam dedi.
önceden olsa dayanamazdı şimdi dayanıyor...
ben de dedim ki "1 haftadan sonra da yazma.benimle sadece eşyalarını gönderceğim adresi söylediğinde iletişime geç."
öylece kaldı... ses seda yok..
kızlar yok olup gitmek istiyorum bu dünyadan tek bir zerrem izim kalmasın istiyorum...
zaten öncesinde evlenip ayrılmıştım ben...
inancım kalmadı.nerde yanlış yaptım...
bundan sonra ne yapayım...
sadece ağlıyorum.

Anlamadım sorunu. Adam hazır değilim demiş. Hazır olmadığı halde evlenmek mi istiyorsunuz?
hayır sözünde durmadığı için bir önceki konumu okursanız daha detaylı anlayabilirsiniz.değişti.önceden böyle değildi.

Evlilik için neden bu kadar ısrar ediyorsunuz? Belki niyeti sizi oyalamak değil de düzenini oturtmaktır. Hem ne kadar zamandır birliktesiniz ki?

bir yılı geçti.bir önceki konumu da okur musunuz?
Önceki konunuzu da okuyorum şu anda. Evlilik konusunu bu kadar önemsiyorsanız ve ona da çok belli ettiyseniz, kendisini gergin ve panik halinde hissetmiş olabilir.
Profilinizdeki yaşınız doğruysa 36 yaş bir erkeği hayatın merkezine oturtmak için çok büyük bir yaş. Yapmayın, size zarar.
Bize böyle konuyu parça pinçik sunacağınıza, bir mesajla bu konuda özet geçseniz, eminim size daha kolay yardımcı oluruz.

arkadaşlar bazı düzeltmeler yapayım.1 yıldır birlikteyiz.o geldi ailemle tanıştı ben gittim ailesiyle tanıştım.ben daha önce bir evlilik yaptım çocuğum yok.o ayrılmış olmamı sorun etmedi.şu an ailesinin yanında.onlarla konuştukça benden uzaklaştığını hissediyorum.çok değil 2 ay öncesine kadar yarı yıl tatilinde evleneceğiz diyen adam şimdi "ben maddi manevi hazır değilim." diyor.ne yapayım ne diyeyim bilmiyorum.

sen kafayı mı yedin?
insanların ölmek için ne basit sebepleri var..
"ama bana nikah yapmiyürr.."" bu lüksten ben de istiyorum.
nikah hastası değilim beni oyalaması üzüyor.evliliği erteleyelim dedi.nereye kadar ertleyecek kim bilir.nişan yapalım ben yanına rahat gidip geleyim dedi adam.

Napabilirsin ki onu silmekten başka?
Sözünde duramayan adamdan hayır gelmez.
Seni kandırmış. Nikah öyle basit mi mesele değil ki. Düşünmeden konuşmuş.
Belki de seni biraz daha oyalamak için öyle yaptı. İkilemde kaldı sanırım.
Ardına bakmadan yürü git bence. Çok zor olur başta ama alışırsın. Bazen istediklerimiz olmuyor. Bi hayır vardır.

nikah hastası değilim beni oyalaması üzüyor.evliliği erteleyelim dedi.nereye kadar ertleyecek kim bilir.nişan yapalım ben yanına rahat gidip geleyim dedi adam.

yahu "nişan yapalım" demiş?? bak bunu bile demeyebilirdi.
demekki önemsiyor seni hala...
Günümüzde artık evlenmek bir ev kurmak o kadar zor ki!hele de ailen destek değilse çok çok daha zor.
hemen ölmek istemek yerine empati kurdun mu?

Oyalanmak ne demek?
Çocuk musunuz siz? Elinize çıngırak verip oyalasın. 36 yaşında kocaman kadınsınız. Konunuzu okudum şimdi. Sizin bu ilişkide sizinle evlenmek istememesinden çok daha ciddi sorunlarınız var.
Evlenmezse de evlenmezsin. Başka anaların da başka oğulları var yahu.
Bu kadar zor değil, sizi seven, saygı duyan, hayatında isteyen, hakaret etmeyen erkek bulmak.

Şuan cok aci cekiyorsundur cok iyi anliyorum ama sevseydi gitmezdi bahanelerin arkasinada siginmazdi
Bende gecenyil bu zamanlar sevdigim adamdan ayrildim cok zordu ama ben uzuldugumle kaldim oysa hemen bi baskasiyla evlendi hayat boyle iste hayirlisi demek lazim zamanla acilarin azalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…