sadece ölmek istiyorum...

Napabilirsin ki onu silmekten başka?
Sözünde duramayan adamdan hayır gelmez.
Seni kandırmış. Nikah öyle basit mi mesele değil ki. Düşünmeden konuşmuş.
Belki de seni biraz daha oyalamak için öyle yaptı. İkilemde kaldı sanırım.
Ardına bakmadan yürü git bence. Çok zor olur başta ama alışırsın. Bazen istediklerimiz olmuyor. Bi hayır vardır.
evet ondan çok az uzundum.ilk başlarda dert etmiyordu sonra dert etmeye başladı.ben oyalandığım ve kandırıldıgım için üzülüyorum.ya da evlilik teklifini düşünmeden yaptı dediğin gibi.ama her halukarda gözyaşlarım akıyor.

Şuan cok aci cekiyorsundur cok iyi anliyorum ama sevseydi gitmezdi bahanelerin arkasinada siginmazdi
Bende gecenyil bu zamanlar sevdigim adamdan ayrildim cok zordu ama ben uzuldugumle kaldim oysa hemen bi baskasiyla evlendi hayat boyle iste hayirlisi demek lazim zamanla acilarin azalacak
gerçekten bahane değil mi bunlar ne yapmamı nasıl davranmamı öneriyorsun 1 hafta yazmayacakmış bana.ben asla yazmam.

Oyalanmak ne demek?
Çocuk musunuz siz? Elinize çıngırak verip oyalasın. 36 yaşında kocaman kadınsınız. Konunuzu okudum şimdi. Sizin bu ilişkide sizinle evlenmek istememesinden çok daha ciddi sorunlarınız var.
Evlenmezse de evlenmezsin. Başka anaların da başka oğulları var yahu.
Bu kadar zor değil, sizi seven, saygı duyan, hayatında isteyen, hakaret etmeyen erkek bulmak.
ne gibi daha ciddi sorunlar ?kolay olmuyor işte öyle bir anda güçlü durmak.zoruma gidiyor.neden 1 yılımı çaldı.yazıklar olsun.

Hic kimse kimseyi omrunun sonuna kadar sevmek zorunda degil.

Insanlar degisebilir bunu da durustce soylemis. Evlilige hazir olmadigini simdi farketmis olmasi sizin icin buyuk bir sans.
doğru söylüyorsun insanlar değişebilir.evliliğe hazır olmadığını keşke en başından farketseydi.

Kendini çok kaptirmissin.

belki ailesi karşı çıktı. belki başka nedenleri var. ki size gülme ile ilgili hoş olmayan şey söylemiş.

evlenmek istemiyorsa evlenmez. ki dürüstçe söylemiş.
nişanlı olmayıda cinsel hayat için istemiş olabilir. ama evlilik uzak. amacın evlilikse uzak dursun senden.kalbine söz geçir. yaşın da öyle büyük değil. Allah iyi insanlarla karşılaştırsin. ölümü de yazmamış ol. yok durumun kötüye yarin psikiyatriste git.

Bir şeyi merak ettim P perimasali8 gerçekten profilinizde yazdığınız gibi 36 yaşında yüksek lisans yapmış/yapmakta olan bir memur musunuz?
Eğer cidden öyleyseniz, biz burada 18 yaşında kızlara dil dökmekle boşuna uğraşmayalım.
ne gibi daha ciddi sorunlar ?kolay olmuyor işte öyle bir anda güçlü durmak.zoruma gidiyor.neden 1 yılımı çaldı.yazıklar olsun.
Nasıl daha ciddi sorunlar? Adam size hakaret etmiş, hanımefendi.
Sizce bir erkeğin evlenmek istememesi mi daha önemli bir sorundur, hakaret etmesi mi?
Yapmayın yahu. Bir tek kendiniz aşk yaşamış gibi davranıyorsunuz. Millet 20 yıllık kocasını 2 çocukla boşayıp yoluna devam ediyor.
Kim çaldı bir yılınızı? Siz kendi rızanızla bir ilişki içindeydiniz. Çocuk değil neredeyse 40 yaşında yetişkin bir kadınsınız. Beni evlilik vaadiyle kandırdı diye ağlamak için çok büyük bir yaş bu.

Bir şeyi merak ettim P perimasali8 gerçekten profilinizde yazdığınız gibi 36 yaşında yüksek lisans yapmış/yapmakta olan bir memur musunuz?
Eğer cidden öyleyseniz, biz burada 18 yaşında kızlara dil dökmekle boşuna uğraşmayalım.

Nasıl daha ciddi sorunlar? Adam size hakaret etmiş, hanımefendi.
Sizce bir erkeğin evlenmek istememesi mi daha önemli bir sorundur, hakaret etmesi mi?
Yapmayın yahu. Bir tek kendiniz aşk yaşamış gibi davranıyorsunuz. Millet 20 yıllık kocasını 2 çocukla boşayıp yoluna devam ediyor.
Kim çaldı bir yılınızı? Siz kendi rızanızla bir ilişki içindeydiniz. Çocuk değil neredeyse 40 yaşında yetişkin bir kadınsınız. Beni evlilik vaadiyle kandırdı diye ağlamak için çok büyük bir yaş bu.
yüksek lisans öğretmenlik mezunuyum atanamadım memur oldum.merak etmeyin 18 yaşında değilim.dedikleriniz mantıklı doğru konuşuyorsunuz ama kalbime söz geçirmek için biraz süreye ihtiyacım var sanırım.

gerçekten bahane değil mi bunlar ne yapmamı nasıl davranmamı öneriyorsun 1 hafta yazmayacakmış bana.ben asla yazmam.

Yazmamak yapabilecegin en dogru sey
Bana gore seven insan sevdiginden ne olursa olsun vazgecmez zorlukarda olsa bekler olmasi icin cabalar ama ondan vazgecmez (tabi bu karsilikli sevgiler icin platonuk degil)

Önceki konunu okudum. Hemen ayrıl derim. Bir erkek için değmez. Bekar olmanın tadını çıkar. Bak öküz müş diyip yolverebiliyorsun. Ya katlanmak zorunda olanlar ne yapsın?

Bence o yazsa bile sen yazma artik atarsada acma telefonlarini sürünsün. Nasil kolay geliyor insanlara ortada bisey yokken bile fikirlerini degistirmek.
Anliyorum acini ama aci zirve yaptiktan sonra hergun biraz daha azalacak. Acini yasa sonrada kendini oyalamaya calis, calisiyormusun? Is, eglence, spor, alisveris, arkadaslar, kitablar. Hepsi kafa dagitmak icin bir numara

yüksek lisans öğretmenlik mezunuyum atanamadım memur oldum.merak etmeyin 18 yaşında değilim.dedikleriniz mantıklı doğru konuşuyorsunuz ama kalbime söz geçirmek için biraz süreye ihtiyacım var sanırım.
Kalbinize söz geçirme işine hayatınızın merkezinde onun değil, sizin olduğunuzu hatırlayarak başlayın. Bir ilişkiyi bu şekilde bitirmek zor.
Ne umdunuz ne buldunuz ama yaşamak da o kadar ucuz değil. Ölmeye bu kadar hevesli olmayın. Vadesi dolan nasılsa gidecek.

Bence o yazsa bile sen yazma artik atarsada acma telefonlarini sürünsün. Nasil kolay geliyor insanlara ortada bisey yokken bile fikirlerini degistirmek.
Anliyorum acini ama aci zirve yaptiktan sonra hergun biraz daha azalacak. Acini yasa sonrada kendini oyalamaya calis, calisiyormusun? Is, eglence, spor, alisveris, arkadaslar, kitablar. Hepsi kafa dagitmak icin bir numara
evet çalışıyorum.biliyor musun şu an gönülden istediğim tek şey.araması mesaj atması.benim eğlencelik biri olmadığımı anlaması.nasıl anlar bilmiyorum :(

Kalbinize söz geçirme işine hayatınızın merkezinde onun değil, sizin olduğunuzu hatırlayarak başlayın. Bir ilişkiyi bu şekilde bitirmek zor.
Ne umdunuz ne buldunuz ama yaşamak da o kadar ucuz değil. Ölmeye bu kadar hevesli olmayın. Vadesi dolan nasılsa gidecek.
inan ki farkındayım ben bu dediklerinin.hatta bu söylediklerini ben kız arkadaşlarıma diyordum.başım gelince sarsıldım.daha biraz önce oldu atyrıca ayrılık konuşmaları.ne istiyorum biliyor musun 1 haftanın sonunda arasın ben asla aramam.benim eğlencelik biri olmadığımı anlasın istiyorum.o da acı çeksin o da üzülsün.

Hep oyle olur sadece sende olan birsey degil maalesef, aramiyor diye madde bagimlisi gibi dolanirsin ortada, kendindeb gecmis bir vaziyetde. Emin ol aricak, ne icin arayacagi belli olmaz ama arayinca acmazsan seni yine kazanmaya calisir ama sana dogru solyeyim bu tip adamlarla evlenilmez.

Bir adam için değer mi kendini bu kadar heba etmeye eğer gerçekten seni seviyorsa gelir sana zamana bırak yok aramaz ilişkiniz için bir şey yazmazsa bitirmiş demektir çabalama hayatına sevdiğin insanlara sarıl.
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah

Bir adam için değer mi kendini bu kadar heba etmeye eğer gerçekten seni seviyorsa gelir sana zamana bırak yok aramaz ilişkiniz için bir şey yazmazsa bitirmiş demektir çabalama hayayına sevdiğin insanlara sarıl.
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah
işte diyelim ki beni gerçekten seviyor ve geldi.işte ben de o zaman hiçbir şey olmamış gibi hoşgeldin diyip hayata kaldığım yerden devam mı edeceğim

ağlıyorum..yarısı içime akıyor gözyaşlarımın.
ilk tanıştığımız zamanlarda beni seven bana değer veren adam yok artık...
güya sözleşmiştik bu yarıyıl tatilinde nikah yapacaktık..şimdi bana söylediği "kendimi evliliğe maddi manevi hazır hissetmiyorum" oldu.4 ay sonra garanti ve iyi getirisi olan bir işe başlayacak.
yazma bana dedim.
tamam sana 1 hafta yazmicam dedi.
önceden olsa dayanamazdı şimdi dayanıyor...
ben de dedim ki "1 haftadan sonra da yazma.benimle sadece eşyalarını gönderceğim adresi söylediğinde iletişime geç."
öylece kaldı... ses seda yok..
kızlar yok olup gitmek istiyorum bu dünyadan tek bir zerrem izim kalmasın istiyorum...
zaten öncesinde evlenip ayrılmıştım ben...
inancım kalmadı.nerde yanlış yaptım...
bundan sonra ne yapayım...
sadece ağlıyorum.
Bır erkek ıcın olmeye deymez kardes.hayatda her acıya ragmen yasamalıyız mucadıle etmelıyız baska care yok.

Back
X