Sadece oral seks yapıyoruz

perfectstorm

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2024
7
2
6
38
Selamlar ikinci üyeliğim, site yönetiminin bilgisi var.
Yaklaşık bir senedir devam eden bir ilişkim var. İkimiz de yetişkin, evlilik geçirmiş, çocuk sahibi insanlarız. romantik, sevgi dolu, sevdiğim sevildiğim bir ilişkideyim. Hemen hemen her gün buluşuyoruz. Evde olduğumuz zamanlarda hep el ele diz dize.. Fakat kızlar, yatağa geçtiğimizde biz bunca aydır hiç tam cinsel ilişki yaşamadık. Bana oral seks yapıyor, artık fiilen biten evliliğimde bunu hiç yaşamadığım için (zaten evliliğimde cinsellik yoktu yatak odası yoktu) ben bunu çok seviyorum, o da çok severek yapıyor bunu sözlü olarak da sürekli belirtiyor. Ama orda bitiyor. Benim ona yapmama bile müsade etmiyor.
Sağlık problemi mi var veya başka ne olabilir? Sor diyeceksiniz bir kere sordum aylar önce. Ben sana anlatacağım zamanı gelince dedi, çok mu acelesi var vs dedi. Bir daha ne ben sordum ne o anlattı.
Eski karısının bir arkadaşından, ki bizim ilişkimizi bilmiyor, tesadüfen kadının boşanma aşamasında etrafındakilere iktidarsız, zaten cinsel hayatımız yoktu vs dediğini duydum.
Evlenmeyi düşünüyoruz. Şuan sevdiğim adamla geceleri sarılıp uyumak bile hayatımı güzelleştirecek gibi hissediyorum ama bu konu kafama çok takılmaya başladı..

Muhtemelen cinsel sorunu var ama size söylemeye çekiniyor gibi. Bir erkek gay ya da iktidarsız falan değilse öyle sadece yatakta uzanayım sarılayım, oral seks yapayım yeter diye düşünmez.

Evlenince iş işten geçince mi anlatacak beyefendi. Açık açık onu sevdiğinizi aynı zamanda cinselliğe de önem verdiğinizi, eğer bir sorun varsa doktora gitmesi gerektiğini belirtin. Cinsellik olmadan evlilik sağlıklı şekilde yürümez.

Bile bile lades mi demek istiyorsunuz? Oral seks iyi, guzel ama aslinin yerini tutmayacak uzun vadede. Keyif aldiginiz surece bu iliskide kalin, evlenmek zorunda değilsiniz.

Eski karisinin sôyledigi ve sizin yasadiginiz herseyi acikliyor zaten.
Ayrica etkilendigini gôrmüyormusunuz, gerci o etkilesim bazen cok kisa süreligine olabilir

bence ciddi bi sorunu var, muhtemelen sertleşemiyorki sizi penisine dokundurmuyor. size oralla zevk verip mutlu etmeyi amaçlıyor. tersi olsaydı muhakkak sizede oral yaptırırdı, dokundururdu, hatta ikinizde bir kez evlenmişsiniz müsait ortam var, yatak var, birleşmeden durmazdı

Adamın yaptıkları/yapmadıkları ben sağlıklı bir erkek değilim diye bağırıyor, üzerine düşünmeye bile gerek yok, evlenmeyi değil ayrılmayı düşünün bence.
Sağlık sorunu olması sebebiyle ayrılın demiyorum, bunu sizinle paylaşmayıp oyalamak için oral yaparak durumu idare etmeye çalışması çok çirkin bir davranış bence, böyle bir insanla yola çıkmazdım ben.

Denedim ama buna müsade etmiyor hep geçiştiriyor
İkiniz de evlenip ayrılmışsınız. Yaşlarınız kaç acaba? Bu heriften olmaz. Cinsel sorununu gizliyor, anlatmıyor. Bazı kadınlar oral seks yapmaz erkeğin öyle bir beklentisi olmaz isteğine saygı duyar bu ayrı mesele. Ama penisine bile dokundurmuyorsa, kendisine oral yapmanızı istemiyorsa her şey ortada değil mi ?

Daha önce evlilik geçirmişsiniz nasıl anlamıyorsunuz?
Normal bir erkek daha sizin eteğinizi indirmeden fenalara girerdi. O iş öyle olmuyor. Adamda cinsel istek yok. En korkuncu bence. Ayrılın gitsin ya hu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…